končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 54 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Čili-soľPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čili papričky, morská soľ POSTUP PRÍPRAVY Toto nie je nejaký recept, skôr rada ako využiť rýchlo čili papričky bez námahy, zavárania..ja ich umyjem, osuším a rozmixujem aj so semienkami v mixéri so soľou, na 1 kg soli asi za hrsť čili papričiek, kto má aké ostré rád..vysypem na plech, nechám cca 2 dni odparovať voľne pri okne,príp.aK PEčIEM-šUP DO TEPLEJ POOTVORENEJ RúRY, potom ešte raz premixujem v mixéri a dám do pohára..polovicu vždy rozdám, lebo aj tak celé kilo nespotrebujeme do dalšej sezony.Na ochutenie hocijakého pokrmu stačí trochu, použitie je "do hocičoho", čiže široké a takmer bez roboty..síce sa pritom chvíľu drhnem a kašlem, ale pri otvorenom okne to ide. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Adri M. (adri2870) ID 127397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 30.9.2011, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Rychly domaci kecup.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na 250-300 g 500 g Paradajok (na drobno posekane) 20 g Cibule (na drobno pokrajane) 100 g cerstveho ananasu (moze byt nie moc sladky kompot)-na drobno pokrajane) 30 g cukru 100 g paradaj.pretlaku 1 mala.lyzka bieleho vinneho octu (alebo jablcny) 1 vel.pol.lyzky kukur.oleja POSTUP PRÍPRAVY Cibulu a olej sprutka oprazit-max.1 munutu ,paradajky a ananas s cukrom pridat ,a nechat varit. Paradajkovy pretlak a ocot primiesat a este nechat dovarit tak cca 5 minut. Kecup prepasirovat,a ihned zaplnit flase. (ja ho davam ako darcek pri nejakej prilezitosti:)) Zatial nikto nevratil:)))))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alena L. (76alenka) ID 45259 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahodový kompotPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Prosííííím o radu, ako správne a chutne zavárat jahody. Dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | DENISA K. (DENISA33) ID 33397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 1.6.2009, 7:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
čerešnovy džemPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY žienky poprosila by som ktora mate nejaky odskušany čerešnovy džem či by mi neposlala dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | helena m. (helenka57) ID 36632 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.6.2011, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
čerešnový lekvárPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY x POSTUP PRÍPRAVY x OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária S. (slobodka) ID 81076 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.6.2009, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Huby v lečePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg hub, 1 kg červená paprika (kapie), 3/4 kg cibule, 1 dcl ocot, 1/4 l olej, 60 dkg sladký kečup, 10 dkg krupicový cukor, 3 pol. lyžice soli, 3 pol. lyžice mleté nové korenie, 1/2 balíčka mletého čierneho korenia. POSTUP PRÍPRAVY Huby nakrájame na väčšie kúsky a tak 10- 15 min. povaríme. Opláchneme ich v studenej vode a pridáme všetky ostatné suroviny. Cibuľu nakrájať na kolečká, papriku na kocky alebo prúžky. Všetko zamiešame a krátko povaríme- stačí 5 – 10 minút. Plníme do menších pohárov, zavíčkujeme a sterilizujeme 1 hod. pri teplote 95- 100 stupňov. Nie je to môj recept ale robím ho už dlhé roky a začína hubová sezóna. Ja používam suchohríby ale je možné použiť akékoľvek, ale jedlé...Je to výborná príloha k mäsu, do šťavy pod mäso, na cestoviny, i na ale mäso pripravované so zemiakmi v alobale na pekáči alebo na grile, do praženice ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna J. (andulka2) ID 48309 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Nakladane huby a karfiol :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ZeleninaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Zelenina v Súdku Doporučujem robiť 2 dávky v súdku 1 lt.Ocot 8-10 percentný 4 l vody 25 dkg cukor kryštalovy 12 dkg soly 1dkg Vinny sil (biely prach do vína-záhradkarske potreby) 1 dkg salicil Bobkovy list čierne korenie nové korenie trocha kôpor Nálev sa robí za studená ,raz za 4 dni treba premiešať POSTUP PRÍPRAVY Nálev sa robí za studená ,raz za 4 dni treba premiešať ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (eleonor500) ID 278064 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
nakladaný cesnakPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ahojte ,, potrebovala by som nejaký receptík na nakladaný cesnak ,, "nie na sladkokyslo" dakujem,,, ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | zlatica g. (oriiiesok) ID 2373 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 8.3.2011, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
HRIBOVE ZAVARANIE*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY viac v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 22.8.2010, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 54 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |