končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Lucia H. (Lucc88) ID 208382 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nepečená torta a la krémeš[ recept č. 41791 zo dňa 30.7.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY korpus, hrnček zalievanej zrnkovej kávy, jahodový kompót Plnka: 2 Zlaté klasy, 8 dcl mlieka, 4 vanilkové cukry, 4 PL kryšt. cukru, 2 šľahačkové smotany, 4 PL prášk. cukru, 2 Smeta-fixy, 30 g želatíny POSTUP PRÍPRAVY Korpus vložíme do tortovej formy a pooblievame vychladnutou kávou. Navrch vylejeme plnku a vložíme na niekoľko hodín do chladničky stuhnúť. Plnka: V 8 dcl mlieka si uvaríme 2 Zlaté klasy spolu so 4 vanilkovými cukrami a 4 PL kryšt. cukru. Vyšľaháme šľahačku so Smeta-fixom a 4 PL prášk. cukru. Keď Zlatý klas vychladne, primiešame do neho šľahačku. Želatínu vysypeme do 0,5 dcl vody a necháme 10 minút nabobtnať. Potom ju rozpustíme na sporáku ale nevaríme. Primiešame do krému. Rovnako primiešame aj nakrájané jahody. |
Zuzana Z. (zuzanita 66) ID 28768, mimibazar.sk/helenita (29.12.2011, 10:43) | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (31.7.2011, 12:13) |
Vyzerá perfektne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (janica251) ID 82644 (30.7.2011, 22:44) | |
vyzerá super musím určite vyskúšať | |
ODPOVEDAŤ |