končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2, 3 |
TORTY |
Veľké tvarohové srdiečko - jahodovéPOTREBNÉ PRÍSADY 500g Tvarohu, 125g Masla, 1PL sušeného mlieka ( ak neni, tak 2dl obyčajného, ale také varíme s cukrom, viď postup.) 100g Cukru 10g Želatiny ( klasická, ktorú treba napučať... sypká, alebo plátková) Ovocie podľa chuti Piškoty Na poliatie:Želatinu, ktorá sa len krátko varí s vodou Na ozdobu:250ml Šľahačky , 1 stužovač šľahačky a Pr.cukor podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY tu je jedna dávka cca na klasickú veľkosť torty na veľké srdiečko dávam zhruba 2- 2,5 dávky, podľa toho koľko nás býva. Ak mi niečo ostane, tak spravím ešte malú tortičku.... minule som zo zvyšku robila muchotrávku čo mám v receptoch. Dáme si napučať 10g želetíny s cca 0,5dl vody( takej tej klasickej buť sypkej, alebo plátkovej) Po napučaní za stáleho miešania rozpustíme. Medzi tým si uvaríme: 100g cukru 2dl šťavy z kompótu, alebo vody ( možme aj skombinovať) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 8.2.2010, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moj minulo týždňový výtvor :o))PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (11) posledné: 18.12.2008, 12:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre inšpiráciu....moj výtvor :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechová torta,marcipán na potiahnutie, farby a šikovné ruky :o) POSTUP PRÍPRAVY :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (22) posledné: 4.12.2008, 19:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Orechová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Množstvo na klasickú guľatú tortu, na podkovu robím z 10-tich vajec!!! Korpus: 7ks vajec 160g kr.cukru120g polohrubej múky100g orechov6PL vriacej vody1/2 prášku do pečivaKrém:6dl mlieka1,5 bal. Zlatý klas250g masla125g Hera (Hélia)350g pr.cukrunecelý poldecák oleja.DžemRumĆokoláda+Cera na poliatie POSTUP PRÍPRAVY Najprv si uvarte z mlieka a Zlatého klasu puding na krém( ten dlhšie chladne). Korpus: Bielky vyšľaháme na sneh (možte dať špetku soli, ja nedávam) Žĺtky s kr.cukrom vyšľaháte do husta a postupne pridávate prevarenú vodu. Múku, prášok do pečiva a orechy zmiešate a na striedačku s bielkami vmiešavate zľahka do žĺtok ( ja si vmiešam asi na tri krát zmes múky na striedačku s tromi lyžicami bielok v šľahači a potom to vareškou nadľahčím zvyšnými bielkami) Masu vylejeme do tortovej formy. Množstvo je na veľkosť formy 25cm. Pečieme pri teplote 150'C asi 40min. No treba strážiť, može byť aj skor. Po upečení si tortu aj vo forme prevrátim na plech, aby bola pekná rovná. Takto nechám vychladnúť. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 23.6.2010, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2, 3 |