končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
papriková nátierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2kg očistenej červenej papriky, 1/2kg očistenej cibule,200g kryštál.cukru,3cesnaky,1PL soli,2dcl octu,2dcl oleja,1celé deko. POSTUP PRÍPRAVY Papriku a cibulu si pomelieme na mlynčeku na mäso.Dáme do hrnca variť.Pirdáme ostatné suroviny a varíme asi 30-45minút.môžeme si zmes rozmixovat,ale aj nemusíme.Dáme do pohárov sterilizovat na 15-20minút ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 3.9.2013, 17:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Nutela zo sliviekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2kg očistených sliviek, 1/2kg kryšt.cukru,1vanilka(vani.cukor),200g kakaa POSTUP PRÍPRAVY slivky dáme pomaly variť-pustia šťavu.pridáme cukor a vanilku(vanil.cukor).Varime asi 30-45min,kým sa slivky nerozvaria.Potom zmes prepasirujeme,dáme kakao a rozmixujeme.Dáme do pohárov a sterilizujeme 15-20minut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Cvikla s bielou kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY 2 kg bielej kapusty,1kg cibuľe , 3 kg cvikle . Nálev : 1 l vody ,40 dkg cukru , 1/2 octu , 1 deko = klasicky uvarit POSTUP PRÍPRAVY Kapustu a cibuľu narežeme na kolieska na uplne jemno tak ako do suda .Cviklu dáme uvarit tak na 80 % do mäkka . Po vychladnutí cviklu ošúpeme a nakrájame na vaščie rezance na robote . Všetko zmiešame naplníme do fliaš , moc netlačíme zalejeme nálevom a sterilizujeme ako uhorky ja v umyvke . Výchádza to cca 7x 0,7 dcl pohárov . Je to výborne chrumkavé skúste . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Katarína O. (Kati99) ID 207946 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 29.8.2013, 19:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Zamatový džem z lesného ovociaPOTREBNÉ PRÍSADY • 1 kg prepasírovanej, rozmixovanej zmesi z lesného ovocia (z asi 1 600 g čerstvej alebo mrazenej zmesi ovocia) • 1 balíček Gelfixu Klasik 1:1 Dr.Oetker • 1 150 g cukru POSTUP PRÍPRAVY 1. Rozmixované a cez sitko prepasírované ovocie nalejeme do hrnca. Obsah balíčka Gelfix Klasik zmiešame s 2 PL cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania povaríme asi 1 minútu. 2. Pridáme zvyšok cukru a privedieme do varu. Za stáleho miešania dôkladne povaríme minimálne 5 minút. 3. Na tanierik kvapneme 1 – 2 KL práve prevareného džemu. Ak je po vychladnutí málo tuhý, vmiešame doň ešte 2 zarovnané KL Kyseliny citrónovej Dr.Oetker. 4. Prípadnú penu odstránime a ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov. Uzavrieme viečkami, obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva V. (EvaVA) ID 281431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.8.2013, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Lečo ako polotovar do jedálPOTREBNÉ PRÍSADY paprika, rajčiny, soľ POSTUP PRÍPRAVY Ponúkam vám recept na lečo ako ho robím už roky ja, nšla som ho v starej kuchárskej knihe. Nepoužívam ani olej ani cibuľu. Postup v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 28.12.2013, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Čatní...na rôzne spôsoby.POTREBNÉ PRÍSADY sladkokyslá pikantná omáčka k pečenému, grilovanému mäsku alebo k čomukoľvek, kde nám bude chutiť... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.8.2013, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Citróny nakladané v soli ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY citróny * morská soľ * celé korenie * pár bobkových listov * POSTUP PRÍPRAVY Všetko v obrázkovom postupe........ Citróny naložené v soli a vo vlastnej šťave sa používajú na ochutenie kuskusu, alebo sa pridávajú do jedál z kuraciny .Používa sa iba kôra, ktorá sa pred použitím musí zbaviť soli. pod studenou vodou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 8.10.2013, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
BROSKYŇOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg broskýň, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY Umyté, odkôstkované broskyne pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, jednu nadrobno nasekanú broskyňu, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
MALINOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg malín, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY Umyté maliny pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, hrsť popučených malín, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
EGREŠOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg egrešov, 500 g cukru, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY 900 gramov egrešov umyjeme, pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Pridáme cukor, pol lyžičky kyseliny citrónovej, 100 gramov egrešov posekaných nadrobno a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,43 ďalšie >> |