
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Lucia H. (Lucc88) ID 208382 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nepečená torta a la krémeš[ recept č. 41791 zo dňa 30.7.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY korpus, hrnček zalievanej zrnkovej kávy, jahodový kompót Plnka: 2 Zlaté klasy, 8 dcl mlieka, 4 vanilkové cukry, 4 PL kryšt. cukru, 2 šľahačkové smotany, 4 PL prášk. cukru, 2 Smeta-fixy, 30 g želatíny POSTUP PRÍPRAVY Korpus vložíme do tortovej formy a pooblievame vychladnutou kávou. Navrch vylejeme plnku a vložíme na niekoľko hodín do chladničky stuhnúť. Plnka: V 8 dcl mlieka si uvaríme 2 Zlaté klasy spolu so 4 vanilkovými cukrami a 4 PL kryšt. cukru. Vyšľaháme šľahačku so Smeta-fixom a 4 PL prášk. cukru. Keď Zlatý klas vychladne, primiešame do neho šľahačku. Želatínu vysypeme do 0,5 dcl vody a necháme 10 minút nabobtnať. Potom ju rozpustíme na sporáku ale nevaríme. Primiešame do krému. Rovnako primiešame aj nakrájané jahody. |
![]() | Zuzana Z. (zuzanita 66) ID 28768, mimibazar.sk/helenita (29.12.2011, 10:43) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (31.7.2011, 12:13) |
Vyzerá perfektne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana C. (janica251) ID 82644 (30.7.2011, 22:44) |
vyzerá super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |