končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 30 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3 |
TORTY |
narodeninová tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
veľkonočné koláčikyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 29.3.2010, 10:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
narodeninová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY I. korpus : mramorový; II. korpus : kakaový s mandľami, parížsky krém, ružičky z MMF POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta ku krstuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokoládový krém, hmota na poťahovanie z cukríkov OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
medovo-orechové rezyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY našla som ho na jednej stránke pod názvom Nebe v hubě. Aj tak chutí ! Suroviny: 500 g hladkej múky, 200 g práškového cukru, 200 g Hery, 2 vajcia, 2 lyžice medu, 2 lyžičky jedlej sódy Krém: 500 ml mlieka, 1 vanilka, 200 g cukru, 4 lyžice Maizeny – uvaríme kašu a vychladnutej zamiešame 250 g masla Orechová hmota: 300-350 g nasekaných vlašských orechov, 100 g práškového cukru, 120 g masla, 3 lyžice medu – zohrejeme v hrnci a trochu osmažíme POSTUP PRÍPRAVY Postup: Zo surovín spracujeme cesto, necháme v chlade na pol hodinku. Rozdelíme na dve časti. Každú časť vyvaľkáme na papieri na pečenie a presunieme na veľké plechy. Na druhý diel natrieme ešte teplú hmotu z orechov a upečieme pri 175°C. Prvý upečený plát pokropíme rumom a potrieme krémom, na ktorý dáme upečený plát s orechmi. Necháme uležať do druhého dňa. Oplatí sa vyčkať !! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.1.2009, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SlnečnicaPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokoládový krém, poťahovacia hmota z penových cukríkov POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 5.1.2009, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ŠtafetkyPOTREBNÉ PRÍSADY suroviny na 1 plát : 160 g bielkov ( teraz mi to vychádzalo zo 4 vajíčiek, veľ. M ) 100 g kryštálového cukru 45 g hladkej múky špeciál 45 g pomletých nesolených arašidov 20 g práškového cukru na posypanie cesta/ krém : 0,5 l mlieka, 60 g krémového prášku Zlatý klas, 1 žĺtok, 1 vanilkový cukor, 200 g cukru, 250-300 g masla, na ochutenie mletá káva a rum čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Bielky s cukrom vyšľaháme na tuhý sneh, zľahka primiešame pomleté arašidy a múku. Hmotu rozotrieme na papier, na veľký plech, posypeme práškovým cukrom. Pečieme pri 200°C do svetlohneda. Postup zopakujeme, upečieme 3 pláty. Krém : z mlieka, krémového prášku, vanilky a cukru uvaríme hustú kašu, ktorú po vychladnutí vyšľaháme s maslom. Prichutíme rumom a kávovou usadeninou. Ponatierame pláty a zaťažíme. Krájeme na obdľžničky a máčame do čokoládovej polevy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
narodeninová torta pre JankuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokoládový krém, hmota na poťahovanie z penových cukríkov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
perníčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g kryštálového cukru, 250 ml uvarenej čiernej kávy, 0,5 kg medu, 1 palmarin, 1 kg hladkej múky špeciál, 20 g sódy bikarbóny, 2 vajíčka, mletá škorica, aníz, klinčeky, perníkové korenie Poleva : 140 g práškového cukru, 1 bielok POSTUP PRÍPRAVY Cukor upálim na karamel, opatrne prilejem kávový odvar ( ja dávam čistú vodu, kávu nepijeme ), potom pridám med, palmarin. Po rozvarení vsypem múku zmiešanú so sódou bikarb. Odstavím zo sporáka a dobre miešam, aby sa nespravili hrudky z múky. Vypracujem na hladkú hmotu, ktorú nechám vychladnúť a potom do nej zamiešam vajíčka a koreniny. Nechám odpočívať v chlade cez noc alebo 1-2 dni. Na polevu si preosejem 2 - 3-krát cukor. Z bielka vyšľahám sneh s cukrom. Zdobím pomocou sáčku z mlieka. Je pevný a nerozťahuje sa. Z tejto dávky sa ich veľa napečie, ale ich zdobievam neskôr, takže dovtedy sa z nich odjedá ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 27.11.2011, 12:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
koláčiky Vianoce ´07POTREBNÉ PRÍSADY Druhy : medvedie labky kokosové a orechové, škoricové sušienky, linecké, poľovnícke gombičky, kokosové mlynčekové, orechové trojlístky, kokosky a košíčky POSTUP PRÍPRAVY Medvedie labky kokosové : 250 g masla, 250 g práškového cukru, 250 g kokosu, 500 g polohrubej múky, 2 vajcia, štipka soli Medvedie labky orechové : 200 g práškového cukru, 200 g masla, 240 g mletých orechov, 300 g hladkej múky, 2 vajcia Cestá nechávam v chlade cez noc a vtláčam do suchých formičiek, formičky nevymazávam ani nevysypávam múkou Linecké : Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.12.2008, 23:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 30 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3 |