končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzinka na šťave s hribami a s tarhoňouPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie plece najlepšie asi 1 kg ,horčica,MCK, soľ ,hríby aj sušene ak nie sú iné výborné aj so šampionmi, masox, hubove korenie,tarhoňa POSTUP PRÍPRAVY Narežeme maso na tenšie rezne a jemne naklepeme,osolíme , potrieme horčicou z oboch stran , jemne okoreníme mletým čiernym korenim. Zoberieme vacsiu panvicu a sprudka opecieme aby sa maso stiahlo, potom zalejeme tak aby masko bolo zaliate,pridaame masox a hubove korenie a dusime. Pripravime tarhonu ja ju robim v mikrovlnke a je výborna :D Keď je masko ciastocne udusene /take zuvacie/ pridame hriby a dusime až kým sa masko nerozpada. Podavame s tarhonou . Vynikajuce ! Zelam dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 28.1.2011, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |