končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 618 (zobrazuje sa 581-590) | << predošlé 1,.,54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ďalšie >> |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Zemlicky s orechamiPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g hladkej muky,200 g celozrnnej muky 4 dcl mlieka 1 PL tekvicoveho oleja 170 g masla 60 g nasekanych orechov 1 kocka drozdia 2 CL byliniek -oregano,rozmarin a bazalka 1 CL hnedeho cukru 1 PL soli 1 CL rasce Natierka: 250 g tvarohu,2 trojuholniky syra, 1 sardinky,100 g masla,2 na tvrdo uvarene vajcia,mala cibulka POSTUP PRÍPRAVY Cesto dame vypracovat a vykysnut do pekarnicky, zemlicky pecieme pri 180-190 stupnov cca.20-25 minut. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 14.6.2010, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Rožteky sladučké s hnedým cukromPOTREBNÉ PRÍSADY Na 4 rožky: 110 ml vody (vlažnej), 65 g. hnedý cukor, 35 g. maslo, 1 žĺtok do cesta a 1 na neskoršie potretie, 1/2 lyžičky soli, 250 g. hladkej múky T650, 12 g. droždia. Na 8 rožkov: 220 ml vody (vlažnej), 130 g. hnedého cukru, 70 g. masla, 2 žĺtky do cesta, a 2 na neskoršie potretie, 1 lyžička soli, 500 g. hladkej múky T650, 24 g. droždia. POSTUP PRÍPRAVY Do nádoby na pečenie chlebíka si dáme suroviny v poradí: voda, hnedý cukor, droždie rozdrobené, žĺtok / ky a maslo. Potom pridáme múku, do ktorej spravíme dierku, do nej zahrnieme soľ. Nádobku dáme do pekárne a zapneme program 9 "bageta" (mám pekáreň Moulinex Baguette). Kto nemá tento typ pekárne, nech robí na programe "cesto". Po zaznení signálu vyberte pripravené cesto, a rozdelte ho na príslušný počet častí, podľa počtu vami zvolených rožkov. Vytvarujte rožky, či lupáky, alebo aký tvar pečiva ľúbite, potrite žĺtkom a dajte na plech do rúry upiecť. Použite ale nejaký pečúci papier, či ako sa to presne volá. Keď pečivko zozlatne, je hotovo. Tí ktorí pekáreň Baguette majú, vložia pripravené vytvarované rožteky do formy na to určenej, pohladkajú žĺtkom a šupnú do pekárne a po zapípaní proste vyberú hotové rožky. Tieto rožteky sú výborné s džemíkom a syn k nim miluje kakavko, takže Dobrú chuť. (Foto z titulky sú rožky z trúby, pekáreň ešte pečie, robíme z dvojtej dávky) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eleonóra K. (deniseee) ID 1443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 15.11.2008, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Špaldový chléb s kváskemPOTREBNÉ PRÍSADY 250-280ml vody( dle hustoty kvásku,já dala 250 a 1PL mouky dosypala),2PL oleje,400ml kvásku,200g pšeničný chlebové mouky,150g hladké mouky,150g špaldové mouky,100g žitné mouky,3/4KL droždí,2KL soli,1KL chlebového koření,1KL drceného kmínu,1Kl celého kmínu POSTUP PRÍPRAVY Dáme do pekárny v daném pořadí,já dávám kvásek mezi mouku.Program základní,kůrka střední,chléb vetší 900g(mám tesco).Chlebík po upečení měl 1,090Kg a chuťově je moc dobrý. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela S. (šutynka) ID 38016 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 4.6.2008, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
VianockaPOTREBNÉ PRÍSADY 270 - 280 ml mlieka, 2 PL rum, 100 g hrozienok, 250 g hladkej muky, 250g polohrubej muky, 1 drozdie Dr. Oetker, 1 vanilinovy cukor, 2 KL kypriaceho prasku, 1/4 KL sol, 2 vajcia, 100 g maslo, 60 g praskoveho cukru, citronova kora nastruhana POSTUP PRÍPRAVY Ako prve si dame do pekarnicky mlieko a rum a rozhabarkovane vajcia, potom vsetky ostatne sypke suroviny a nakoniec si na vrch naukladame na male kusky nakrajane maslo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Beata A. (neurologia) ID 34700 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.8.2008, 9:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
ChlebíkPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Dana B. (tawa) ID 47716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.9.2008, 17:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Môj prvý chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY neskôr pridám POSTUP PRÍPRAVY to sa opýtajte mojej novej pekárničky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika H. (Lujzika) ID 10481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 28.12.2008, 22:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
KVETPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Urobene z cesta na majolkove buchtičky. POSTUP PRÍPRAVY * ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Dnes sme si pochutili na tychto zemlickach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 23.2.2010, 8:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Genialny Artezsky podla zuzka w.(charlotte31)POTREBNÉ PRÍSADY Podla zuzky... POSTUP PRÍPRAVY Piekla som polovičnu davku v silikonovej forme, pridala som si tak za hrst otrub.Chlebik nie je taky pekný ako u zuzky ale už je fuč , korka je super chrumkava .Je fakt chutný. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Erika Š. (ika755) ID 27136 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 11.2.2009, 11:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Moj úplne prvý chlebík...PRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Bez domácej pekárne,pečený v rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | vladimira S. (topanka) ID 44724 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 5.6.2009, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 618 (zobrazuje sa 581-590) | << predošlé 1,.,54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ďalšie >> |