
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYŽA A CESTOVINY |
fussili s cherry paradajkami a rukolouPOTREBNÉ PRÍSADY 350g fussili 250g cherry paradajok rukola 100g ciernych oliv 3 polievkove lyzice kvalitneho olivoveho oleja trosku soli a korenia POSTUP PRÍPRAVY Tento recept patri k jednym z najjednoduchsich, ale napriek tomu je jeden z najchutnejsich, co poznam. malo namahy a skvely vysledny efekt :) nehovoriac o tom, ze je to zdrave jedlo. takto si predstavujem skvelu a jednoduchu taliansku kuchynu. doba pripravy - cca. 25min. Dajte si zalezat, na kvalite surovin. Jedlo sa vam za to odmeni intenzivnou chutou. Cherry rajciny obvarime chvilku vo vriacej vode. Potom ich osupeme a nakrajame na sirsie pasiky. Rovnako nakrajme aj cierne olivy. Olivy opecieme chvilku na olivovom oleji, pridame nakrajane rajciny a rukolu nakrajanu na mensie kusky. Spolu podusime asi 7min. Ku koncu trosku osolime a okorenime. So solou opatrne. Uz olivy su mierne slane. V slanej vode uvarime fussili al dente. Zmiesame s omackou a moze sa stolovat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Francúzska krémová cesnaková polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY - 60 g masla - 2-3 celé hlávky cesnaku (priprav sa na dlhé lúpanie strúčikov) - 2 menšie cibule - 1/2 litra mlieka - 1/2 litra vývaru (stačí rozpustený zeleninový bujón) - 5 väčších zemiakov - soľ - mleté čierne korenie - majoránka - bageta POSTUP PRÍPRAVY Rozpusti 30 g masla v hrnci, pridaj všetok cesnak - celé strúčiky, opeč do zlatista, potom pridaj nadrobno pokrájanú cibuľku a osmahni ďalšie 2-3 minúty. Ďalej pridaj zemiaky pokrájané na menšie kocky a zbytok masla. Pridaj vývar a mlieko, nechaj variť, kým všetko nezmäkne. Hotovú polievka rozmixuj do krémova, pridaj korenie a servíruj s opečenou bagetou. Nakrájaj bagetu na kolieska, opeč a môžeš pridať rovno do polievky. Prekvapením bude, že napriek úžasnému množstvu cesnaku, bude ho tam cítiť len nepatrne... Je to polievočka vhodná hlavne na chrípkové obdobie :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 130 návštěvníkov) KOMENTÁRE (37) posledné: 23.5.2020, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |