
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Katarína G. (Katy230) ID 239445 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Kura zapečené s hermelínom a brusnicami[ recept č. 48815 zo dňa 9.7.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY - 4 kuracie prsia - 2 hermelíny - 250 ml smotany na šľahanie - 1 lyžička sušeného tymiánu - 8 lyžičiek brusnicovej zaváraniny - granulovaný cesnak - korenie - soľ - olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Povrch mäsa narežeme niekoľkými plytkými zárezmi (neklepeme), votrieme soľ, korenie, granulovaný cesnak a olivový olej. Sprudka opečieme na suchej rozpálenej panvici a aj s výpekom preložíme do zapekacej misky. Polovicu jedného hermelínu dáme stranou, ostatné nakrájame na drobné kocky a spojíme so smotanou a tymiánom. Nalejeme na mäso a pečieme v rúre vyhriatej na cca 230 °C asi tridsať minút, alebo až syr začne bublať. Potom na každú porciu dáme plátky zvyšného hermelínu a dva kopčeky brusníc a zapekáme ďalších desať minút. |
![]() | Jana B. (jana0072) ID 159644 (17.2.2013, 21:08) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana P. (zuzinka1982) ID 249466 (7.12.2012, 19:30) |
dakujem za vyborny receptik, velmi nam chutilo ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Sveťa Č. (Sweeťa) ID 11948 (27.8.2012, 15:27) |
Vynikajuuuce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína G. (Katy230) ID 239445 (17.9.2013, 11:10) |
Som rada, že chutilo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |