končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 32 (zobrazuje sa 31-32) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |
NÁTIERKY |
Vajickova natierka (salat)POTREBNÉ PRÍSADY 1 niva, cca 7 vajec, 1 tatarska omacka, 1 cibula, mlete cierne korenie, sol, podla chuti moze byt aj horcica POSTUP PRÍPRAVY Vajicka si uvarime na tvrdo. Cibulu nakrajame na drobno, vajicka pretlacime cez kolecko na zemiaky (alebo nakrajame na kocky). Nivu nastruhame na struhadle s vacsimi ockami. Vsetko spolu zmiesame a pridame tatarsku omacku a dochutime solou (nemusi byt kedze syr je slany) a mck. Ked sa salat zda riedky tak pridame vajcia a ked husty tak tatarku alebo majonezu. V chladnicke nechame odstat aspon hodinu aby sa suroviny "nabazili" jedna druhej :) Podavame s pecivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 8.2.2011, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekany patizon so sojouPOTREBNÉ PRÍSADY patizon + sampiony v konzerve + balicek sojovych kociek + por/cibula + besamel (vajce + mlieko + sol + mck) + platkovy syr POSTUP PRÍPRAVY Sojove kocky (platky alebo granulat - podla chuti) si uvarime podla navodu. Medzitym si osupeme patizon a nakrajame na kocky. Vsetko spolu zmiesame s nakrajanym porom. Polovicu vysypeme na vymastenu a struhankou vysypanu zapekaciu misu. Na to dame celu konzervu sampinonov a druhu polovicu zmesi. Zalejeme besamelom a dame zapiect. Ked to je hotove tak na vrch poukladame platky syra. Podavame s pecenymi zemiakmi a uhorkovym salatom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 32 (zobrazuje sa 31-32) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |