končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 55 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
TORTY |
Torta s trúdikom:-))PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .. POSTUP PRÍPRAVY .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kávovo-nugatová tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .. POSTUP PRÍPRAVY .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 12.7.2009, 21:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kokosovo-čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 piškoty s kokosom, maslo, čokoláda ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 16.6.2009, 9:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Svieža jahodová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4vajcia, 5 lyžíc polohrubej múky, 4 lyžice cukor múčka, troška PDP 500 g jemný odtučnený tvaroh, 3 ks smotanový jahodový jogurt, cukor podľa chuti, 1,5 balíčka želatínového stužovača, 500 g jahôd,2 lyžice jahodového džemu 1 tortové želé červené POSTUP PRÍPRAVY Piškotu upiecť zvyčajným spôsobom, nechať vychladnúť. Medzitým si zmiešať tvaroh, cukor a jogurty so želatínovým stužovačom. Vychladnutý plát cesta dať naspäť do formy a natrieť jahodovým džemom. Naň navrstviť tvarohový krém. 2 hodiny nechať stuhnuť. Po stuhnutí ozdobiť jahodami a zaliať červenou želatínou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
HABOŠPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto 1: 2 lyžice smotany, 1 žltok, 1/2 prášku do pečiva, 1lyžica práškového cukru, 30 dag hladká múka, 14 dag maslo Cesto 2 : 20 dag práškový cukor, 15 dag vlašské orechy, 25 dag maslo, 3 lyžice mlieka, 2 lyžice kakao, 5 žltkov, 20 dag hladká múka, 1 prášok do pečiva Sneh: 6 bielkov, 36 dag práškový cukor POSTUP PRÍPRAVY Z ingrediencií na cesto vypracuje hladké cesto. To vyvaľkáme na placku o velkosti plechu a uložíme na plech.. Cesto potrieme marmeládou. Maslo, žltky a cukor vymiešame do peny. Pridáme mleté orechy, kakao, muku s práškom do pečiva a mlieko. Náplň dôkladne zamiešame a nalejeme ju na potreté cesto 1. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečieme cca 25 minút. Potom vyberieme z rúry a na upečený koláč navrstvíme sneh z bielkov. Vložíme naspäť, znížime teplotu rúry a sneh dosušíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 12.8.2011, 7:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Banánové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 10 vajec, 5 lyžíc vriacej vody, 5 lyžíc oleja, 15 lyžíc cukru krupica, 15 - 16 lyžíc hladkej múky, 3 lyžice kaka, pol PDP Plnka: 4 dl mlieka, 2 banánové pudingy, 4 lyžice cukru do pudingu, 200 g masla, 100 g Hera, 5 lyžíc cukru do masla Banánová zmes: 1 marhuľový džem, 5 banánov, 1 dl rumu POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vyšľaháme s polovicou cukru do peny, po lyžiciach pridávame vriacu vodu, zašľaháme olej, pridáme múku s PDP a kakao , nakoniec veľmi zľahka vmiešame sneh. Upečieme dva pláty. Banánová zmes: Všetky prísady povaríme asi 10 minút a necháme vychladnúť. Plnka: Z mlieka a pudingových práškov si klasickým spôsobom uvaríme puding. Kým vychladne vyšľahámei do peny maslo, Heru a cukor. Nakoniec všľaháme aj vychladnuty puding. Na jeden plát cesta navrstvíme najskôr banánovú zmes a na ňu roztrieme plnku. Na druhý plát natrieme druhú polovicu banánovej zmesi a natretou stranou priložíme na plnku. Polejeme čokoládou a ľubovolne ozdobíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 12.8.2011, 7:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
KapustníkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hlávkovej kapusty, 1 veľká cibuľa, 150 g bravčovej masti, kocka droždia, 750 g polohrubej a hladkej múky (zmiešanej 1 :1 ), 3 dl mlieka, soľ, korenie, štipka cukor POSTUP PRÍPRAVY Na bravčovej masti si opražíme na kocky nakrájanú cibuľu. Keď začne chytať hnedé okraje, pridáme nastrúhanú kapustu, osolíme, okoreníme a dusíme do zlatista. Kým nám vychladne, dáme do misy štipku cukru, 3 dl mlieka troška prihrejeme a potom rozmrvíme droždie. Do nakysnutého kvásku pridáme múku, vychladnutú kapustu, dosolíme a spracujeme na cesto. Keď sa odliepa od rúk, poprášime múkou, prikryjeme utierkou a necháme kysnúť. Keď zdvojnásobí objem, párkrát na doske cesto poprekladáme a rozvaľkáme, aby "listovalo", nakoniec povykrajujeme väčšie kolieska, ktoré poukladáme na plech. Na plechu necháme kysnúť ešte asi hodinu. Ja som ich pred pečením natrela smotanou rozmiešanou so soľou . Upečieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 13.5.2009, 19:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kombinované tvarohové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto I. 350 g polohrubej múky, 150g práškový cukor, 3 žĺtka, 200 palmarín, 3 lyžice smotany, 1 van. cukor, pol prášku do pečiva Cesto II. 5 vajec, 6 lyžíc práškový cukor, 1 vanilkový cukor, 250g polohrubej múky, pol prášku do pečiva, 1 dl olej, 1 dl horúca voda, 2 lyžice vanilkový jogurt Náplň: 1 kg tvaroh, 2 vajcia, 2 van. cukre, 150g práškový cukor, 2 lyžice vanilkový jogurt, kto má rád, môže si pridať hrozienka POSTUP PRÍPRAVY Zmiesime všetky prísady na cesto I., dobre ho vypracujeme, vyvaľkáme a valčekom preniesieme na plech. Na náplň rovnako zmiešame všetky ingrediencie a navrstvíme na cesto I. Dáme do rúry vyhriatej na 170 stupňov piesť. Medzi tým si pripravíme piškótu vyšlahaním bielkov s práškovým a vanilkovým cukrom. Po jednom prídávame žĺtka. Do tuhej masy všľaháme olej, vodu a jogurt. Nakoniec veľmi jemne vpracujeme múku s práškom do pečiva. Vyberieme z rúry zapečené cesto I. s tvarohovou náplňou a navrtvíme naň pripravené piškotove cesto. Dopečieme pri teplote 180 stupňov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 13.5.2009, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mandľovo- karamelový zákusokPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:6 vajcia 120 grkr. cukru 120 gr polohrubej muky 80 gr mletych mandli 2 pol.lyzice oleja 2 pol.lyzice kakaa 1/2 vrecuska pr. do peciva Krém: 3 dl vody , 1 karamelový pudingový prášok, 2 vanilkové cukre, 100 g 90% čokolády, 200 g masla, 200 g práškového cukru, štipka škorice POSTUP PRÍPRAVY Bielky vyslahame s cukrom do peny. Potom zaslahame zltky a vmiesame muku, pr. do peciva, kakao, olej a mandle. Cesto rozotrieme na vymasteny a vysypany plech alebo formu a upecieme v predhriatej rure. Po vychladnutí rozrežeme na tri rovnaké pásy po šírke plechu. Každý pás potrieme najskôr jahodovým lekvárom a naň navrstvíme časť krému. Postup opakujeme. Krém si pripravíme z 3 dl vody a 1 karamelového pudingového prášku. Do horúceho rozlámeme 100 g čokolády, pridáme vanilkový cukor a štipku škorice. Maslo speníme s cukrom a pridáme vychladnútu pudingovú masu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 11.2.2012, 22:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Torta k manželovej päťdesiatke:-))POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus. parížsky krém.. POSTUP PRÍPRAVY Korpus z desiatich vajec pečený na 2 krát, plnená parížskym krémom, potiahnutá mliečnym marcipánom.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 13.5.2009, 20:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 55 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |