končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ |
Tyčinky z údeného tofuPOTREBNÉ PRÍSADY 250 Palmarín\r\n 250 tofu údené\r\n 250 múka hladká špeciál\r\n 1 KLsoľ\r\n\r\nNa potretie:\r\n rozšľahané vajce\r\n\r\nNa posypanie:\r\n drvená rasca\r\n sezamové semienka POSTUP PRÍPRAVY Nahrubo nastrúhame Palmarín, najemno nastrúhame údené tofu, pridáme múku, soľ a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme ho na pomúčenej doske a vykrajujeme tyčinky alebo iné tvary. Tyčinky poukladáme na plech s PNP, potrieme vajíčkom a posypeme drvenou rascou alebo sezamom. Upečieme vo vyhriatej rúre do zlatista. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 15.5.2012, 21:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SÚŤAŽ |
Kuracie stehna v olivovo-smotanovej omackePOTREBNÉ PRÍSADY Ingrendiencie: 4 kur. stehna, 150g zelenych oliv bez kostky, 2PL oliv.oleja, 4 struciky cesnaku, 2 cibule, 200g sampinonov, 2 zelene papriky, 3 paradajky, 200ml bieleho vina, 2PL suseneho rozmarinu, bylinkova sol, 200ml smotany na varenie, sol, mlete cierne korenie :o) POSTUP PRÍPRAVY stehna umyjeme, osusime, na oleji na panvici z oboch stran opecieme a dame do zapekacej misy a udrziavame teple. na tej istej panvici a oleji si oprazime nadrobno nakr. cibulku a pretlaceny cesnak, po par minutkach pridame na platky nakr. sampinony, na pasiky papriku a na polovicu prekr. olivy. podusime a po dalsich par minutkach pridame olupane nakrajane paradajky.ochutime bylinkovou solou a rozmarinom a dusime. potom sa moze podliat vinom (my sme nie) a dusime. do zapekacej misky dame zeleninovu zmes, na nu stehna, zapekame, prikryte, asi 30 min na 190C Zvysnu polku oliv nakrajame na tenke platky a zmiesame so smotanou, mierne okorenit a osolit. Zmes naliat na stehna a odokryte piect este 15min.So zemikovou kasickou je to najlepsie, alebo s cerstyvm chlebom sa to este hodi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 2.1.2012, 23:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SÚŤAŽ |
Kuracie prsia na kari s baklažánomPOTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie: asi ¾ kg kuracích pŕs 1 stredný baklažán ( lilek ) 4 veľké mäsité paradajky 2 väčšie cibule 2 ČL kari 1 - 1 ½ kelímku kyslej smotany ( alebo bieleho jogurtu ) 2 kocky slepačieho vývaru Maggi ( alebo trocha polievky ) 4 PL sójovej omáčky POSTUP PRÍPRAVY recept je určený pre 4 osob(y)\r\ndoba prípravy je cca 1/2 - 3/4 hodiny\r\n\r\nsoľ\r\nPríprava:\r\nUmytý baklažán pokrájame na plátky, posolíme a necháme odstáť 20 – 30 minút ( aby sme ho zbavili horkosti ). Potom plátky umyjeme, usušíme a nakrájame na kocky. \r\nNa oleji zpeníme cibuľu nakrájanú na kocky, pridáme kari a za stáleho miešania restujeme. Pridáme prsia nakrájané na slížiky a opečieme zo všetkých strán. Potom vložíme nakrájaný baklažán a olúpané, na kocky nakrájané paradajky. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme kyslú smotanu ( jogurt ), sójovú omáčku a už len prehrejeme – nevaríme. Podávame s varenou ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |