. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CHUŤOVKY

Úžasný dip k hranolkám



POTREBNÉ PRÍSADY

*hranolky (najlepšie MC Cain - 1.2.3 Fri´ Style *soľ *čierne korenie *pažítka (ja dávam niekedy miesto toho petržlenovú vňať) *cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Príprava je veľmi jednoduchá:
Pochúťkovú smotanu vyšľaháme so soľou, čiernym korením a nasekanou pažítkou, dochutíme najemno nasekaným cesnakom a servírujeme s "lyžičkovými" hranolčekmi 1.2.3 Fri´ Style. Dobrú chuť!

Overené a moc moc chutné, je to super náhrada tatarky a určite zdravšia !!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.11.2010, 15:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Krevetové cestoviny na víne - najlepší recept!



POTREBNÉ PRÍSADY

*mrazené krevety - lúpané *cibuľa * cesnak * paradajky *paradajkový pretlak *150 ml červeného vína * 0,5 kg cestovín *olivový olej *petržlenová vňať *soľ * čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je odskúšaný, odporúčam ho na plnej čiare, určite vyskúšajte, môj priateľ za ním šalie keď ho urobím!!!! Na panvici rozohrejeme olivový olej a jemne opečieme nakrájanú cibuľu a cesnak. Vmiešame nakrájané paradajky, pretlak a červené víno. Osolíme a okoreníme. Omáčku podusíme asi 10 minút bez pokrievky aby zhustla. Potom pridáme nakrájanú petržlenovú vňať (môže byť aj sušená) a krevety a dusíme 5 minút. Medzitým uvaríme cestoviny, zcedíme a zmiešame s omáčkou. Na záver posypeme strúhaným syrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.4.2011, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu