končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Liata čokoládaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 biela čokoláda, 1 čokoláda na varenie, 1 dcl mlieka , 100g masla , + maslo na vymazanie formičiek POSTUP PRÍPRAVY 1 .) Najprv si pripravíme formičky, do ktorých budeme liať čokoládu. Formičky sú najlepšie kovové , ale môžeme použiť aj vnútro z bonboniery . 2.) Zvolené formičky poriadne vymastíme maslom a necháme v chladničke ztuhnúť. 3.) Tmavú čokoládu rozpustíme s 50 g masla a 2 lyžicami mlieka . Po rozpustení rozlejeme čokoládu do formičiek a dáme na 30 min. do chladničky. 4.) S bielou čokoládou budeme postupovať úplne rovnako. Keď ju budeme mať rozohriatu vytiahneme z chladničky už ztuhnutú tmavú čokoládu a bielu na ňu nalejeme a dáme do chladničky, necháme ju tam 2-3 hodiny. Potom ju z formičiek vyklopíme a môžme papkať:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Cukinová polievka / Maltská polievka/POTREBNÉ PRÍSADY 2 cukiny , 3 zemiaky , 1 cibula, soľ , zeleninový bujón. POSTUP PRÍPRAVY Cukinu ošúpeme a nakrájame na kolieska spolu so zemiakmi nakrájanými na kocky a s cibulou / stačí dať na polovičku / osolíme a dáme variť. Ak je zelenina už mäkká pridáme bujón a necháme zovrieť. Naberačkou vyberáme zeleninu aj s vývarom a mixujeme ponorným mixérom , podľa chuti tam môžeme dať viacej vývaru , alebo nechať ju hustejšiu. A v podstate je hotová. Dáme do nej malé kocky opraženého chlebíka a môžeme papkať. Takýto istý postup je dobrý aj keď namiesto cukiny dáte brokolicu a pridáte trochu šlahačky na varenie. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |