končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY domáci celozrnný chlieb so semienkami (50) 13.9.2022, 17:38 Dlho-dlho hľadaný recept na šišky (178) 7.2.2022, 11:33 ŠUNKOVO - SYROVÉ ROŽKY (52) 2.5.2021, 8:29 Úúúplne jednoduchý a VELMI chutný chlebík. (37) 30.12.2020, 12:04 Jemnučké jogurtové žemle (51) 15.11.2020, 12:23 Perník z DP (2) 20.7.2020, 13:21 Perník (13) 20.7.2020, 13:21 Sladký mramorový chlebík (35) 20.7.2020, 13:14 Jednoduchý biely chlieb + užitočné rady,ako piecť chlieb :-) (23) 3.6.2020, 16:34 Kysnutý pletenec/babka/ s medvedím cesnakom a sušenými paradajkami (1) 17.5.2020, 9:38 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Hydratovaný kváskový chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Upravený hydratovaný chlieb od nelkafood.sk Pisem si mnozstvo surovin na chlebicek z cca 500g muky. Rozkvas: 125g raznej chlebovej, 125g vody, lyžica ražného kvásku. Cesto: 370g hladkej psenicnej ci spaldovej muky, 260g vody, cca 2 lyzicky soli, plnsia polievkova lyzica oleja :) , rasca POSTUP PRÍPRAVY postup: https://nelkafood.sk/kvaskovy-chlieb/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Martina K. (Martina46) ID 31472 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Pide alebo arabsky chlieb podla Slavka H. (Archaa)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31036&user=84161 POSTUP PRÍPRAVY dakujeeem.. bol fantasticky.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kamila B. (Sothis) ID 135564 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.9.2010, 13:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Domaci chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.akosatorobi.sk/video/472/tradicny-domaci-chlieb-peceny-v-peci POSTUP PRÍPRAVY Hmmm hned by som isla k tej babicke na prazdniny,podoba sa na moju babcu.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 12.4.2010, 15:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Formičky na chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Ahoj maminky.Nemate niektora skusenosti z Formickami na pecenie na chlieb? viz. foto.Vyzeraju velmi pekne a zaujimavo.Dakujem za odpovede. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Dana B. (tawa) ID 47716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (41) posledné: 2.9.2011, 22:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Obrovský chliebPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slávka G. (Slávina06) ID 88062 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 27.4.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Moje prve rozky.....chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Kukuričny chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kukurična muka biela-mleta na vodnom mlyne-taku som pozhanala:=))))))))))) voda, sol, cukor,domaca mast asi 3-4pl POSTUP PRÍPRAVY Pol kila muky dame do nadoby vlievame vodu,tolko aby cesto bolo akuratne ani huste ani riedky,aby sa snim dalo pracovat,posolime a pocukrujeme menej popraska.Pridame rozpustenu mast,premiesame dodame ak treba muku.Plech vymastime mastou. Pečieme na 180´ 50min tak do ružovo žlta je to suchy chlieb trošku dusi,ked sa papa lebo je muka hrubšia ako z obchodu,ale velmi chutny ma origoš kukuričnu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.1.2009, 16:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |