
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Banánová kockaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia, 6PL cukru, 4PL hladkej múky, 2PL kakaa, ½ PDP, 4PL oleja, 5PL horúcej vody, Krém: 3x vanilkový puding, 800ml mlieka, 6PL nutelly, 200g masla, 1-2 kyslé smotany, práškový cukor podľa chuti, 6 banánov, kakaové bebe keksy, šľahačka, granko POSTUP PRÍPRAVY Cesto: vyšľaháme žĺtky s cukrom, pridáme vodu, olej. Primiešame múku s PDP a kakaom. Ručne primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech a pečieme asi 12minút. Krém: z mlieka, cukru, pudingu uvaríme hustú kašu. Po vychladnutí zašľaháme maslo a smotanu. ½ krému natrieme na cesto. Poukladáme bebe keksy a pozdĺžne prekrojené banány. Do zvyšku krému pridáme nutellu a natrieme na banány. Vyšľaháme šľahačku podľa návodu a natrieme na krém. Posypeme grankom a dáme stuhnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 31.7.2012, 16:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Parížske jahodové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 5vajec, 180g práškového cukru, 170 polohrubej múky, PL oleja, 5PL vriacej vody, ½ PDP Krém: salko, maslo, 80g práškového cukru, jahody, Šľahačka: 2smotany na šľahanie, 100g čokolády Želatína: 400ml vody, 100g práškového cukru, jahodový sirup, zlatý klas POSTUP PRÍPRAVY Deň vpred uvaríme salko v dostatočnom množstve vody a varíme ho 2 hodiny. Šľahačka: smotany na šľahanie povaríme, pridáme nalámanú čokoládu a vychladenú uložíme do chladničky. Cesto: (druhý deň) žĺtky s cukrom vyšľaháme, pridáme vodu, olej, múku s PDP a sneh z bielkov. Vylejeme na plech a pečieme 20minút pri 180°C. Krém: Maslo a cukor vyšľaháme do peny, pridáme uvarené salko a natrieme na cesto. Poukladáme jahody. Čokoládovú šľahačku vyšľaháme a natrieme na jahody. Vrch ozdobíme strúhanou čokoládou a necháme stuhnúť. Ozdobíme jahodami. Ak chceme môžeme pripraviť želatínu uvarenú z vody, cukru, sirupu a zlatého klasu, ktorou polejeme koláč. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Jablková torta s kokosomPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 5vajec, 4PL cukru, 6PL polohrubej múky, ½ PDP, Jablková plnka: 1kg jabĺk, 4PL cukru, škorica, 4PL džemu, vanilkový puding, rum Kokosová plnka: 100g kokosu, 150ml mlieka, 2PL cukru, 500g kyslej smotany, smotana na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Žĺtka s cukrom vyšľaháme, pridáme múku s PDP a nakoniec sneh z bielkov. Premiešame a upečieme. Jablková plnka: jablká pokrájané na kúsky podusíme s cukrom, škoricou a džemom. V troške vody rozmiešame puding, vlejeme do jablkovej hmoty. 2 minúty povaríme, vmiešame rum a necháme vychladnúť. Kokosová plnka: zmiešame kokos s mliekom a cukrom a varíme, až kým sa mlieko nevyvarí. Po vychladnutí zmiešame s kyslou smotanou a vyšľahanou šľahačkou. Cesto pokvapkáme rumom, natrieme džemom, jablkovou plnkou, kokosovou plnkou a posypeme škoricou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Jahodovo-pudingová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 vajcia, 120g hladkej múky, 120g cukru, 2KL PDP, 2PL oleja, 3PL horúcej vody, jahodový džem. Plnka: 500ml mlieka, 2x zlatý klas, cukor podľa chuti, kyslá smotana, tvaroh, jahody, šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom, prilejeme olej, vodu a vymiešame do peny. Nakoniec zľahka zapracujeme vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme 25 až 30 minút doružova. Plnka: Z mlieka, zlatého klasu a cukru uvaríme hustý puding a za občasného premiešania necháme úplne vychladnúť. Do vychladnutého pudingu zľahka zašľaháme smotanu a tvaroh. Môžeme pridať aj trochu masla. Na cesto natrieme džem, 1/2 krému, uložíme 2/3 jahôd. Navrstvíme zvyšok kréme a jahôd. Ozdobíme šľahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 8.9.2012, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Najlepšie čokoládovo-jablkové koláčikyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 hrnčeky nastrúhaných jabĺk, hrnček cukru, 1 a ½ hrnčeka nasekaných orechov, ½ hrnček oleja, PDP, 6PL polohrubej múky, hrnček krupice, 3vajcia, kakao, džem na potretie Poleva: čokoláda na varenie, 50ml mlieka POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vymiešame bielka, vmiešame žĺtka a pridávame ostatné ingrediencie na cesto. Plech vyložíme papierom na pečenie a vylejeme cesto na papier. Pečieme cca 20minút. Po vychladnutí natrieme džemom a polejeme polevou. Poleva: čokoládu rozpustíme nad parou a pridáme mlieko. Miešame. Polevou polejeme koláč, necháme vychladnúť a pokrájame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 23.2.2016, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |