. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 104 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>

RYŽA A CESTOVINY

TUNIAKOVE...



POTREBNÉ PRÍSADY

2 konzervy tuniaka v olivovom oleji, 1 väcsia cibula, 4PL paradajkoveho pretlaku, 1PL olivovy olej, sol,MCK,2dcl vody na podliatie, 1 balicek cestovin

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny si uvarime v osolenej vode,na panvici rozohrejeme olivovy olej

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 25.5.2010, 21:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

TAK SOM TO ZVLADLA-TORTA HAMBURGER


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Dakujem dievcatam co ma navnadili,Ivetke ze mi odpovedala na zvedave otazky a dnes som sa odhodlala urobit tento Hamburger kamoske na 30-ku,kedze ona velmi lubi hamburgery.

POSTUP PRÍPRAVY

Ale bez vas dievcata by som to nezvladla.Dakujem za vsetko!

Korpus bol piskotovy,plnila som mojou zajacou marmeladou,kokosovo- maslovou a este broskynovou plnkou.Dotvarovane puncovinou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (45) posledné: 28.11.2011, 9:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

RAFAELLO- Zakusok



POTREBNÉ PRÍSADY

Na krem: 2kelimky slahackovej smotany, 200g bielej cokolady, Cesto: 5vajec 180g praskoveho cukru, 1PL oleja, 120g polohrubej muky, 1/2 balicka PDP, 1/2 balicka struhaneho kokosu, Rafaello na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

Den vopred si pripravime slahacku

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 154 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (111) posledné: 31.5.2014, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

SOSOVICOVY PERKELT S HALUSKAMI



POTREBNÉ PRÍSADY

2hrceky sosovice, 1 bobkovy list 1cibula, 1mrkva, 1,5l vody, 2PL octu, 200g masla, 100g muky, cukor, bujon, tmava omacka KNOR, sol,korenie podla chuti NA HALUSKY: kto ako rad alebo: 5vajec, 150ml vody, 2PL krupice, muka, stipka soli, 1 PL oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Sosovicu si na noc namocime.Na druhy den postavime aj s bobkovym listom

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 8.4.2010, 18:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

AZIJSKA KOKOSOVA RYBA



POTREBNÉ PRÍSADY

400g rybich filiet, stava z jednej limetky, 2-3PL muky, 2vajcia, 100g struhaneho kokosu, 2PL oleja, 1 zelena cibulka, 1 cervena paprika, 30g zazvoru, 1CL zeleninoveho bujonu, 1dcl mlieka, 375 ml vody 2PL sojovej omacky, 100g zavaranych klicok mungo fazulky

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravime si file

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 8.4.2010, 15:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

HOVÄDZI GULAS ZAPEKANY so zemiakmi,paradajkami a ementalom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg hovädzieho gulásu, 6velkých zemiakov, 4 strúciky cesnaku, 6 paradajok, 200g strúhaného ementálu, sol,Mck,tymián,3-4 vetvicky rozmarínu,1 bobkový list,2PL paprikovej pasty,1Pl olivoveho oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso na gulás nakrájame.V hrnci si rozpálime olivový olej a prudko mäso opecieme,podlejeme vodou a dusíme cca 1,5hodiny.Potom osolíme,okoreníme,pridáme bobkový list,rozmarín,tymián,paprikovú pastu este asi 10 minut podusíme.Obsah hrnca potom vylejeme do zapekacej misy,pridáme na mesiaciky nakrájané zemiaky a paradajky,prikryjeme alobalom a dame do rúry na 1hodinu.Potom vyberieme,a posypeme nastrúhaným ementálom.Uz neprikrývame ale necháme takto volne este pol hodiny zapiect.Podavame s chlebom a salátom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (18) posledné: 9.4.2010, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

SPARGLA V SAMPINONOVEJ OMACKE s cukrovymi hrachovymi luskami



POTREBNÉ PRÍSADY

500g spargle* 150g cerstvych sampinonov* 100g cukrovych hrachovych luskov* trosku soli* 1/2CL cukru* 10g masla* 30g masla( este zvlast na omacku)* 1/4l vody* 125ml.smotany* znova troska soli* trosku MCK* stipka cukru* 1 CL horcice* trocha worcestrovej omacky* stava z 1 citrona

POSTUP PRÍPRAVY

Mam tu nieco pre milovnikov spargle,kedze onedlho je tu sparglova sezona,urcite sa receptik bude hodit.Ja stale nieco vymyslam, aby som sparglu co najchutnejsie pripravila a hlavne aby to nebola vzdy klasika s holandskou omackou.Tak si sparglu ocistime a rozkrojime na 2 polky kazdu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (21) posledné: 11.1.2011, 21:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

KIBASA-KIwi-BAnanovo-SAmpanska marmelada ako chutovecka na obmenu.



POTREBNÉ PRÍSADY

2 väcsie banany* 4 kiwi* 1 pomaranc* 1 citron* 200ml sampanskeho(alebo cele picollo sekt)* 350g zelirovacieho cukru 2:1

POSTUP PRÍPRAVY

Banany a kiwi nakrajame do misky,pridame vytlacenu stavu z pomaranca , z citrona a sampanske alebo picollo sekt(mala flasticka 200ml).Dokladne premiesame a pridame zelirovaci cukor a dalej miesame.Ja som pripravovala v pekarnicke preto som celu zmes supla do nej a zapla program na marmeladu.Kto nema vari za staleho miesania v hrnci ako obvyklu marmeladu.Potom zmes mixerom rozmixujeme,ak sa nam zda riedke pridame lyzicku kyseliny citronovej a plnime ciste zavaracie flasticky-pohare a dobre uzatvorime,Ja vzdy sterilizujem este 15min.Z tohto mnozstva vyjdu 4 stredne mensie zavaracie pohare (ako napr od tatarky).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (12) posledné: 4.8.2010, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

MORCACI SALAT s krevetami a ananasom



POTREBNÉ PRÍSADY

200g morcacieho mäsa (vareneho alebo peceneho)* 200g kreviet* 200g zavaraneho odkvapkaneho ananasu* 1 cibula* 3 vajcia uvarene na tvrdo* 1 kelimok kyslej smotany* 1 kelimok jogurtu* 5 PL majonezy* 1 CL horcice* sol,Mck,kari

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny nakrajame do misy,premiesame,pridame kyslu smotanu,jogurt,majonezu,koreniny,horcicu,osolime podla chuti a nechame odstat aspon hodinu v chladnicke.Podavame s listovym salatom,oblohou alebo na misu s pecivom alebo hriankami.Je to vyborny salatik.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 8.3.2010, 11:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

PIKANTNE SPAGETY s paradajkovo-kapari-olivovou omackou (aj do 90DD bez syrceka)



POTREBNÉ PRÍSADY

400g spagiet* 250g cherry(alebo cocktail) paradajok* 1 mala cibula* 2 struciky cesnaku* 2 PL kapar* 2 chilli papricky* 50g ciernych oliv (bez kostok)* 3 PL olivoveho oleja* kusok z vetvicky cerstveho rozmarinu* bazalka* parmezan na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Spagety si uvarime v osolenej vode.Paradajky umyjem,prekrojime napoly.Cibulu, cesnak a chilli nadrobno nasekame.Kapari a olivy scedime.
Na olivovom oleji oprazime cibulku a cesnak,pridame chilli a paradajky a chvilu spolu porestujeme.Supneme kapari a olivy,trolilinku podlejeme vodou(ale ozaj len trolilinku,lebo to nema byt vodnate skor take huste),osolime,okorenime,obazalkujeme a pridame rozmarin,asi 5 minut na miernom ohni spolu porestujeme a spojime so spagetami,ktore sme si medzicasom uz scedili a nechali odkvapkat.Posypeme(ale nemusime)parmezanom,ci inym tvrdym syrom a mozeme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (10) posledné: 22.2.2010, 10:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 104 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu