. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZAVÁRANINY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 427 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,43 ďalšie >>

ZAVÁRANINY

papriková nátierka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2kg očistenej červenej papriky, 1/2kg očistenej cibule,200g kryštál.cukru,3cesnaky,1PL soli,2dcl octu,2dcl oleja,1celé deko.

POSTUP PRÍPRAVY

Papriku a cibulu si pomelieme na mlynčeku na mäso.Dáme do hrnca variť.Pirdáme ostatné suroviny a varíme asi 30-45minút.môžeme si zmes rozmixovat,ale aj nemusíme.Dáme do pohárov sterilizovat na 15-20minút

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 3.9.2013, 17:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Nutela zo sliviek


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2kg očistených sliviek, 1/2kg kryšt.cukru,1vanilka(vani.cukor),200g kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

slivky dáme pomaly variť-pustia šťavu.pridáme cukor a vanilku(vanil.cukor).Varime asi 30-45min,kým sa slivky nerozvaria.Potom zmes prepasirujeme,dáme kakao a rozmixujeme.Dáme do pohárov a sterilizujeme 15-20minut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Cvikla s bielou kapustou



POTREBNÉ PRÍSADY

2 kg bielej kapusty,1kg cibuľe , 3 kg cvikle . Nálev : 1 l vody ,40 dkg cukru , 1/2 octu , 1 deko = klasicky uvarit

POSTUP PRÍPRAVY

Kapustu a cibuľu narežeme na kolieska na uplne jemno tak ako do suda .Cviklu dáme uvarit tak na 80 % do mäkka . Po vychladnutí cviklu ošúpeme a nakrájame na vaščie rezance na robote . Všetko zmiešame naplníme do fliaš , moc netlačíme zalejeme nálevom a sterilizujeme ako uhorky ja v umyvke . Výchádza to cca 7x 0,7 dcl pohárov . Je to výborne chrumkavé skúste .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Katarína O. (Kati99) ID 207946 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.8.2013, 19:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Zamatový džem z lesného ovocia



POTREBNÉ PRÍSADY

• 1 kg prepasírovanej, rozmixovanej zmesi z lesného ovocia (z asi 1 600 g čerstvej alebo mrazenej zmesi ovocia) • 1 balíček Gelfixu Klasik 1:1 Dr.Oetker • 1 150 g cukru

POSTUP PRÍPRAVY

1. Rozmixované a cez sitko prepasírované ovocie nalejeme do hrnca. Obsah balíčka Gelfix Klasik zmiešame s 2 PL cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania povaríme asi 1 minútu. 2. Pridáme zvyšok cukru a privedieme do varu. Za stáleho miešania dôkladne povaríme minimálne 5 minút. 3. Na tanierik kvapneme 1 – 2 KL práve prevareného džemu. Ak je po vychladnutí málo tuhý, vmiešame doň ešte 2 zarovnané KL Kyseliny citrónovej Dr.Oetker. 4. Prípadnú penu odstránime a ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov. Uzavrieme viečkami, obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Eva V. (EvaVA) ID 281431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 10.8.2013, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Lečo ako polotovar do jedál



POTREBNÉ PRÍSADY

paprika, rajčiny, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Ponúkam vám recept na lečo ako ho robím už roky ja, nšla som ho v starej kuchárskej knihe. Nepoužívam ani olej ani cibuľu.

Postup v obrázkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 28.12.2013, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Čatní...na rôzne spôsoby.



POTREBNÉ PRÍSADY

sladkokyslá pikantná omáčka k pečenému, grilovanému mäsku alebo k čomukoľvek, kde nám bude chutiť...

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.8.2013, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Citróny nakladané v soli ♥ ♥ ♥



POTREBNÉ PRÍSADY

citróny * morská soľ * celé korenie * pár bobkových listov *

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko v obrázkovom postupe........ Citróny naložené v soli a vo vlastnej šťave sa používajú na ochutenie kuskusu, alebo sa pridávajú do jedál z kuraciny .Používa sa iba kôra, ktorá sa pred použitím musí zbaviť soli. pod studenou vodou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 8.10.2013, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

BROSKYŇOVÝ DŽEM



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg broskýň, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté, odkôstkované broskyne pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, jednu nadrobno nasekanú broskyňu, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

MALINOVÝ DŽEM



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg malín, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté maliny pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, hrsť popučených malín, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

EGREŠOVÝ DŽEM



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg egrešov, 500 g cukru, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka

POSTUP PRÍPRAVY

900 gramov egrešov umyjeme, pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Pridáme cukor, pol lyžičky kyseliny citrónovej, 100 gramov egrešov posekaných nadrobno a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 427 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,43 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu