. .. .. .. .. .. .
. .

VTIPY - Idealna rodina s pohlasu TV reklam

VŠETKY VTIPY
O ŽENÁCH
O MUŽOCH
O ALKOHOLE
O SEXE
O DEŤOCH
O ŠKOLE
O POLICAJTOCH
O DOKTOROCH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČIERNY HUMOR
O ZVIERATÁCH
O ŠPORTE
OSTATNÉ
HRY
VIDEA
OSTATNÉ
Idealna rodina s pohlasu TV reklam
Idealna rodina zije v novom domceku s velkou zahradou, s bazenom, vsetko platene vyhodnou hypotekou. V garazi maju rodinne auto kupene na leasing.
Clenovia rodiny su styria- otec, mama, a dve deti, starsi syn, mladsia dcera. Maju doma psa- samozrejme labradora, alebo retrievera.
Matka je zena v domacnosti, ale od rana ma strasne vela prace. Musi skoro rano vstavat aby detom pripravila vydatne ranajky skladajuce sa zo susienok a pomarancoveho dzusu, upravena, namalovana a svieza.
Po ranajkach musi odprevadit deti do skoly, nesmie ale zabudnut zo sebou zobrat oblubeny praci prostriedok aby mohla v autobuse ukazovat v com perie svetre.
Po navrate s nakupu uvari na obed sackovu polievku. Obcas jej pritom pomoze sefkuchar firmy, ktora jedla vo vrecusku dodava.
Popoludni sa deti vracaju zo skoly spinave od cokolady a syn je zamilovany do svojej pani ucitelky s vedomim, ze sa musi este vela a vela ucit. Potom sa deti hraju s kamaratmi na zahrade vacsinou na indianov, alebo s loptou- ziadne pocitace! Na olovrant ich opat prekvapi mamicka, ktora vytiahne s chladnicky oblubenu pochutku s tucniakom!
Otec pri ceste domov sposoby dopravnu nehodu, ale pretoze ma skvele poistenia, nedostane od druheho vodica po papuli, ale sa smeju a dohodnu na pivo. Podanie ruk nesmie chybat.
Otec vola svojej vzdy dobre vyzerajucej, nalicenej a upravenej mame ako ma oprat par prisernych skvrn s cisto novych siat.
Manzelka v tom case santi s rodinnym psom na zahrade a nemoze sa vynachvalit, v akej skvelej kondicii a aku krasnu srst ma ich milacik vdaka granuliam, ktore mu dava. Potom s usmevom na tvari jeho pevny dokaz so smetarikom naberie na lopatku.
Je cas vecere..v rure sa zohrieva mrazena pizza, ktora je ta jedina prava talianska.
Po veceri- este stale svieza manzelka- vezme totalne spinavy obrus, na ktorom su zvysky jedla a mapy od vina (nedaj si k pizzi) a s usmevom ho da jediny prat. Samozrejme nezabudne pridat doporuceny prostriedok ruzovej farby. Akoby aj mohla, ved ju tam uz caka pani z firmi v ruzovom tricku,a nieje jej vobec zvlastne ako sa tam pani dostala. Praveze sa usmieva a je rada za pomoc.
Ked je uz v tej kupelni pretrie tiez na odporucanie vanu a umyvadlo handrickou, ktora je po jedinom zotreti taka spinava, akoby sa tam minimalne desat rokov neupratovalo.
V tej vani sa potom okupe v zazracnej pene, po ktorej sa citi sviezo akoby nic cely den nerobila. A ak sa pytate preco vizera tak dobre..este ste ho nevyskusali!!
Potom si oholi 100% svojho ochlpenia a namaze sa roznymi kremami, cim odstrani celulitidu, bude mat ploche brusko a prsia jej narasti minimalne o dva cisla.



Susedia maju taku inteligentnu mamicku, ze jej sa staci pozriet pod kapotu auta a hned vidi ze problem je vytiahnuty kabel. Takze sa ocinko zbytocne spinil pod autom.
Vložil(a) Ivana B. (levicaiva) ID 94691 | zobraziť ďalšie vtipy
<< Heslo dňa : | Idealna rodina s pohlasu TV reklam | Chrapanie >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTIPY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
melania l. (lararuby) ID 130989 (7.10.2010, 21:56)
A čo? neučili gramatiku? (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (Andi) ID 260, mimibazar.sk/andi (5.6.2010, 9:15)
povedzme, ze je to aj smiesne, az na tie gramaticke chyby (H)
ODPOVEDAŤ
ADRIANA M. (ADULKA25) ID 32836 (5.6.2010, 12:06)
(Y) (Y) (Y)starsý syn ,-)
ODPOVEDAŤ
Inka Ď. (kittie729) ID 109929 (4.6.2010, 23:33)
*-) :-D
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (zuzuška) ID 13333 (4.6.2010, 21:11)
(Y) (Y) (Y) (Y) :-D
ODPOVEDAŤ
Petra D. (Nella83) ID 152775 (4.6.2010, 14:52)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu