končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 26 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
*♥*Pstruh na masle*♥*POTREBNÉ PRÍSADY pstruhy, soľ, drvená rasca, mčk, citrón, maslo, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2010, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
*♥*Grilovaný pstruh*♥*POTREBNÉ PRÍSADY pstruhy (ja som mala 2 ks), šťava z polovice citróna, 1 PL sójovej omáčky, 2 čL mexického grilovacieho korenia, 1/2 čL mčk, 4 PL oleja, 1/2 jogurtu Activia biela sladká, trocha chilli alebo štipľavá papriková pasta, soľ (podľa uváženia) POSTUP PRÍPRAVY Najprv očistíme ryby, odrežeme všeliaké tie nepríjemné veci ako hlava, pluty...a rozrežeme pstruhy na plátky. Ešte rozumnejšie je každý plát prepoliť, lebo pri grilovaní sa zvyknú nepekne prelomiť (ak nemáme mriežku na ryby ) Potom rybu jemne nasolíme. Pripravíme marinádu - zmiešame všetky uvedené ingrediencie a marinádu vrstvíme na jednotlivé porcie ryby z obidvoch strán. Uložíme na pár hodín do chladničky v uzatvárateľnej nádobe. Grilovaciu plochu si rozpálime na max a ukladáme porcie pstruha. Okolo každej porcie uložíme na menšie kúsky nakrájanú slaninu na opekanie - len pár kúskov. Trocha znížime teplotu. Z každej strany grilujeme asi štyri minúty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pangasius ako pstruhPOTREBNÉ PRÍSADY Pangasius má tú výhodu, že nemá takmer žiadne kostičky, keď si ho kúpite, je lacnejší a chutí výborne. Potrebujete: 1 balík filiet pangasiusa, soľ, rasca, maslo POSTUP PRÍPRAVY Príprava je veľmi jednoduchá. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.5.2012, 12:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh a´la IvoPOTREBNÉ PRÍSADY Pstruh duhovy, sol, rasca mleta, muka, citron, olej POSTUP PRÍPRAVY Pstruha ulovime, vypitveme, posolime, porascujeme-aj zvnutra, obalime v muke a opecieme v oleji do zlatista a chrumkava. Pstruh je hotovy, ked ma biele oci ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Klaudia R. (kladika) ID 65067 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 26.8.2009, 23:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Plnene pstruhyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, petržlenova vnat, 4 stručky cesnaku, šampiony, 2 pory, olej ,korenie-sol,poper,vegeta, hl.muka, citron POSTUP PRÍPRAVY ryby umyjeme, ak chceme odrežeme hlavu. Rozmixujeme alebo na drobno nakrajame cesnak a petržlen. Vnutro ryby posolime,naplnime zmesou cesnaku a petržlenu. Okorenime posypeme trochou muky a opražime sprudka na oleji. K rybe dame šampiony ak chceme cele,len ich posolime neobraciame nech sa pražia kym nestmavnu-nemyslim zhoria,len budu viditelne černejšie a makšie. Rybu do zlatova opečieme z oboch stran a podavame s čim chceme my sme mali duseny por na masle.dobru chut. My s citronom si pokvapkame rybu pred jedenim... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruhy v bunkri:))))POTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, por, zemiaky, gril korenie, slaninka, olivovy olej, rozmarin, alobal, maslo kravske POSTUP PRÍPRAVY ****** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 28.1.2009, 19:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
CHUTNUCKE PSTRUHYPOTREBNÉ PRÍSADY Pstruhy,korenie na ryby,sol,olej,majoranka,citron,kusok slaninky,jablcka. Ako priloha: zemiaky, posypane vegetou. POSTUP PRÍPRAVY Pstruhy prerezeme stredom a naplnime na tenko pokrajanym jablckom.Na pekac,ktory podlejeme olejom a vodou,poukladame dookola zemiaky a posypeme ich vegetou.Do stredu naukadame na kolieska pokrajanu cibulu,na nu jablcka.Na tuto vrstvu polozime naplnene pstruhy,na ne platky slaniny a vsetko postriekame citronovou stavou.Zmiesame si korenie na ryby a majoranku,tymto ryby posypeme.Dame zapiect do rury. je to fakt skvele a chutne. Prajem Vam dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) MARTINA M. (matka79) ID 32145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.2.2016, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY recept podla Viktoria F. ID 8619 POSTUP PRÍPRAVY trosku som si ho upravila OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.8.2008, 21:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY pstruh, zemiaky, slanina, grilovacie korenie, korenie na ryby a soľ, vajíčko POSTUP PRÍPRAVY Pstruhy si očistíme, vysušíme a osolíme. Zemiaky si zatiaľ dáme variť v šupke. Necháme ich vrieť zhruba 8 minút a vypneme. Medzi tým si pstruhy nakoreníme korením na ryby a porájame slaninku na plátky. Pekáč vystelieme alobalom. Na spodok poukladáme plátky slaninky, na to kolieska zemiakov - ja som mala nové zemiaky takže aj so šupkou. Zemiaky okoreníme grilovacím korení. Na zemiaky poukladáme pstruhy, na ne zbytky slaninky a zabalíme alobalom. Dáme piecť na 25 minút do rúry pri teplote 190 °C. Vyšľahme si vajíčko, tak, aby sa spojilo s bielkom. Otvoríme rúru, odokryjeme pstruhy a potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme ešte na 15 minút zapiecť odokryté. Na pstuhoch vznikné chrumkavá kožtička :-) mňamko. Tanier ozdobíme zeleninkou naložemí papáničko a papkáme.... my sme si k tomu dali červené vínko.... Ja som dávala aj omáčku pre dochutenie v ktorej sme si dochucovali zemiačky. Tá omáčka sa skladala z 2 lyžíc majonézy, 2 lyžíc kečupu, lyžičkou pizzového korenia a 2 strúčiky cesnaku to všetko som vymiešala s kvapôčkou olivového oleja. PRAJEM DOBRÚ CHUŤ!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Viktória F. (toria) ID 8619 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY Pre 2 osoby: 2 pstruhy - 1 veľká cibuľa - 1/2 masla - 4-5 PL nasekanej petržlenovej vňate - podľa chuti citrónová šťava alebo koliesko citrónu - soľ - alobal POSTUP PRÍPRAVY Toto je úplná klasika, no my to máme moc radi a na tento spôsob papá pstruha aj náš 15-mesačný drobček, lebo oproti vyprážaniu je to predsa len duseno-pečené. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Silvia M. (sikovnica) ID 5882 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.8.2011, 8:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 26 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |