. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Janka T. (esmae) ID 47720
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.5.2008
Naposledy: 22.12.2023 17:25
Aktualizácia: 14.8.2011 12:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 37
RODINNÉ FOTOGRAFIE 33
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 25
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>

TORTY

Meninový vláčik


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, gaštanová a nugátová plnka, poťah mliečny marcipán, figúrky MMF a trubičky na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

Susedka piekla tortičku a ozdobili sme ju spolu. Robila som jej tie male prkotinky a spolu sme robili rušne...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (7) posledné: 9.8.2011, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Gastanovo- visnova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 6 vajec, 1 dcl olej, 3 lyzice horucej vody, 150 g pr. cukor, 200 g polohr. muky, 4 lyzice kakaoveho prasku, 1 prdopec Krem 1: 1 gastanove pyre, 1 van. cukor, 1-2 lyzice pr. cukor, 175 g masla, 300g kyslej smotany 18% Krem 2: 1 visnovy kompot (Lidl, bez kostok a vyborny), 2 lyzice kukuricneho skrobu Slahacka: 2 x 33% slahacka, 2 x stuzovac, 250 g kysla smotana 18%, vanilkova aroma

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus: z bielkov vyslahame sneh, zltky vyslahame s cukrom do peny, pridame olej, vodu, muku s prdopecom a kakaom a premiesame, nakoniec zamiesame sneh z bielkov. Pecieme na 180° cca 20 min. Vychladnuty korpus prekrojime 2x. Na spodny plat natrieme gastanovu plnku, prikryjeme druhym platom a navrstvyme visnovy krem a prikryjeme tretim platom. Potrieme zvysnym gastanovym kremom. Na vrch torty navrstvime slahacku. Mozeme ozdobit podla lubovole. Ja som posypala striebornymi perlickami a oblozila piskotami. \\r\\nKrem 1: gatanove pyre, van. cukor, maslo a smotanu si vyslahame a dochutime pripadne cukrom. \\r\\nKrem 2: stavu z kompotu si zmiesame so skrobom a uvarime si husty krem. Zamiesame visne. \\r\\nSlahacka: smotanu si vyslahame so stuzovacmi podla navodu, pridame kyslu smotanu zmiesanu s van. aromou a jemne premiesame. \\r\\nTymto sa chcem velmi podakovat Martinke (Mata 406) a Martuske (Egreska)za ich obrovsku inspiraciu pri robeni tejto torticky. Ich dielka su uuuzasne a u nas tak velmi oblubene. A aj vsetkym zienkam, kt. mi pomohli s volbou ovocia. Tato torta bola toho dokazom. Vsetci boli nadseni a bola skutocne vynikajuuuuca

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 21.3.2011, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Princezná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, gaštanová a nutelová plnka, poťah MMF

POSTUP PRÍPRAVY

kooopec dobrej nálady...túto kočku sme spoločne urobili so susedkou pre jej dcérku...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (8) posledné: 21.2.2011, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Včerajšia "Erik" torta - lesne ovocie a vanilka



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus: 4 vajcia, 100 g práškový cukor, 100 g kr. cukor, 250 g polohr. múky, 1 prdopec, 150 ml olej, 100 ml horúca voda \r\nplnka 1: vanilkovo-smotanový puding, 350 ml mlieko, 3 pol. lyžice cukor, 1 maslo, práškový cukor podľa chuti \r\nplnka 2: černice, černicový/čučoriedkový lekvár, van. puding, voda, \r\nčokoláda a ovocie na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia si oddelíme, bielky vyšľaháme na sneh a pridáme kr. cukor a ešte ďalej šľaháme. Potom si k žĺtkam pridáme pr. cukor a vyšľaháme na penu, postupne pridávame olej a potom aj horúcu vodu. Primiešame múku zmiešanú s prdopečom a nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielkov. Vylejeme do vymastenej a vysypanej formy a pečieme na 180°C. \r\nNa van. krém si uvaríme z mlieka, cukru a pudingu, hustý puding a za občasného miešania ho necháme vychladnúť. Maslo si vyšľaháme do hladka a pridáme do neho práškový cukor podľa chuti. \r\nNa ovocný krém si dáme do hrnca ovocie. Ja som mala teraz asi 150g černíc, pridala som polovicu výživového pohárika čučoriedkového lekváru, asi deci vody a nechala som prejsť varom. Potom som pridala polku van. pudingu rozpusteneho v troške vody a všetko nechala zhustnúť. Ten puding pridávam podľa potreby, lebo každé ovocie pustí inak šťavu. Plnka by nemala byť úplne hustá, ale ešte trošku poddajná. Hotovú necháme schladnúť za občasného miešania.\r\nKorpus si prekrojíme 2x. Na spodný plát natrieme ovocnú plnku, potom van. krém a položíme ďalší plát. Natrieme oba krémy a položíme vrchný plát. Tortu si natrieme van. krémom. Čoko si roztopíme a nalejeme na potravinársku fóliu (nie horúcu, ale trošku schladnutú). Necháme stuhnúť a potom si ju nalámeme na kusy, kt. obložíme tortu. Zo zvysneho kremu si ozdobime tortu a na vrch dáme zvyšný ovocný krém. \r\nTorta je super, lebo sa dajú meniť chute podla ľubovôle. Ja som sa bála, čo z nej bude, lebo to bolo pečenie na rýchlovku a podľa hesla čo dom dal :o) Náš ocino si nevie vynachváliť, tak som veľmi spokojná. Je ľahunká, nie presladena a kvôli ovociu aj príjemne svieža. Ospravedlňujem sa za foto, bolo robené mobilom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 6.2.2011, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Moje prve tohorocne pernicky a recepty, ktore pouzivame uz roky cele generacie



POTREBNÉ PRÍSADY

Robim uz roky tieto recepty: Od mojej maminy.......500 g hladkej muky, 200 g praskoveho cukru, 1 Hera/Palmarin/..., 3 vajcia, 1polievkova lyzica medu, 1 cajova lyzicka sody bicarbony, skorica, drvene klinceky Skoricu a klinceky davam tak od oka, podla chuti. Niekedy davam aj trosku kakaa, aby neboli moc svetle a namiesto skorice a klincekov zvyknem dat 1 poriadnu cajou lyzicku pernikoveho korenia. Od pernikarky......250g hladkej muky, 100 g praskovy cukor, 50 g roztopeneho masla /staci, ak bude makke/, 1 polievkova lyzica medu, 1 vanilkovy cukor, 1/2 cajovej lyzicky sody bicarbony, 1 cajova lyzicka mletej skorice, 1 cajova lyzicka pernikoveho korenia, 1 vajce Tieto som robila minule Vianoce a boli super. Len sa tak zaprasilo, ale odporucam robit z dvojitej davky. Tento rok som zatial robila len tieto. Boli uuuzasne makkucke...

POSTUP PRÍPRAVY

Priprava cesta je asi ako pri vsetkych pernickoch...zmiesime vsetky suroviny a nechame odstat aspon na 2 hodiny v chlade. Uz som robila aj tak, ze som pernicky robila hned, no z cestom sa lepsie pracujem, ked sa necha odlezat.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (18) posledné: 30.11.2014, 18:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Chutnučký medový mrežovník podľa Mišky ID 1384 a koláčiky zo zvyškov


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Všetky ako Miška, len som dala ako náplň domácu slivkovú nutelu a na to este malý pohárik jahodového lekváru

POSTUP PRÍPRAVY

......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 20.9.2010, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prva na objednavku



POTREBNÉ PRÍSADY

Kakaovy korpus, vanilkovy korpus, coko krem s banankami a vanilkovy krem s ananasom, MMF

POSTUP PRÍPRAVY

....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (22) posledné: 8.9.2010, 12:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Doboška - po dlhej dobe zasa klasika


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Klasicka doboška, no vysokorychlostna bez karamelu, lebo sme zacali piect rano a na obed uz musela byt hotova :o)

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.9.2010, 16:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Dora pre moju princeznu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Koooooopec trpezlivosti, hlavne na Doru.... Torta je mramor korpus, no jednofarebny. Spodok kakovy s kremom z bielej coko a jahodami a vrch svetly korpus s coko kremom a bananmi. Potah je mmf.

POSTUP PRÍPRAVY

Ak bude zaujem, pytajte sa :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.8.2010, 11:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

K nasmu vyrociu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus ako na mramor, no len svetly, jahodovy dzem, jahodova plnka a jahodky. Potah MMF.

POSTUP PRÍPRAVY

Absolutne, ale absolutne sa mi nedarilo. Nechapem, lebo sa mi s MMF robi vzdy fajn a teraz sa mi to topilo, no na nic:o(

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.8.2010, 15:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu