končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Cesnakovo-bylinkové maslo - vynikajúce na grilovanie! (9) 12.4.2017, 1:57 GRILOVANÁ KUKURICA ♥ ♥ ♥ (6) 7.11.2016, 22:10 Cesnakový dip ku grilovanému mäsku (44) 5.6.2016, 20:58 Grilované rebierka v rúre, v medovo - sezamovej marináde (46) 12.6.2015, 8:09 Pleskavica (4) 9.1.2015, 14:15 Grilovaný encián......vynikajúci (8) 26.10.2014, 14:08 GRILOVAČKA V KUCHYNI I.: Kuracie špirálky (13) 3.5.2014, 0:11 MARINÁDY: (593) 14.12.2013, 12:00 Suovlaki - Grécka kuchyňa ♥ ♥ ♥ (4) 3.9.2013, 23:19 Grilovaný kapor na kolieskach cibule ♥ ♥ ♥ (2) 31.7.2013, 23:21 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 55 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
GRILOVANIE |
Grilovaná polenta so šalátom ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Polenta * olej * POSTUP PRÍPRAVY Kuk do obrázkov. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Suovlaki - Grécka kuchyňa ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 800 g bravčového mäsa * ............ MARINÁDA : 3 PL citrónovej šťavy * 1 ČL kryš. cukru * nadrobno nakrájaná cibuľa * 3 prelisované strúčiky cesnaku * 4 bobkové listy * 1 ČL kari korenia * 1 ČL kurkumy * ........200 ml vína * 6 PL olivového oleja * ................... OMÁČKA : biely jogurt * cesnak * soľ * POSTUP PRÍPRAVY Možno ste ich už ochutnali na dovolenke v Grécku. Sú to malé špízy z bravčového , alebo jahňacieho mäsa. Sú lahodné a skvelo sa hodia na grilovačku. Inšpirácia z časopisu. Odporúčam vyskúšať. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 3.9.2013, 23:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilovaný kapor na kolieskach cibule ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY kapor * cibuľa * cesnak * morská soľ * bez oleja ! ! !.....mlieko na namočenie ryby * POSTUP PRÍPRAVY Na chalupe sme grilovali. Recept je podľa Natálie. Mäso je veľmi šťavnaté a chutné, bez použitia tuku. Kapra, očistíme a namočíme do mlieka na pár hodín. Potom osušíme, osolíme a natrieme cesnakom. Rozložíme na kolieska cibule a zakryté grilujeme. Všetko v obrázkom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 31.7.2013, 23:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Marinády na mäsoPOTREBNÉ PRÍSADY Grilovačka môže začať. Tí ktorý nemajú možnosť grilovať si môžu mäso urobiť aj doma na panvici . :-)) POSTUP PRÍPRAVY Citrónová V miske rozšľaháme 4 PL olivového oleja s 2 PL citrónovej šťavy. Ošúpeme a najemno nasekáme 1 menšiu cibuľu a spolu s 1 PL provensalského korenia zamiešame do olejovo- -citrónového základu. Nakoniec ochutíme soľou a korením, zakryjeme fóliou a dáme aspoň na 30 minút odležať do chladničky. Marináda sa vynikajúco hodí na ryby alebo kuracie prsia. Pivná V mise premiešame 2 PL kečupu s 2 PL sójovej omáčky, 2 roztlačenými strúčikmi cesnaku a s najemno nasekaným tymianom a rozmarínom. Zalejeme 300 ml svetlého piva a dobre rozmiešame. Mäso naklepeme, osolíme a naložíme na noc do marinády. Je vhodná na bravčové či hovädzie mäso. Medovo-zázvorová Väčší koreň zázvoru ošúpeme, nasekáme nadrobno a spolu s pretlačenými 8 strúčikmi cesnaku zmiešame vo väčšej mise. Pridáme 4 PL medu, podľa chuti kečup, petržlenovú vňať, 2 PL sójovej omáčky, 1 ČL mletého koriandra, 1 PL worcesterskej omáčky, soľ, mleté čierne korenie a olivový olej. Do pripravenej marinády vložíme kuracie mäso a necháme ho marinovať na chladnom mieste minimálne 1 hodinu. Jogurtová Do 300 ml bieleho jogurtu vmiešame 2 PL oleja, 3 PL orientálnej zmesi korenia (tandoori masala, garam masala) a 1 strúčik cesnaku rozotretý so soľou. Marinádu zakryjeme a dáme na 30 minút odstáť do chladničky. Jahňacie alebo hydinové mäso, ktoré sa na marinádu hodí najlepšie, už nesolíme, keďže marináda je slaná. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 27.7.2013, 12:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Bravčové kotlety s horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové kotlety, 1 cibuľa, olej, horčica, pažítka, č. m. korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistené a vykostené maso naklepeme, okraje narežeme a maso potrieme olejom. Grilujeme z každej strany asi 4 minúty, potom porcie poukladáme na tanier, osolíme, okoreníme, podlejeme vypečenou šťavou a potrieme horčicou. Ozdobíme kopkami jemne posekanej cibule, zmiešanej s posekanou pažítkou. Ako prílohu podávame opekané zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Moooje "grilované" stehnáPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL polohrubej múky,1 ČL mletej papriky,1 ČL mletého čierneho korenia,1 ČL sušeného cesnaku,1,2 rozdrvených čili papričiek,1 ČL sušeného tymiánu,8 spodných kuracích stehien bez kože,1 PL olivového oleja,petržlenová vňať na ozdobenie, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Gril rozohrieme na strednú teplotu.Do igelitového vrecka dáme múku, mletú papriku, sušený cesnak, čili papričky, korenie, tymian a štipku soli.Obsah vrecka dobre pretrasieme.Do každého stehna urobíme 2 zárezy a potrieme ich olejom.Po jednom ich vkladáme do vrecka s ochutenou múkou, v ktorej ich obalíme. Nadbytočnú múku otrasieme a stehná uložíme na grilovaciu mriežku.Grilujeme 25 minút a často ich obraciame.\r\nPrajeme dobrú chut!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Anita M. (kijjarka) ID 124533 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilovaný kozí syr s poľníčkom a cherry rajčinkami ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY kozí syr * šalát poľníček * cherry rajčinky * mrkva * ...... zálievka: francúzska horčica , olej , med, citrónová šťava, POSTUP PRÍPRAVY Jednoduché, rýchle a zdravé :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 16.10.2012, 23:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované bravčové rebierka s BBQ omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové rebierka (od karé - majú krátke kosti), Obľúbená domáca BBQ omáčka, Cibuľa, Cesnak, Polievkové korenie, Bobkový list, Grilovacie korenie, Soľ POSTUP PRÍPRAVY Z celých rebierok odstránime zadnú blanu a rebierka prekrojíme tak, aby sme mali napríklad 1 pár kostičiek. Rebierka preložíme do hrnca s vodou do ktorej sme pridali soľ, rozštvrtenú cibuľu, bobkový list, polievkové korenie a 5 strúčikov cesnaku. Privedieme k varu a po jednej hodine varenia na slabom plameni rebierka vyberieme, necháme odkvapkať a posypeme oblúbením grilovacím korením (ja preferujem svoje domáce) a vychladené rebierka necháme do ďalšieho dňa odpočívať v chladničke. Zohrejeme gril na strednú teplotu a priamu metódu. Rebierka pomaly grilujeme a niekoľko krát otočíme. Keď sú rebierka hotové potrieme ich vlastnou BBQ omáčkou a necháme ich ešte 10 minút na grile. Odporúčam použiť nejakú grilovaciu misku. Podávame napríklad so sezónnou zeleninou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Peter M. (GRILLMax) ID 252487 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 24.5.2013, 21:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
BRAVČOVE UDENE KOLIENKO NA GRILE******PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY *- POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
zeleninove spizy***POTREBNÉ PRÍSADY zelenina podla chuti- cherry rajcinky, cuketa, sampinony, farebna paprika, (niekedy pridavam i cibulu na mesiaciky a male predvarene zemiaciky), na nalozenie: olej, cesnak , bylinky (podla chuti- davam oregano, pazitku, bazalku), morska sol......spajdle, grilovacie tacky POSTUP PRÍPRAVY -najskor si namocime spajdle do vody- aby sa nam nespalili (kludne na 2 hodky) - do vacsej misky si pripravime marinadu- olej (najlepsie olivovy, no nemusi byt), pretlacime cesnak, prisypeme sol a bylinky, zamiesame - pripravime zeleninku- cherry rajcinky (pripadne aj predvarene zemiacky v supke) rovno supneme do marinady, ocistime sampinony, papriku aj cuketu ocistime a nakrajame na kusky, a nalozime do marinady aspon na 1 hodinu - napichujeme na spizy a grilujeme- odporucam na grilovacich tackach, no da sa aj normalne- no v tom pripade je lepsie napichnut do spizu dalsiu spajdlu, aby sa dali lepsie otacat - JE TO NAOZAJ DELIKATESA, ODPORUCAM:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eliška H. (elisa7) ID 103400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 55 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |