končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Sviečková na spôsob španielskych vtáčkovPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia sviečková, soľ, korenie, mletá rasca, mletá červená paprika, cibuľa, vajce na tvrdo, párok, slaninka, kyslá uhorka POSTUP PRÍPRAVY Mäsko orestovať na slaninke, pridať koreniny, slaninku, uvarený párok, a nakrájanú kyslú uhorku, nechať dusiť asi 25min (v kuchte), po dovarení možno dochutiť kečupom, pridať nakrájané natvrdo uvarené vajce, a hotovka :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Nina G. (shitanshah) ID 70486 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.5.2013, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Bavorská roštenkaPOTREBNÉ PRÍSADY Výborná a jednoduchá pochúťka,dá sa povedať,že z jedného hrnca.Určite mnohé poznáte a dáte mi za pravdu.Mäsko je šťavnaté,mäkučké,výborná kombinácia všetkých ingrediencii.Recept je písaní na 1kg mäsa,ja som dala menej,lebo pre dvoch sa mi zdalo veľa.Takže aj vy si váhu mäska kľudne prispôsobte.Vychádzala som z tohoto receptu: 1 kg hovädzej roštenky,2,5-3 kg zemiakov,2 veľké cibule,ml. štipľavú papriku,250 ml smotany na šľahanie,soľ, mleté čierne korenie,masť na namazanie pekáča POSTUP PRÍPRAVY :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 1.6.2013, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
španielské vtáčiky s tarhonou na bratislavsky sposobPOTREBNÉ PRÍSADY Takže..toto je moj prvy recept a mozno uz je ich tu viac ,ale ja prikladam ako ho robim ja.A ospravedlnte ma za moje 1 fotky:) Potrebujeme: *cca 1,kg (radsej mam z hovadzieho,ale nemali)* *vajec* *uhorky podla potreby * *slanina* *mleté cierne korenie* *horcica* *sol* POSTUP PRÍPRAVY Ako prve maso nakrajame na platky a poriadne vyklepeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) martina c. (chalupka) ID 89394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 24.2.2017, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVADZIE MASO V PARADAJKOVEJ OMACKEPOTREBNÉ PRÍSADY 1 KG.HOVADZIE ZADNE , 250 ML PARADAJKOVY PRETLAK , STRUHANKA , 4 VAJICKA ,OLEJ, SOL ,MLETE CIERNE KORENIE ,VEGETA,CERVENA PAPRIKA POSTUP PRÍPRAVY DEN VOPRED SI MESKO NAKRAJAME NA REZNE .PRIPRAVIME SI ZMES KORENIA 1 CL SOL, 1 CL VEGETA 2 CL CERVENA PAPRIKA , 1/2 CL MLETE CIERNE KORENIE SPOLU ZMIESAT A TYM NAKORENIT REZNE Z OBOCH STRAN A NECHAT ODSTAT DO DRUHEHO DNA . DRUHY DEN SI PRIPRAVIME OMACKU DO KTOREJ BUDEME MESKO VKLADAT ,OMACKU UROBIME Z 250ML VODY A 250 ML PRETLAKU TROSKA OSOLIT A TROSKA CUKRU PODLA CHUTI . MESKO OBALIME V STRUHANKE A NAKLEPEME HO Z OBOCH STRAN .POTOM TAKETO NAKLEPANE MESKO NAMACAME VO VAJICKU KTORE SI TROSKA OSOLIME A NA PRUDSOM OHNI OPECIEME Z OBOCH STRAN . OPECENE MESKO VKLADAME DO OMACKY .VYPEK Z MESKA VLEJEME DNU A DAME VARIT V TLAKOVOM HRNCI ASI 45 MINUT .PODAVAME SO ZEMIAKOVOU KASOU . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina T. (sulong) ID 10188 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2011, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
hovädzie na hráškuPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, hrášok, soľ, červená paprika, hladká múka, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY hovädzie mäsko ako robím ja, ak tu niečo je podobné, tak sa ospravedlňujem. . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina Š. (avivazka) ID 137431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 4.7.2014, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Soté StroganovPOTREBNÉ PRÍSADY 3/4 kg hov. roštenky, alebo falošnej sviečkovej, veľká cibuľa, olej, soľ, MČK, worcesterová omáčka, horčica plnotučná, kyslé uhorky cca 5 ks, čerstvé šampiňóny 200-250 g, veľká kyslá smotana, prípadne aj cca 0,5 litra hovädzieho vývaru ( ale netreba, môže sa podlievať aj vodou ), trocha hladkej múky na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Večer pred prípravou si hov. mäsko umyjeme, odblaníme, nakrájame na tenké rezance, ktoré premiešame s troškou oleja a cca 2 lyžicami worcesterovej omáčky. Dáme odležať do chladu do druhého dňa. Na druhý deň si na oleji podusíme cibuľu, pridáme mäso, pokoreníme MČK, necháme trochu opiecť a keď je mäsko už mierne "zatiahnuté", osolíme a zalejeme vodou, alebo hov. vývarom ( v tom prípade mäsko osolíme samozrejme menej ). Pridáme dobré 2 lyžice plnotučnej horčice a dusíme pol hodinku. Potom pridáme na plátky pokrájané ČERSTVÉ šapiňóny.Semtam premiešame. Dusíme podľa druha mäsa aj hodinku - hodinku a pol. Keď je mäso už takmer mäkké, pokrájame si kyslé uhorky na tenké plátky a pridáme k mäsu. Uhorky ešte dusíme cca 15-20 minút. Nakoniec pridáme rozhabarkovanú kyslú smotanu ( tú najväčšiu RAJO - neviem, má asi 400 ? gramov...). Ak treba, odložíme si trocha smotany nabok, rozmiešame v nej hladkú múku a omáčku aj s mäskom zahustíme. Je to óbr mňamka, kto nemá rád hovädzinu, dá sa urobiť aj z bravčového. Výborne to chutí s knedľou hocijakého druhu, prípadne aj ryžou a môžu byť aj cestoviny. Ja to robím najradšej s hrnčekovou knedľou podľa EMKY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=192 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Jana H. (bobenko) ID 2706 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 25.10.2011, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie mäsko s mrkvou a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäso, 1 väčšia cibuľa, 1 pohár mrkva s hráškom ( môžme pridať aj kukuricu), olej, soľ, červená paprika, mleté čierne korenie, celá rasca POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, prudko opečieme s každej strany a odložíme bokom. Speníme si cibuľu a mäsko vrátime naspäť do hrnca. Pridáme podľa chuti červenú papriku, soľ, korenie, rascu. Podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec pridáme mrkvu s hráškom a zahustíme solamylom alebo múkou. Ako prílohu môžeme použiť zemiaky, ryžu aj tarhoňu. Pri servírovaní môžme mäsko posypať strúhaným syrom je to mňa, mňa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 6.1.2011, 12:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie smotanové kari so šampiňónmi a karfiolomPOTREBNÉ PRÍSADY * 350g hov.maso * 250g šampiňóny * 1/2 malého karfiolu * 1 cibuľa * 2 ML kari korenia * 1/2 ML kurkuma * 1/2ML ml.zázvor * 2 strúčiky cesnak * 250ml šľahačková smotana * 250ml mlieko * 1 PL pol.múka * soľ * vegeta * MČK * maslo * POSTUP PRÍPRAVY - veľmi chutná voňavá variácia hov.maska na smotane OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 8.10.2012, 18:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Domáci guľáš na kotlíkový spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY Cca ½ kg hovädzieho na guľáš (alebo bravčového pliecka), 3 veľké cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 stredne veľké mrkvy, 2-3 petržleny, 7 väčších zemiakov, menší kúsok slaninky, čerstvá paprika a rajčiny (1 biela /nie pálivá/, 1 červená paprika, 3-4 rajčiny), nové korenie, celé čierne korenie, 3-4 lyžičky vegety, soľ, rasca, zázvor /nemusí byť/, olej, lyžica múky. POSTUP PRÍPRAVY Je veľa spôsobov, ako pripraviť chutný guľáš. Tento robievam doma podľa nášho gusta... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
najlepšia ČÍNA na svete ! ! !POTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: 500g pravej hovädzej sviečkovej !!! NUTNÉ; 4 PL sladkej sojovej omáčky (Ketjab Manis) - Kaufland; 1 ČL čili-omáčky - nemusí byť, ale nie je cítiť; 2 PL škrobu; 2-3 ČL Aceto Balsamico (balsamico-ocot: tmavy,skoro čierny) - Kaufland; 3 PL suchého Sherry (špeciálny typ vína); 2 ČL hnedého cukru; štipka soli; 4 PL arašidového oleja; 2 ČL sézamového oleja; 1 PL sézam.semiačok na posypanie. POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyť, osušiť, nakrájať na tenučké rezance (dĺžka 5cm, šírka 0,5 cm). Dobre pomiešať so sójovou omáčkou 2PL, čili omáčkou a škrobom. Zakryté v chladničke cca. 0,5-1 hodinu nechať postáť. Zvyšok sój.omáčky miešame s acetom balsamicom, sherry, cukrom, soľou, kým sa všetko nerozpustí (nazvem to koreninová zmes). 2 PL araš.oleja zohrejem vo woku pri najvyššej teplote. Pridáme 1/3 mäsa za stáleho (rýchleho) miešania opečieme do hneda. DOBA OPEKANIA JE CCA. 5-10MIN - PRETO JE NUTNÉ ABY BOLO KVALITNÉ JEMNÉ MäSO. NEODPORÚČAM NA ŇOM ŠETRIŤ A KÚPIŤ FALOŠNÚ SVIEČKOVÚ - inak zostane jedlo tvrdé, a nedostaneme chuťový efekt, ktorý chceme! Po upečení prvej várky vložíme do misky a prikryjeme, aby mäso zostalo teplé. Pokračujeme pridaním 1 PL araš. oleja s druhou a treťou tretinou mäsa - obdobne udržujeme v teple. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (36) posledné: 26.5.2011, 10:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |