. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lucia H. (Lucc88) ID 208382
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.7.2011
Naposledy: 19.12.2015 19:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový koláč s čučoriedkami


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48711&user=208382

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový koláč s jahodami a ríbezlami



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 200 g hladkej múky, 20 g kakaa, 80 g cukru, 80 g masla, 5 lyžíc mlieka, 1 lyžička PDP Plnka: 2 žĺtky, 50 g prášk. cukru, 1 vanilkový puding, 400 g tvarohu, 200 ml mlieka, ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Okrúhlu formu na koláč vymastíme maslom a posypeme múkou. Cesto vyvaľkáme a dáme do formy. Z prebytočného môžeme spraviť mriežku. Na cesto vylejeme plnku a naukladáme ovocie. Pečieme 15 min. pri 200° a potom 40 min. pri 180°.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 11.7.2012, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Plnené rožky



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 600 g múky, 30 g droždia, 3 dcl mlieka, 1 dcl oleja, soľ, 2 lyž. cukru Plnka: 150 g taveného syra (obyčajný, nivový, s príchuťou, aký len chcete), 3 - 4 strúčiky cesnaku, soľ, 1/2 masla, kto chce aj bazalku s rajčinami

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto vymiešame, necháme nakysnúť. Rozdelíme na 3 bochníky. Vyvaľkáme do kruhu a nakrájame na 8 trojuholníkov (pre veľké rožky), ak chceme mať menšie, tak bochníky ešte rozdelíme na polovicu. Okraje potrieme rozšľahaným vajíčkom, trojuholníky natrieme plnkou a zavinieme. Vrch potrieme vajíčkom a dáme upiecť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.1.2012, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Banánovo-kokosová mliečna ryža



POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček ryže, 2 hrnčeky vody, 1/2 l mlieka, 1 banánový puding, 2 PL kryšt. cukru, 2 PL kokosu

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu uvaríme s 2 hrnčekmi vody. Puding s cukrom a kokosom uvaríme s mliekom. Zmiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 1.2.2012, 15:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Zapečené palacinky s broskyňami a jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

PALACINKY: 400 g hladkej múky, 4 vajcia, 4 dcl vody, 6 dcl mlieka, 2 dcl oleja, 1 PL kryšt. cukru, štipka soli. Olej stačí dať pod prvú palacinku, príp. keď je panvica veľmi suchá (nestáva sa to často). Z tejto dávky mi vyjde cca 17-18 palaciniek. PLNKA BROSKYŇOVÁ: broskyňový kompót (ošúpať!), 150 ml šťavy z kompótu, 1/2 Zlatého klasu. PLNKA JABLKOVÁ: 3 ošúpané jablká, 2 PL kryšt. cukru, 150 ml vody, 1/2 Zlatého klasu, škorica. OMÁČKA: 4 žĺtky, 150 g prášk. cukru, 250 ml smotany na varenie, 250 g mäkkého tvarohu, 1 vanilkový cukor.

POSTUP PRÍPRAVY

Upečieme palacinky.

Broskyne nakrájame na malé kúsky a podusíme v 50 ml šťavy. Pridáme Zlatý klas rozmiešaný vo zvyšnej šťave a povaríme asi 2 min.
Jablká nakrájame na malé kúsky. Povaríme s cukrom v 50 ml vody asi 5 min., kým nezmäknú. Potom pridáme Zlatý klas rozmiešaný vo zvyšnej vode a škoricu. Varíme asi 2 min.

Palacinky naplníme, zvinieme a naukladáme do zapekacej misy.

Omáčka:

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Syrové muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g strúhaného eidamu (niva, parmezán, ...), 375 g polohrubej múky, 30 g prášk. cukru, 250 ml mlieka, 1 vajce, 50 g masla, 1/2 PDP, 1/2 ČL soli, 5 trojuholníkov syra, 5 strúčikov cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zmiešame, naplníme formy a pečieme pri 200° 20 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.2.2014, 18:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Broskyňovo - jablková výživa s banánovou príchuťou



POTREBNÉ PRÍSADY

2 kg broskýň, 2 kg jabĺk, 1 l vody, 200 g kryšt. cukru, 2 vanilkové cukry, 3 banánové pudingy + 3 dcl vody, 5 KL kys. citrónovej

POSTUP PRÍPRAVY

Broskyne a jablká ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Varíme v 1 l vody do mäkka, pridáme cukor podľa chuti a rozmixujeme. Banánové pudingy rozmiešame v 3 dcl vody a prilejeme. Stále varíme na miernom ohni. Nakoniec pridáme kys. citrónovú.
Plníme do fliaš a sterilizujeme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nepečená torta a la krémeš



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus, hrnček zalievanej zrnkovej kávy, jahodový kompót Plnka: 2 Zlaté klasy, 8 dcl mlieka, 4 vanilkové cukry, 4 PL kryšt. cukru, 2 šľahačkové smotany, 4 PL prášk. cukru, 2 Smeta-fixy, 30 g želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus vložíme do tortovej formy a pooblievame vychladnutou kávou. Navrch vylejeme plnku a vložíme na niekoľko hodín do chladničky stuhnúť.

Plnka:
V 8 dcl mlieka si uvaríme 2 Zlaté klasy spolu so 4 vanilkovými cukrami a 4 PL kryšt. cukru.
Vyšľaháme šľahačku so Smeta-fixom a 4 PL prášk. cukru.
Keď Zlatý klas vychladne, primiešame do neho šľahačku.
Želatínu vysypeme do 0,5 dcl vody a necháme 10 minút nabobtnať. Potom ju rozpustíme na sporáku ale nevaríme. Primiešame do krému. Rovnako primiešame aj nakrájané jahody.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 29.12.2011, 10:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Bavorský krém



POTREBNÉ PRÍSADY

3 žĺtky, 3 PL trstinového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, 1 šľahačková smotana, vanilkový lusk, 10 g želatíny Poleva: 2 nektarinky, 3 PL trstinového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtka vymiešame s cukrom do krému.
Želatínu namočíme do vody, privedieme k varu a odstavíme.
Smotanu povaríme s vanilkou a prilejeme k nej želatínu. Zmes prilejeme k vajíčkam s cukrom a vymiešame.
Necháme v chladničke asi 4 hodiny stuhnúť.

Nektarinky ošúpeme, nakrájame, a vyšľaháme s cukrom. Ozdobíme plátkami ovocia.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.5.2015, 8:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Psychedelická torta



POTREBNÉ PRÍSADY

5 vajec, 180 g práškového cukru, 250 g masla, 2 PL jemného tvarohu (ja som dala celý kelímok a neuškodilo to ,) ), 250 ml mlieka, 500 g hladkej múky, 1 a 1/2 prášku do pečiva, štipka soli, potravinárske farbivo (stačia základné farby - červená, žltá, modrá, poprípade môže byť už rovno aj zelená, fialová, oranžová aby sa nemuseli miešať) poťahovacia hmota - ja používam marshmallow

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiešame vajcia s cukrom, pridáme maslo a tvaroh.
Múku zmiešame s práškom do pečiva a soľou a pridávame do zmesi striedavo s mliekom.
Keď je cesto vymiešané, rozdelíme ho do 6 misiek.

Každé cesto zafarbíme inou farbou. Ak máme len základné farby, ostatné si vytvoríme ich zmiešaním:
oranžová = žltá + červená
zelená = modrá + žltá
fialová = modrá + červená

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 13.9.2011, 11:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu