. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Simonka M. (Simuklishka) ID 213065
.
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.9.2011
Naposledy: 19.2.2013 16:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

MÚČNIKY, POHÁRE

Banánová kocka



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4 vajcia, 6PL cukru, 4PL hladkej múky, 2PL kakaa, ½ PDP, 4PL oleja, 5PL horúcej vody, Krém: 3x vanilkový puding, 800ml mlieka, 6PL nutelly, 200g masla, 1-2 kyslé smotany, práškový cukor podľa chuti, 6 banánov, kakaové bebe keksy, šľahačka, granko

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: vyšľaháme žĺtky s cukrom, pridáme vodu, olej. Primiešame múku s PDP a kakaom. Ručne primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech a pečieme asi 12minút. Krém: z mlieka, cukru, pudingu uvaríme hustú kašu. Po vychladnutí zašľaháme maslo a smotanu. ½ krému natrieme na cesto. Poukladáme bebe keksy a pozdĺžne prekrojené banány. Do zvyšku krému pridáme nutellu a natrieme na banány. Vyšľaháme šľahačku podľa návodu a natrieme na krém. Posypeme grankom a dáme stuhnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 31.7.2012, 16:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Parížske jahodové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 5vajec, 180g práškového cukru, 170 polohrubej múky, PL oleja, 5PL vriacej vody, ½ PDP Krém: salko, maslo, 80g práškového cukru, jahody, Šľahačka: 2smotany na šľahanie, 100g čokolády Želatína: 400ml vody, 100g práškového cukru, jahodový sirup, zlatý klas

POSTUP PRÍPRAVY

Deň vpred uvaríme salko v dostatočnom množstve vody a varíme ho 2 hodiny. Šľahačka: smotany na šľahanie povaríme, pridáme nalámanú čokoládu a vychladenú uložíme do chladničky.
Cesto: (druhý deň) žĺtky s cukrom vyšľaháme, pridáme vodu, olej, múku s PDP a sneh z bielkov. Vylejeme na plech a pečieme 20minút pri 180°C.
Krém: Maslo a cukor vyšľaháme do peny, pridáme uvarené salko a natrieme na cesto.
Poukladáme jahody. Čokoládovú šľahačku vyšľaháme a natrieme na jahody. Vrch ozdobíme strúhanou čokoládou a necháme stuhnúť. Ozdobíme jahodami. Ak chceme môžeme pripraviť želatínu uvarenú z vody, cukru, sirupu a zlatého klasu, ktorou polejeme koláč.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jablková torta s kokosom



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 5vajec, 4PL cukru, 6PL polohrubej múky, ½ PDP, Jablková plnka: 1kg jabĺk, 4PL cukru, škorica, 4PL džemu, vanilkový puding, rum Kokosová plnka: 100g kokosu, 150ml mlieka, 2PL cukru, 500g kyslej smotany, smotana na šľahanie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Žĺtka s cukrom vyšľaháme, pridáme múku s PDP a nakoniec sneh z bielkov. Premiešame a upečieme. Jablková plnka: jablká pokrájané na kúsky podusíme s cukrom, škoricou a džemom. V troške vody rozmiešame puding, vlejeme do jablkovej hmoty.
2 minúty povaríme, vmiešame rum a necháme vychladnúť. Kokosová plnka: zmiešame kokos s mliekom a cukrom a varíme, až kým sa mlieko nevyvarí. Po vychladnutí zmiešame s kyslou smotanou a vyšľahanou šľahačkou. Cesto pokvapkáme rumom, natrieme džemom, jablkovou plnkou, kokosovou plnkou a posypeme škoricou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jahodovo-pudingová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 2 vajcia, 120g hladkej múky, 120g cukru, 2KL PDP, 2PL oleja, 3PL horúcej vody, jahodový džem. Plnka: 500ml mlieka, 2x zlatý klas, cukor podľa chuti, kyslá smotana, tvaroh, jahody, šľahačka

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom, prilejeme olej, vodu a vymiešame do peny. Nakoniec zľahka zapracujeme vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme 25 až 30 minút doružova.
Plnka: Z mlieka, zlatého klasu a cukru uvaríme hustý puding a za občasného premiešania necháme úplne vychladnúť. Do vychladnutého pudingu zľahka zašľaháme smotanu a tvaroh. Môžeme pridať aj trochu masla.
Na cesto natrieme džem, 1/2 krému, uložíme 2/3 jahôd. Navrstvíme zvyšok kréme a jahôd. Ozdobíme šľahačkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.9.2012, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Najlepšie čokoládovo-jablkové koláčiky



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 2 hrnčeky nastrúhaných jabĺk, hrnček cukru, 1 a ½ hrnčeka nasekaných orechov, ½ hrnček oleja, PDP, 6PL polohrubej múky, hrnček krupice, 3vajcia, kakao, džem na potretie Poleva: čokoláda na varenie, 50ml mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vymiešame bielka, vmiešame žĺtka a pridávame ostatné ingrediencie na cesto. Plech vyložíme papierom na pečenie a vylejeme cesto na papier. Pečieme cca 20minút. Po vychladnutí natrieme džemom a polejeme polevou. Poleva: čokoládu rozpustíme nad parou a pridáme mlieko. Miešame. Polevou polejeme koláč, necháme vychladnúť a pokrájame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 23.2.2016, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu