končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 83 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Arašidové sotéPOTREBNÉ PRÍSADY balenie kuracích pŕs, arašidové maslo – najlepšie s kúskami arašidov, sójovú omáčku, čierne korenie, grilovacie korenie, sušený cesnak, čili korenie, olivový olej, mrazenú čínsku zeleninú zmes, soľ, sezam, sladkú čili omáčku POSTUP PRÍPRAVY eleninu dáme udusiť do hrnca s osolenou vodou. Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme trochu oleja, pridáme kuracie prsia a rovno ich začneme ochucovať: jemne poprášime čiernym a grilovacím korením, sušeným cesnakom a trochou čili. Opekáme kým sa nám mäso zatiahne 10-15 minút. Pred koncom pridáme 2 PL arašidového masla a 2 PL sójovej omáčky a dobre premiešame, aby sa obalili všetky kúsky. Ešte chvíľu opekáme do chrumkava. Podávame posypané sezamom s čínskou zeleninou a sladkou čili omáčkou. www.fitgourmet.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Ricottové cestoviny so sušenými paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY celozrnné cestoviny, 250g ricotty, sušené paradajky v oleji, 2 strúčiky cesnaku, soľ, sušená bazalka, prosciutto POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Na panvicu dáme asi 2PL oleja zo sušených paradajok, na plátky nakrájaný cesnak a pokrájané sušené paradajky. Chvíľu restujeme, kým cesnak jemne zhnedne a potom pridáme ricottu a jemne prisypeme bazalku a štipku soli. Miešame, kým sa nám ricotta trochu rozpustí, zohreje a všetky ingrediencie sa spoja. Pridáme zliate cestoviny a dobre premiešame, aby sa omáčka dostala na všetky. Podávame s plátmi prosciutta. www.fitgourmet.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.7.2015, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
spagety s cuketovym pestomPOTREBNÉ PRÍSADY celozrnné špagety, 1 väčšiu cuketu, olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, sušený cesnak, grilovacie korenie, soľ, mandľové lupene, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Špagety dáme variť do vriacej osolenej vody na 10-12 minút. Cuketu nakrájame na kolieska. Na panvici rozohrejeme trochu olivového oleja a orestujeme cuketu s cesnakom. Posypeme grilovacím korením, sušeným cesnakom a ešte trošku restujeme kým je cuketa polomäkká. Potom to celé dáme do mixéra, pridáme lúpané mandle a zmixujeme na jemné husté pesto. Špagety podávame s poriadnou dávkou cuketového pesta a strúhaným tvrdým syrom.\r\n\r\nwww.fitgourmet.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 9.3.2019, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Oreo fitness čokoládový cheesecakePOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu, 250g jemnej ricotty, 1 dcl mlieka, 1 balenie mletej čírej želatíny (20g), 2 odmerky čokoládového proteínu (alebo vanilkového), 2 PL kakaa, 1/2 PL xylitolu, oreo sušienky,jahody POSTUP PRÍPRAVY Želatínu vysypeme do mlieka a necháme napučať. Zatiaľ si v miske zmiešame tvaroh, ricottu, proteín, kakao a dosladíme xylitolom alebo stéviou. Želatínu nahrejeme, rozpustíme a prelejeme do tvarohovej hmoty. Všetko spolu dobre premiešame a vylejeme do okrúhlej formy. Po obvode cheesecaku zatlačíme 8 kúskov oreo sušienok a dezert odložíme stuhnúť do chladničky. Podávame s čerstvými jahodami. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Tvarohovo-makové guľky s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 250g nízkotučného hrudkového tvarohu, 1 vajce, 4 PL detskej krupice (alebo špaldovej), 1 PL maku, citrónovú kôru, trochu hnedého cukru/xylitolu/stévie, mrazené ovocie, med POSTUP PRÍPRAVY V miske zmiešame tvaroh s krupicou, vajcom a makom. Nastrúhame trochu citrónovej kôry a ak chceme, môžeme trochu prisladiť obľúbeným sladidlom. Z hmoty tvarujeme malé guľky, ktoré hádžeme do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, povyberáme ich a necháme chladnúť. Mrazené ovocie dáme do hrnca a zohrejeme. Horúce ovocie naservírujeme na tvarohové guľky a celé to polejeme medom. Môžeme tiež dozdobiť čerstvým ovocím a lístkami mäty alebo medovky. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.7.2015, 14:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Pudingové tiramisu s proteínomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balíček mandľového pudingu, 500 ml nízkotučného mlieka, 250g jemnej ricotty, 2 odmerky vanilkového proteínu, 1/2 PL xylitolu (alebo stéviu), 2 ČL rumovej esencie, balenie detských piškótov, silnú kávu, škoricu a kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Na spodok obdĺžnikovej formy alebo plastovej nádoby poukladáme vrstvu piškótov. Puding si pripravíme podľa návodu - v 1/3 rozmiešame pudingový prášok, zvyšné 2/3 vylejeme do hrnca, pridáme xylitol, rumovú esenciu, proteín a dobre rozmiešame. Potom mlieko necháme zovrieť, odstavíme, pridáme pudingovú zmes a za stáleho miešania povaríme ešte 1 minútu. Do hotového pudingu primiešame ricottu a vylejeme to na piškóty. Navrch zatlačíme zopár piškótov namočených v káve a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním tiramisu posypeme kakaom a škoricou a pokrájame na rovnaké kocky. Môžete ho dať na chvíľu do mrazničky, aby sa vám dalo krajšie pokrájať, keďže je mäkké. Druhá možnosť je rozdeliť tiramisu do dezertných pohárov, do každého pridať pár piškótov a zjesť lyžičkou. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Zapečené ovocie s ovsenými vločkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 2 jablká, 200g jahôd, 1/2 šálky ovsených vločiek, 2 PL kokosu, 2 PL mletých mandlí, 1 PL kokosového oleja, štipku soli, škoricu, trstinový cukor/stéviu/brezový cukor (alebo sladidlo podľa vášho výberu), jogurt POSTUP PRÍPRAVY Rúru si predhrejeme na 180°C. Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a vysypeme priamo na dno malého plechu alebo zapekacej misy. Jahody očistíme, nakrájame a pridáme k jablkám. Jemne osladíme sladidlom nášho výberu a dobre premiešame. Ak chcete použiť med, radšej si ho odložte a polejte si až finálnu porciu, tepelnou úpravou totiž stráca výživné látky. V miske si zmiešame vločky, kokos, mleté mandle, štipku soli, škoricu a tiež môžeme trochu dosladiť. Všetko premiešame a nakoniec pridáme lyžicu tekutého kokosového oleja. Ešte všetko premiešame, aby sa kokosový olej dostal do celej zmesi. Musli potom rovnomerne rozložíme na ovocie a dáme zapiecť na takých 25 minút. Podávame ešte teplé s jogurtom a čerstvým ovocím. Je to výborné. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Slivkovo-maková tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu 250g hrudkového nízkotučného tvarohu 2 jogobely light - príchuť sušená slivka 1 balíček (20g) mletej želatíny 2 PL maku 1 PL brezového cukru 1 PL slivkového lekváru balenie kakaových Hobbits sušienok 125g sušených sliviek POSTUP PRÍPRAVY Sušené slivky zalejeme v miske teplou vodou a necháme zmäknúť. Želatínu nasypeme do 3 PL vody a necháme napučať. Zatiaľ si pripravíme plnku. Zmiešame tvarohy so slivkovým jogurtom, dosladíme xylitolom (alebo stéviou) a primiešame slivkový lekvár a mak. V kuchynskom robote rozdrvíme pol balenia (asi 125g) hobbits sušienok. Potom k nim pridáme sušené slivky a 3 PL vody, v ktorej sa namáčali. Všetko spolu zmixujeme, a vzniknutú hmotu na korpus roztlačíme na spodok okrúhlej formy. Želatínu zahrejeme, rozpustíme a zamiešame do tvarohovej hmoty, ktorú vylejeme do formy na sušienkovo-slivkový korpus. Tortu odložíme stuhnúť do chladničky. Podávame ozdobenú sušenými alebo čerstvými slivkami s rozdrvenými hobbits sušienkami. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.6.2015, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Proteínové pudingové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 čokoládový puding (napr. Dr.Oetker horká čokoláda), 500 ml nízkotučného mlieka, 2 odmerky čokoládového proteínu, 1,5 PL brezového cukru/ stévia, detské piškóty, kokos POSTUP PRÍPRAVY 1. Puding dobre rozmiešame v 1/3 mlieka a dosladíme brezovým cukrom alebo stéviou. 2. Zvyšné mlieko nalejeme do hrnca a metličkou doň zamiešame čokoládový proteín. 3. Plastovú nádobu alebo formu vyložíme piškótmi. 4. Potom mlieko necháme zovrieť, pridáme pudingovú zmes a za stáleho miešania povaríme asi 1 minútu. 5. Puding nalejeme na piškóty a odložíme do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc. Stuhnutý puding nakrájame na malé kocky, ktoré obalíme v kokose a podávame. Tip: Máte inú príchuť proteínu? Prispôsobte tomu výber pudingu. Také vanilkové, karamelové alebo jahodové kocky budú určite výborné. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 12.5.2015, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čučoriedkovo-kakaová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 750g jemného nízkotučného tvarohu, 2 balenia čučoriedkového jogurtu (napr. activia, jogobella light..), 1 čokoládový jogurt (napr. zvolenský fit&free), 1 ČL kakaa, 1 balenie (20g) čírej mletej želatíny, 1,5 dcl mlieka, menšie balenie detských piškótov, xylitol/stévia/iné sladidlo POSTUP PRÍPRAVY Želatínu vysypeme do mlieka a necháme asi 10 minút napučať. Zatiaľ si v miske zmiešame 500g tvarohu s dvoma čučoriedkovými jogurtami a podľa chuti dosladíme. V ďalšej miske zmiešame zvyšných 250g tvarohu s čokoládovým jogurtom, kakaom a tiež podľa chuti dosladíme. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu zahrejeme, aby sa rozpustila, ale nevaríme. Potom ju rozdelíme do čučoriedkovej aj kakaovej hmoty a premiešame. Piškóty zalejeme čučoriedkovou hmotou, na ktorú uložíme ďalšiu vrstvu piškót a opäť ich zalejeme. Nasleduje kakaová hmota a úplne navrch zvyšná čučoriedková hmota. Hotovú tortu odložíme do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc. Podávame s krásnymi fialovými orgovánovými kvetmi, sú jedlé a dezert nádherne dozdobia a pozdvihnú. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 3.5.2015, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 83 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |