končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Úžasný dip k hranolkámPOTREBNÉ PRÍSADY *hranolky (najlepšie MC Cain - 1.2.3 Fri´ Style *soľ *čierne korenie *pažítka (ja dávam niekedy miesto toho petržlenovú vňať) *cesnak POSTUP PRÍPRAVY Príprava je veľmi jednoduchá: Pochúťkovú smotanu vyšľaháme so soľou, čiernym korením a nasekanou pažítkou, dochutíme najemno nasekaným cesnakom a servírujeme s "lyžičkovými" hranolčekmi 1.2.3 Fri´ Style. Dobrú chuť! Overené a moc moc chutné, je to super náhrada tatarky a určite zdravšia !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 20.11.2010, 15:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Krevetové cestoviny na víne - najlepší recept!POTREBNÉ PRÍSADY *mrazené krevety - lúpané *cibuľa * cesnak * paradajky *paradajkový pretlak *150 ml červeného vína * 0,5 kg cestovín *olivový olej *petržlenová vňať *soľ * čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je odskúšaný, odporúčam ho na plnej čiare, určite vyskúšajte, môj priateľ za ním šalie keď ho urobím!!!! Na panvici rozohrejeme olivový olej a jemne opečieme nakrájanú cibuľu a cesnak. Vmiešame nakrájané paradajky, pretlak a červené víno. Osolíme a okoreníme. Omáčku podusíme asi 10 minút bez pokrievky aby zhustla. Potom pridáme nakrájanú petržlenovú vňať (môže byť aj sušená) a krevety a dusíme 5 minút. Medzitým uvaríme cestoviny, zcedíme a zmiešame s omáčkou. Na záver posypeme strúhaným syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 21.4.2011, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |