. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161
Milan Taraba-Súkr. podnikateľ
.
mimibazar.sk/cocacola3
Oblasť: Dolný Kubín
Telefon: 0902767691
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.8.2007
Naposledy: 13.5.2023 8:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
35079029
HODNOTENIE 742
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15)<< predošlé 1, 2

RYBY A DARY MORA

Vianočný pečený kapor



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 1 menší kapor ( asi 1,5 kg), 3-4 jablká, 5 strúčikov cesnaku, 3-4 cibule, rascu, soľ, 1,5 dl vína, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené jablká nakrájame na tenšie mesiačiky, cibuľu pokrájame na kolieska a cesnak pretlačíme. Umytého kapra bez hlavy potrieme z vnútra aj z vonka pretlačným cesnakom, osolíme, posypeme rascou. Do kapra dáme striedavo cibuľu a jablká. Kapra dáme do maslom vytretého pekáča (radšej menší), zbytok jabĺk a cibule uložíme okolo. Na kapra položíme ešte plátky masla, polejeme asi 1 dl vína a prikryté dusíme asi 15-20 minút. Potom kapra odkryjeme, otočíme, polejeme zbytkom vína a odkryté dopečieme asi 10 minút.
Recept je dobrý aj s bielym aj s červeným vínom. Podávame s opekanými zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Filé á la Charlie



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg rybacieho filé (kocka), 1 veľká cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 3 feferónky, 3 bobkové listy, 6 bobuliek nového korenia, 6 klinčekov, kečup, hladká múka, vegeta, olej.

POSTUP PRÍPRAVY

príprava 45 min

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji do zlatista. Odstavíme ju, prisypeme k nej čajovú lyžičku červenej papriky a premiešame. Pridáme rybie filé, pokrajané zhruba na 2 cm kocky a zalejeme horúcou vodou. Pridáme vegetu, prelisovaný cesnak, nadrobno pokrajané feferónky, mleté čierne korenie a zľahka premiešame. Spolu s pridanými bobkovými listami, klinčekmi a novým korením dusíme pod pokrievkou 20 minút. Viac nemiešame! Potom vyberieme bobkové listy, klinčeky a nové korenie. Rybie filé zalejeme kečupom, v ktorom sme rozhabarkovali múku. Opäť premiešame a necháme zavrieť. Odstavíme z ohňa a na 10 minút prikryjeme pokrievkou. Podávame s kari ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Letná ľadová misa



POTREBNÉ PRÍSADY

Jablká, hrušky, pomaranče, banány, kiwi, ananás, citrón, mango, nektarinky, atď.

POSTUP PRÍPRAVY

príprava: 20 min

Všetky prílohy (okrem citróna) nakrájame na malé kocky, dáme do veľkej misy a pomiešame (zľahka). Nakoniec pokvapkáme citrónom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.3.2008, 20:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie stehno s pikantnou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

8 lyžíc sherry, 8 lyžíc svetlej sójovej omáčky, 8 lyžíc kuracieho vývaru, 500 g bielej reďkovky, 1/2 lyžičky soli, 500 g hovädzieho stehna, 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate, 1 lyžička škrobovej múčky

POSTUP PRÍPRAVY

príprava 30 min

Sherry, sójovú omáčku a vývar pri miernej teplote pomaly zohrejeme. Reďkovku ošúpeme, nastrúhame nahrubo a osolíme. Mäso potrieme omáčkou a ugrilujeme. Keď je z jednej strany už hotové, obrátime. Sem - tam potierame omáčkou. Hotové mäso uložíme medzi dva taniere a necháme 10 minút odpočinúť. Reďkovku vytlačíme, upravíme a posypeme petržlenovou vňaťou. Škrobovú múčku rozmiešame s lyžicou vody a vmiešame do omáčky, ktorú vyvaríme do sklovita. Premiešame so šťavou z mäsa a dochutíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Cesnaková nátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

2 strúčiky cesnaku, 1 tatársku omáčku, tvrdý syr,kto chce moze dat aj hrozno.

POSTUP PRÍPRAVY

priprava 10 min:
Tatársku omáčku vylejeme do nádoby, pridáme nastrúhaný syr, rozpučené strúčiky cesnaku a zamiešame, podávame ako jednohubky. Pokrájaný rožok natretý pomazánkou a kto chce može napichnut bobuľku hrozna.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2015, 14:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu