. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Maria I. (mucilienka) ID 47050
.
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.5.2008
Naposledy: 14.5.2019 7:49
Aktualizácia: 10.11.2014 15:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 108
RODINNÉ FOTOGRAFIE 57
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 80
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 80 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Striekane pecivko



POTREBNÉ PRÍSADY

180g hery* 80g praskoveho cukru * 1 vanilkovy cukor * 1 vajce * 1 zltok* 300g hladkej muky* kakao podla chuti * na zdobenie cokoladova poleva a cukricky

POSTUP PRÍPRAVY

Margarin s praskovym cukrom a vanilkovym cukrom vyslahame do peny. Vmiesame vajce, zltok, hladku muku, kakao a vypracujeme jemne cesto. Cestom naplnime cukrarenske vrecusko s ozdobnym nastavcom a na plech vylozeny papierom na pecenie striekame male kolieska. Pecieme pri teplote 175C asi 10-12 min. Po vychladnuti na kazde koliesko kvapneme trosku cokoladovej polevy a posypeme cukrickami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 25.4.2010, 11:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Gofry-vafle s jahodovym dzemom a slahackou



POTREBNÉ PRÍSADY

300 ml vody * 180g hladkej muky * 75 g krystaloveho cukru * 3 zltky * 1/2 PDP * 1/2 vanilkoveho cukru* na ozdobu dzem - jahodovy, alebo iny * slahacka * ovocie * granko

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny spolu rozmixujeme, nechame chvilku odpocivat - asi 1/2 hodinu, aby sa muka nabobtnala a robime vafle podla navodu vo vaflovaci.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.4.2013, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Orechovy zavin


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Aj orechovy zavin moze vyzerat trochu inak :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2010, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Slane/sladke pirohy



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2kg hladkej muky * 1/2 l mlieka * 30g drozdia * 1 PL krystaloveho cukru * 1 KL soli * 1 PL octu * 1 PL rumu * 1/2 dcl oleja * na sladku verziu 1 vanilka, cukor podla chuti * na slanu verziu vegeta podla chuti PLNKA NASLADKO: lekvar, mak, tvaroh... PLNKA NA SLANO: bryndza a tvaroh v pomere 1:1, kopor, ...

POSTUP PRÍPRAVY

v obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (23) posledné: 20.9.2010, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurca podla Babicu



POTREBNÉ PRÍSADY

kurca pripadne kuracie stehna/kridla/stvrte * cibula /mnozstvo podla poctu porcii/ * huby/ sampiony * maslo * cestoviny pappardelle - dlhe siroke rezance * maslo * sol * kmin

POSTUP PRÍPRAVY

Kurca si naporcujeme, umyjeme a nasolime. Poukladame ho do vymaslovenej janskeho misy, zasypeme nahrubo nakrajanou cibulou. Huby, pripadne sampiony si podusime na cibuli spolu s kminom, solou a korenim a touto zmesou zasypeme kuracie kusky (vysypeme na vrch pokrajanej cibule). Dame piect do rury na 180C (priblizne 60 min.). Potom kuracie kusky vytiahneme na vrch a zapecieme. Medzitym si vyvarime rezance v slanej vode, dobre preplachneme. Kuracie kusky z hubovo-cibulovej zmesi vytiahneme a vlozime tam rezance. Spolu vsetko zmiesame, dochutime solou/vegetou. Je to uzasne, odpozerala som to na TV NOVA, vyskusanie stalo za to!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Uzasne chutny jablkovy kolac - super rychly!



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 2 vajcia * 170g hnedeho cukru /alebo 150ml agave sirupu / * 350g spaldovej muky * 350 g jablk postruhanych aj so supkou na hrubo * 100ml oleja * 100 ml mlieka * 1 prasok do peciva * 1 KL rumovej esencie * hrozienka Poleva: 50g masla * 150g hnedeho cukru * 2 polievkove lyzice vriacej vody * 1 KL rumovej esencie * mlete orechy * cokoladova poleva (nemusi byt)

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia, praskovy cukor, polohrubu muku, olej, mlieko, prasok do peciva spolu zmiesame , pridame nahrubo postruhane jablcka aj so supkou a hrozienka. Dame piect na vymasteny a mukou vysypany plech. Pecieme priblizne 30 min. na teplote 180C (tepolovzdusna rura).
Pripravime si polevu zmiesanim masla, cukru, vriacej vody a rumovej esencie. Po upeceni kolac hned ako ho vytiahneme z rury natrieme polevou - rozotierame ju opatrne po porvchu (bude sa krasne topit). Posypeme mletymi orechami a pocikcakujeme cokoladovou polevou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 15.11.2010, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

GRILOVANIE

Bravcove zatisie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Umenie mojho manzela ako pripravit "lahku" veceru :-D. Je to grilovane bavorske koleno - namocene 24h v paci, opekacky, klobasky a slaninka! Mnam!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (10) posledné: 25.5.2010, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Tekvicova omacka



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky * tekvica * voda* sol * smotana na varenie * mlieko * cesnak * ocot * tuk a hladka muka na zaprazku

POSTUP PRÍPRAVY

V obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Tekvicovo-cuketovy nakyp



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky * tekvica * cuketa * smotana na varenie * syr v crievku * cibula * cesnak * udeny tvrdy syr * sol * korenie * vegeta * sojova omacka

POSTUP PRÍPRAVY

V obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 24.5.2016, 16:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Maruškina božská žemlovka



POTREBNÉ PRÍSADY

Mnozstvo podla chuti a poctu stravnikov: rozky, pripadne zemle * mlieko * cukor * jablcka * tvaroh* jahodovy puding * maslo * skorica * citronova kora * cokoladova poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Rozky, pripadne zemle nakrajame na kolieska. Prevarime si mliecko s cukrom a vymastime si plech alebo janskeho misu, vysypeme ju struhankou. Postupne namacame kazde koliesko rozka/zemle do sladkeho mlieka a ukladame na dno plechu/misy. Na rozky potom navstvrstvime jablcka, ktore sme si postruhali. Pocukrime podla chuti, posypeme skoricou. Na jablcka rozmrvime tvaroh, ktory opat posypeme cukrom, vanilkou a struhanou citronovou korou. Uvarime si jahodovy puding podla navodu (staci z 0,5l mlieka) a este horuci ho vylejeme na tvarohovu vrstvu. Navrch znova poukladame rozky/zemle namocene v sladkom mlieku. Pred pecenim polejeme roztekovu vrstvu rozputenym maslom. Pecieme do zlatista. Po vychladnuti polejeme/pocikcakujeme roztopenou cokoladou. Je to jednoduchy, trosku vylepseny recept, ale chut je naozaj bozska!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 26.2.2012, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 80 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu