. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CUKROVINKY

Liata čokoláda



POTREBNÉ PRÍSADY

1 biela čokoláda, 1 čokoláda na varenie, 1 dcl mlieka , 100g masla , + maslo na vymazanie formičiek

POSTUP PRÍPRAVY

1 .) Najprv si pripravíme formičky, do ktorých budeme liať čokoládu. Formičky sú najlepšie kovové , ale môžeme použiť aj vnútro z bonboniery .

2.) Zvolené formičky poriadne vymastíme maslom a necháme v chladničke ztuhnúť.

3.) Tmavú čokoládu rozpustíme s 50 g masla a 2 lyžicami mlieka . Po rozpustení rozlejeme čokoládu do formičiek a dáme na 30 min. do chladničky.

4.) S bielou čokoládou budeme postupovať úplne rovnako. Keď ju budeme mať rozohriatu vytiahneme z chladničky už ztuhnutú tmavú čokoládu a bielu na ňu nalejeme a dáme do chladničky, necháme ju tam 2-3 hodiny. Potom ju z formičiek vyklopíme a môžme papkať:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Cukinová polievka / Maltská polievka/



POTREBNÉ PRÍSADY

2 cukiny , 3 zemiaky , 1 cibula, soľ , zeleninový bujón.

POSTUP PRÍPRAVY

Cukinu ošúpeme a nakrájame na kolieska spolu so zemiakmi nakrájanými na kocky a s cibulou / stačí dať na polovičku / osolíme a dáme variť. Ak je zelenina už mäkká pridáme bujón a necháme zovrieť.
Naberačkou vyberáme zeleninu aj s vývarom a mixujeme ponorným mixérom , podľa chuti tam môžeme dať viacej vývaru , alebo nechať ju hustejšiu. A v podstate je hotová. Dáme do nej malé kocky opraženého chlebíka a môžeme papkať.
Takýto istý postup je dobrý aj keď namiesto cukiny dáte brokolicu a pridáte trochu šlahačky na varenie.
Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu