končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Karé zázračnej kuchárkyPOTREBNÉ PRÍSADY - bravčové karé - vajicia - horčicu - kečup - soľ - korenie - cibuľu - worchestrovú omáčku - vegetu - (podľa chuti čili) - olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové karé nakrájame na malé kocky, osolíme, okoreníme, dáme vegetu, vajcia vyšľaháme, premiešame s karé. Pridáme trošku horčice, kečupu, worchestrovej omáčky a zakryjeme. Na noc dáme odležať do chladničky. Na druhý deň na oleji opražíme cibuľku, do cibule pridáme mäso, najprv prudko osmažíme a potom postupne po troške podlievame vodou. Dusíme zakryté. Výborne chutí s hranolkami, ale i s pečivom a čerstvou zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2014, 15:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura zapečené s hermelínom a brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY - 4 kuracie prsia - 2 hermelíny - 250 ml smotany na šľahanie - 1 lyžička sušeného tymiánu - 8 lyžičiek brusnicovej zaváraniny - granulovaný cesnak - korenie - soľ - olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Povrch mäsa narežeme niekoľkými plytkými zárezmi (neklepeme), votrieme soľ, korenie, granulovaný cesnak a olivový olej. Sprudka opečieme na suchej rozpálenej panvici a aj s výpekom preložíme do zapekacej misky. Polovicu jedného hermelínu dáme stranou, ostatné nakrájame na drobné kocky a spojíme so smotanou a tymiánom. Nalejeme na mäso a pečieme v rúre vyhriatej na cca 230 °C asi tridsať minút, alebo až syr začne bublať. Potom na každú porciu dáme plátky zvyšného hermelínu a dva kopčeky brusníc a zapekáme ďalších desať minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 17.9.2013, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |