končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 761-770) | << predošlé 1,.,72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moje prekvapeniePOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové stehno alebo pliecko (kocky cca 1,5x 1,5cm ) Paradajka (nemusí byť) Cibuľa Olej MČP MČK Soľ Vegeta Ryža POSTUP PRÍPRAVY ošúpanú cibuľu si popražíme na oleji, pridáme na kocky nakrájané mäso, necháme ho zatiahnuť podusíme ho cca 5min, zalejeme vodou a pridáme paradajku pokrájanú na kocky. Necháme variť za občasného miešania. Zhruba po pol hodine ochutnáme mäso ak je mäkké okoreníme to.ku koncu to zahustíme. ako prílohu môžte použiť ryžu a hranolky alebo len samotnú ryžu. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ľubomíra K. (bubacik25) ID 310451 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová kapsaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčová krkovička, soľ, zemiaky, slanina, klobása, cibuľa, grilovacie korenie, alobal POSTUP PRÍPRAVY Bravčovú krkovičku naklepeme, posolíme, poodtŕhame z alobalu kúsky, aby sa dala spraviť kapsa. Nakrájame na kolieska zemiaky, ukladáme na alobal postupne zemiaky, mäsko, cibuľu na kolieska, slaninku, pokrájanú klobásku a navrch opäť zemiaky. Posypeme grilovacím korením a zabalíme do kapsy. Takéto kapsy dáme na plech a pečieme na 180°C, kým nie je mäso hotové (dá sa jemne oddeliť) Dobrú chuť a. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alenka H. (Allly) ID 56692 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäso na cesnaku a cibuliPOTREBNÉ PRÍSADY 2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezne s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 4 rezne, olej, soľ, čierne korenie, 1 väčšie jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Rezne vyklepeme, na okrajoch nadrežeme a po oboch stranách opečieme. Potom ich osolíme a okoreníme. Jablko zbavíme jadra, olúpeme a nakrájame na kolieska. Rezne vložíme do zapekacej misy, prekryjeme plátkami šunky, kolieskami jabĺk, plátkami syra, estragónom a v predhriatom grile alebo rúre zapečieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miriam B. (miriam11) ID 3686 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2009, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVÁ KAVARMAPOTREBNÉ PRÍSADY 200g bravčovej krkovičky, 20 g oleja, 5 g čerstvého masla, 250 g cibule, 4 g rajčinového pretlaku, 5 g bieleho vína, 8 g zelenej petržlenovej vňate, 5 g feferónok, šampiňóny čierne korenie, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na kocky a pražíme na horúcom oleji. Postupne pridávane rajčinový pretlak. Premiešame. Ochutíme vínom, soľou a čiernym korením. Jedlo dusíme na miernom ohni pokým nevyvrie všetká šťava. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme feferónky. Ozdobíme šampiňónmi a rajčinami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Zapekané rezne so šampiňónmi / alebo s ananásom*♥*POTREBNÉ PRÍSADY vykostené bravčové karé, tvrdý syr ( gouda, ementál, eidam ), šampiňóny, pohár bieleho vína, 2 cibule, slaninka, (alebo ananásový kompót), mčk, paprika, soľ, šľahačková smotana, olej, maslo POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pečenéPOTREBNÉ PRÍSADY Pliecko alebo mäsko na pečenie, olej, soľ, korenie, rasca, mletá sladká paprika, voda, cibuľa, mrazená zelenina - mrkva, kukurica, fazuľka, brokolica POSTUP PRÍPRAVY Mäsko umyť a nakrájať na väčšie kusy, okoreniť, ja som použila pomleté farebné korenie, morskú soľ, mletú rascu a papriku, zo všetkých strán. Na olivovom oleji trochu sprudka opiecť. Poukladať do pekáča,zvyšný olej vyliať a panvicu opláchnuť teplou vodou a to vyliať ku mäsu do pekáča. Na 220 rúru asi pol hodinu, medzi tým mäso otočiť, potom položiť naň pokrájanú cibuľu. My sme mali mrazenú zeleninku zeleninou. kukuričku som hodila do pekáča v rúre, a baby mrkvu, fazuľku, brokolicu na pare - parný hrniec. príloha ryža, poliata výpekom a posypaná posekaným čerstvým kôprom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jaroslav Pástor (červíček) ID 22573 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.11.2011, 19:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčove pečene v cestePOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:150 g hl.muky,100 g masla,voda podla potreby,sol Bravčove maso,šampiony,cibulka,vajcia,cesnak,šunka,koreniny POSTUP PRÍPRAVY Najprv si urobime cesto,ja som to šupla do pekarne.Muku,pridame zmaknute maslo,sol a podla potreby prilievame vodu ( asi 1 dcl).Vypracujeme nelepive cesto a dame odlezat do chladničky.Medzitym si pripravime masko,ja som dala bravčove stehno ( ale na moj vkus bolo suche),rozohrejeme olej a masko z kazdej strany opečieme do hneda.Potom si pripravime plnku,na oleji osmahneme cibulku,šampiony,zalejeme vajcami,premiešame a pridame petr.vnat.Masko si ochutime podla vlastnej chuti,solou a roznym korenim.Cesto si rozvalkame ,do stredu poukladame šunku,na to maso a bložime ho šunkou a plnkou.Cesto zabalime(popichame nožom) a dame piect na 180 st asi 1-1 1/2 hod.Upečene nechame 15 min postat a potom krajame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
grilované karé s cuketou a slaninkouPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, slaninka fajna prerastená - diétna :-)), cuketka... POSTUP PRÍPRAVY všetko spolu ( samozrejme mäsko skôr ) hodiť na grilovaciu panvičku a grilovať :-) Na tenieri ozdobiť šalátikom, zeleninkou podľa chuti, príp.semiačkami...dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (Kitty) ID 3988 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 24.9.2009, 13:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PRIRODNY BRAVCOVY REZEN PODLA MNA*****POTREBNÉ PRÍSADY Vykostené bravčové karé,soľ,mleté čierne korenie,olej,čerstvá paprika,voda POSTUP PRÍPRAVY Karé nakrájame na rezne,slabo naklepeme,okoreníme a prudko opečieme na oleji.Dáme nabok a to isté spravíme s paprikou, ktorú sme nakrájali na prúžky.Do rajnice dáme opečené rezne a papriku,podlejeme troškou vriacej vody a prikryté chvíľu dusíme.Ak je treba,osolíme.Paprika dá mäsku dobrú chuť.Podávame so zemiakovou kašou. Ak chceme pestrejšie,pridáme aj červenú a žltú papriku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 761-770) | << predošlé 1,.,72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |