končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 393 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,40 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Krevetový tanier s ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY uvarená kari ryža * cherry paradajky * krevety * kyslá smotana * ľadový šalát * zelenina na ozdobu * olivový olej * bazalkové pesto * olivy POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchá výborná mňamka... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 7.4.2010, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos na cesnakovom maslePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY losos, cesnakove maslo, citron, bazalka, ako priloha uvarena spargla posypana parmezanom a zemiaky... POSTUP PRÍPRAVY :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 3.10.2011, 13:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Rybie filé s citrónovou omáčkou...POTREBNÉ PRÍSADY Rybie filé /s pangasiusa alebo tresky/, korenie na ryby, soľ. Na omáčku: 250 ml smotany na šľahanie /33%/, soľ, šťava z jedného citróna Príloha: napr. varené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Rýchly a hlavne chutný receptík, v našej rodine veľmi obľúbený. Rybie filé umyjeme, osušíme, osolíme a podľa chuti okoreníme /môžeme použiť hotové korenie na ryby alebo kto čo má rád/, potom tepelne upravíme :-) /môžeme osmahnúť na panvici na troške oleja, upiecť v trúbe alebo ugrilovať/ a hotové podávame preliate omáčkou a s vhodnou prílohou... OMÁČKA: smotanu vlejeme do hrnčeka, mierne osolíme a privedieme do varu. Potom plameň znížime a pomaly vlejeme citrónovú šťavu, prehrejeme a hotovo. Netreba sa báť, omáčka sa mi ešte ani raz nezrazila a chutila "sviežo"... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.2.2012, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruhy v bunkri:))))POTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, por, zemiaky, gril korenie, slaninka, olivovy olej, rozmarin, alobal, maslo kravske POSTUP PRÍPRAVY ****** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 28.1.2009, 19:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Lososové balíčky plnené špenátom a nivouPOTREBNÉ PRÍSADY filet lososa*listový špenát*cibuľa*strúčiky cesnaku*niva*balíček listového cesta*vajíčko*soľ*mčk*korenie na ryby*provensálske korenie*kyslá smotana alebo biely jogurt POSTUP PRÍPRAVY v obr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 5.6.2010, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Panga pod perinouPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg zamrznutej pangy ryby, slaninka 100gr, cibula, 3stručky cesnaku, 50gr masla, olej asi 1dcl, sol, mčk, gril korenie, vegeta, poper 4 farieb v mlynčeku, smotana na varenie, syr emental, sezam, cesnakove maslo POSTUP PRÍPRAVY Maslo dame na panvicu aj s olejom a opražime cibulku,ktoru sme narezali na mesiačiky. Vylejeme na pekač. Ryby-zamrznute okorenime horeuvedenym korenim z oboch stran a dame na pekač. Každu rybu zakrutime do slaninky na kazdu rybu koliesko cesnakoveho masla. Posypeme sezamom. Dame piec do rury na 180-200st na 15min. Potom vyberieme a natrieme rybky zmesou smotany a nastruhaneho syra. Zapečieme do hnedučka-dobru chut. Priloha po chuti.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 9.3.2009, 21:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
zapekaný zubáč so zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY zubáč(najlepší je vlastnoručne chytený)....,smotana na varenie...,2 vajíčka...,100g tvrdého syra..,rôzna zeleninka(môže byť aj mrazená),korenie,soľ POSTUP PRÍPRAVY no a ideme na to......... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Darina R. (dadulka19) ID 8655 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 7.1.2010, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh na masle.POTREBNÉ PRÍSADY Pstruhy (1ks na osobu), korenie na ryby, soľ, mletá rasca, maslo, zemiaky. Na oblohu šalát. POSTUP PRÍPRAVY Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme. Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla. Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista. Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Ivana J. (Ambra) ID 12842 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 21.10.2011, 21:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pečené pstruhy.POTREBNÉ PRÍSADY Pstruhy,maslo,citrón,soľ,červenú papriku,zemiaky,korenie na pečené zemiaky. POSTUP PRÍPRAVY Umyté pstruhy nasolíme a zvrchu aj opaprikujeme.Do vnútra dáme plátky masla a koliečko citrónu.Väčšie zemiaky riadne umyjeme a dáme na 10 minút do mikrovlnky.Len tak na sucho bez vody.Potom zemiaky prekrojíme a pokoreníme korením na pečené zemiaky.Poukladáme na plech vedľa pstruhov,trošilinku podlejeme olejom a málinko aj vodou.Pečieme vo vyhriatej teplovzdušnej rúre na 180°C asi 20 minút. Pstruhy sú fakt vynikajúce,aj keď niesú pokorenené korením na ryby.To korenie kazí celkovú chuť rybieho mäska.Dúfam,že Vám bude chutiť tak ako nám včetne nášho malého dvojročného synčeka.Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana C. (Naja) ID 3566 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 19.12.2016, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos so smaženými fazulovými strukmi a holandskou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 filety z lososa * maslo *korenie na ryby * sol OMACKA: 5 zltkov * 300 ml studeneho masoveho vyvaru * stava z 1/2 citrona *100 g masla * sol, * korenie fazulove struky... POSTUP PRÍPRAVY Najprv si teda pripravime omacku,ktora priznam sa ma trosku potrapila..kedze som asi dala viac ako 300 ml vyvaru,nechcela mi zhustnut...nakoniec som je teda musela "poslovenstit",kedze som ju musela zahustit solamylom...ale nakoniec vsetko dobre dopadlo,kedze chutovo bola uzasna:) Takze,do mensieho hrnca si rozklepneme zltky,a metlickou ich rozslahame..potom hrniec postavime do dalsieho hrnca s teplou vodou,a do zltkou postupne zaslahavame studeny vyvar,takto musime vydrzat aspon 10 minut,pricom vodu v hrnci stale zahrievame,ale iba pod bod varu...Potom hrniec dame bokom,zmes osolime,okorenime bielym korenim,a prilejeme cittronovu stavu..nakonec este zaslahame studene maslo,pokrajane na kocky..omacka by mala pekne zhustnut..ak sa tak nestane,tak pomoze asi uz len stary dobry solamyl:) Fazulove struky si umyjeme,a rozkrajame na polovicky,vlozime na 5 minut do vriacej osolenej vody..scedime,a nechame vychladnut...odoberieme si jedno bielko z tych kt,nam zostali pri omacke,a vyslahame do tuha..primiesame k nemu solamyl,sol, a struhany kokos..ja som davala tak od oka..a takto obalene ich smazime na oleji do zlata...ale kludne ich mozete obalit aj v trojobale(muka ,vajce,struhanka),urcite budu chutne aj tak:) Filety z lososa si oplachneme studenou vodou,pokvapkame citronovou stavou,osolime a posypeme korenim na ryby...potom zlahka opecieme na masle.. A je to... Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 6.7.2009, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 393 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,40 ďalšie >> |