. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Gabriela E. (gabika) ID 57
.
mimibazar.sk/gabika
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.4.2005
Naposledy: 28.2.2024 15:59
Aktualizácia: 11.1.2011 19:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 491
RODINNÉ FOTOGRAFIE 45
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

DOMÁCE PEKÁRNE

Jahodový džem z domácej pekárne



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg jahôd, 0,5 kg želírovací cukor 2:1, kyselina citrónová

POSTUP PRÍPRAVY

1 kg odstopkovaných a umytých jahôd vložíme do pekárne, nasypeme 0,5 kg želírovacieho cukru a zapneme program na mojej pekárni Eta " Marmeláda ".
Po skončení programu dám na tanierik dva lyžičky džemu a zistím hustotu, ak sa po vychladnutí zdá málo hustý, primiešam dve rovné lyžičky kyseliny citrónovej. Nalievame do pohárikov, uzavrieme viečkom a otočíme, necháme vychladnúť.

Jahody môžeme dať celé, nakrájane, pomixované, proste ako má každý rád.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (23) posledné: 15.7.2013, 13:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Mazanec z domácej pekárne



POTREBNÉ PRÍSADY

275 ml mlieka, 100 g roztopeného masla, 500 g polohrubej múky, 5 lyžíc práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 lyžička soli, 1 lyžička sušeného droždia, hrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

Mlieko a maslo vylejeme do nádoby, nasypeme múku, do stredu múky spravíme dierku a nasypeme droždie, pridáme cukor, soľ. Po vymiesení, na signál pekárničky pridáme hrozienka. Kto chce môže pridať aj oriešky.
Pečiem na programe Klasik-veľkosť I. - kôrka svetlá / ja mám pekárničku Eta-Siesta /.
Dobrú chuť, mazanec je vynikajúci !

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 72 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (69) posledné: 1.5.2020, 21:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Chlebík z domácej pekárničky



POTREBNÉ PRÍSADY

350 ml cmaru / zákys, biely jogurt, acidko /, 1 lyžička drvenej rasce, 2 lyžičky soli, 1-2 lyžice oleja, 1 lyžica octu, 200 g hladkej múky, 300 g špaldovej celozrnnej hladkej múky, 1 lyžička sušeného droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Na spodok nádoby nalejem cmar / ja ho vyberiem z chladničky skôr, aby mal izbovú teplotu /, vysypem preosiatu múku, do múky urobím malú jamku a nasypem droždie a zahrabem ho. Potom nasypem rascu, soľ, ocot a olej. Ja mám pekáreň Eta-Siesta, program nastavím na Klasik - veľkosť I., kôrka svetlá.

Po premiešaní, keď mi pekárnička zapípa na doplnenie semienok môžete prisypať slnečnicové semienka - prípadne ľubovoľne podľa chuti...
Ja ešte pred pečením keď už je posledné kysnutie posypem aj vrch semienkami.
Chlebík je vynikajúci, myslím, že aj dlho vydrží....ale neviem dobre posúdiť, nakoľko je hneď fuč :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 24.3.2009, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu