. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katka R. (Katulilinka) ID 7114
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.10.2006
Naposledy: 18.1.2013 15:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 44
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

RYŽA A CESTOVINY

fussili s cherry paradajkami a rukolou



POTREBNÉ PRÍSADY

350g fussili 250g cherry paradajok rukola 100g ciernych oliv 3 polievkove lyzice kvalitneho olivoveho oleja trosku soli a korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept patri k jednym z najjednoduchsich, ale napriek tomu je jeden z najchutnejsich, co poznam. malo namahy a skvely vysledny efekt :) nehovoriac o tom, ze je to zdrave jedlo. takto si predstavujem skvelu a jednoduchu taliansku kuchynu. doba pripravy - cca. 25min.
Dajte si zalezat, na kvalite surovin. Jedlo sa vam za to odmeni intenzivnou chutou.

Cherry rajciny obvarime chvilku vo vriacej vode. Potom ich osupeme a nakrajame na sirsie pasiky. Rovnako nakrajme aj cierne olivy. Olivy opecieme chvilku na olivovom oleji, pridame nakrajane rajciny a rukolu nakrajanu na mensie kusky. Spolu podusime asi 7min. Ku koncu trosku osolime a okorenime. So solou opatrne. Uz olivy su mierne slane.
V slanej vode uvarime fussili al dente. Zmiesame s omackou a moze sa stolovat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Francúzska krémová cesnaková polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

- 60 g masla
- 2-3 celé hlávky cesnaku (priprav sa na dlhé lúpanie strúčikov)
- 2 menšie cibule
- 1/2 litra mlieka
- 1/2 litra vývaru (stačí rozpustený zeleninový bujón)
- 5 väčších zemiakov
- soľ
- mleté čierne korenie
- majoránka
- bageta

POSTUP PRÍPRAVY

Rozpusti 30 g masla v hrnci, pridaj všetok cesnak - celé strúčiky, opeč do zlatista, potom pridaj nadrobno pokrájanú cibuľku a osmahni ďalšie 2-3 minúty. Ďalej pridaj zemiaky pokrájané na menšie kocky a zbytok masla. Pridaj vývar a mlieko, nechaj variť, kým všetko nezmäkne.

Hotovú polievka rozmixuj do krémova, pridaj korenie a servíruj s opečenou bagetou. Nakrájaj bagetu na kolieska, opeč a môžeš pridať rovno do polievky.

Prekvapením bude, že napriek úžasnému množstvu cesnaku, bude ho tam cítiť len nepatrne...

Je to polievočka vhodná hlavne na chrípkové obdobie :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 130 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (37) posledné: 23.5.2020, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu