. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katarína G. (Katy230) ID 239445
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2012
Naposledy: 31.10.2022 17:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Karé zázračnej kuchárky



POTREBNÉ PRÍSADY

- bravčové karé - vajicia - horčicu - kečup - soľ - korenie - cibuľu - worchestrovú omáčku - vegetu - (podľa chuti čili) - olej

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové karé nakrájame na malé kocky, osolíme, okoreníme, dáme vegetu, vajcia vyšľaháme, premiešame s karé. Pridáme trošku horčice, kečupu, worchestrovej omáčky a zakryjeme. Na noc dáme odležať do chladničky. Na druhý deň na oleji opražíme cibuľku, do cibule pridáme mäso, najprv prudko osmažíme a potom postupne po troške podlievame vodou. Dusíme zakryté. Výborne chutí s hranolkami, ale i s pečivom a čerstvou zeleninou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2014, 15:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kura zapečené s hermelínom a brusnicami



POTREBNÉ PRÍSADY

- 4 kuracie prsia - 2 hermelíny - 250 ml smotany na šľahanie - 1 lyžička sušeného tymiánu - 8 lyžičiek brusnicovej zaváraniny - granulovaný cesnak - korenie - soľ - olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Povrch mäsa narežeme niekoľkými plytkými zárezmi (neklepeme), votrieme soľ, korenie, granulovaný cesnak a olivový olej. Sprudka opečieme na suchej rozpálenej panvici a aj s výpekom preložíme do zapekacej misky. Polovicu jedného hermelínu dáme stranou, ostatné nakrájame na drobné kocky a spojíme so smotanou a tymiánom. Nalejeme na mäso a pečieme v rúre vyhriatej na cca 230 °C asi tridsať minút, alebo až syr začne bublať. Potom na každú porciu dáme plátky zvyšného hermelínu a dva kopčeky brusníc a zapekáme ďalších desať minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 17.9.2013, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu