končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová vežaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, oravská slanina, syr camembert, šampinony, hubovy bujon, cibula, olej, grilovacie korenie, horčica, kečup POSTUP PRÍPRAVY Večera, ktorú som pripravila manželovi k nášmu výročiu sobáša. Len sa tak oblizoval, takže všetkým vrelo odporúčam :) Bravčové karé nakrájame na plátky, vyklepeme a okoreníme grilovacím korením, ja som použila grilovacie korenie Steak od Kotányi. Nakrájame si hrubšie plátky anglickej slaniny /podľa počtu rezňov/, ktoré poprekrajujeme do vejárového tvaru. Na oleji sprudka opečieme mäsko aj slaninku z obidvoch strán. Vo výpeku opražíme cibuľku, pridáme čerstvé nakrájané šampiňóny a chvíľu podusíme. Zalejeme hubovým bujónom do ktorého som pridala za lyžicu horčice aj kečupu. Na kvapke oleja opražíme syr prekrojený na polovicu. Takto pripravíme minútkové jedlo. Ja som však v príprave pokračovala ďalej. Mäsko som vložila na pekáč, naň poukladala plátky opraženej slaninky, zaliala šampiňónovou zmesou, zakryla alobalom a dusila v rúre cca 40 min, možno trošku menej, nestopla som to. Po dopečení som na tanieri vytvorila vežu a to nasledovne: mäsko - slanina - syr - mäsko. Spojila som špáradlom. Podávame so vzniknutou omáčkou, opekanými zemiakmi, ryžou a zeleninovou oblohou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zdenka A. (barborkadt) ID 112640 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.3.2013, 8:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cigánska alááá môj manžel :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre 4 osoby : 4 pláty bravčového karé, korenie na cigánsku pečienku, asi deci červeného vína olej POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si naklepeme ako na rezne. Z každej strany posypeme korením na cigánsku pečienku, vložíme do misky prilejeme trošku oleja (iba toľko aby každý kúsok mäska bol naolejovaný). Prilejeme červené vínko, premiešame aby sa dostalo všade a vložíme do chladu marinovať - čím dlhšie tým lepšie. Potom ho pomaličky na mierne rozpálenej panvici (najlepšie panvica určená na grilovanie) z oboch strán osmažíme (resp. ugrilujeme). Mäsko je neskutočne dobré, dnes ho manžel pripravil ako prekvapenie na večeru spolu s pečenými zemiačkami. Kto má rád zmenu určite ocení. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Monika B. (Monullik) ID 170902 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 30.12.2012, 10:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pomaly dusené bravčove mäso v mlieku s citrónom a bylinkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg bravčovej krkovičky alebo stehna,1 lyžica múky,1 lyžica oleja,1l mlieka,6 strúčikov cesnaku,1 vetvička rozmarínu,2 vetvičky šalvie, niekoľko kúskov citrónovej kôry, soľ,čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1.Trúbu zahrejeme na 160C.Mäso zviažeme do valčeka kuchynským motúzikom(krkovičku neviažem).Múku nasypeme na tanierik, pridajte soľ + čierne korenie mleté, pomiešajte lyžičkou.Celý kus mäsa obaľte v múke. 2. V hrnci, v ktorom budete mäso piecť, rozohrejte maslo s olejom. Mäso na tuku osmaže zo všetkých strán dohneda, z každej strany 2 minúty. 3.Teraz do hrnca nalejte mlieko a pridajte tam strúčiky cesnaku, bylinky a citrónovú kôru.Priveďte k varu (mlieko sa vplyvom citrónove kôry zrazí) 4. Hrniec zatvorte pokrievkou a vlozte do trúby.Pečte v trúbe 3 a 1/2 hodiny.Mäso v priebehu pečenia prelievajte mliekom a poslednú hodinu pečieme bez pokrievky. 5. Hotové mäso vyberte z hrnca, nakrájajte ostrým npžom na plátky a podávajte s varenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Silvia N. (sivipupu) ID 141350 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
udene koleno + kapusta na zobkyPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY u nas sa to takto vola..lebo tu zobnes, tam zobnes a hned prazdny tanier :))..udene koleno striedam s s neudenym..podla toho ake kupim..dnes som robila udene...do hrnca dam kyslu kapustu / aj stavu/, pridam koleno, bobkovy list, nove korenie, cierne korenie cele, rascu, cibulu na polku alebo stvrtky pokrajsanu a cesnaky, zalejem vodou a varim, kym sa mäsko neoddeluje od kosti..podla potreby este dochutim..hotove koleno dam na tanier, k tomu kapusticku, chlebik, kazdemu lyzicu do ruky a zobkame :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.6.2012, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäso v omeletePRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY - na oleji spenim cibulu , pridam mäsko ,sampiony, cesnak..pridam cervenu papriku, rascu, sol, peper, miesas..zalejem vodou a dusim..ked je mäsko mäkke zahustim ho len troskou vody s polohrubou mukou..urobime omeletu, dame mäsko, môzme nastruhat aj syr..ako priloha ryza , hranolky, zapekane zemiaky.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
huspeninaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY dam do hrnca vodu, ked zovrie vlozim nozky / kolerno, kozky..co davate/, pridam, celu väcsiu cibulu aj zo supkou, len ju prekrojim na polku, cesnak / s celej hlavky asi polku strucikov- osupem a kazdy strucik prekrojim na polku, ale nemusis, môzes aj v celku alebo popucit/, pridam, 2 ks bobkovy list, par zrniecok novy koren, par zrniecok cele cierne korenie a necham pomalicky bublat..ja nechavam aj 4 hodiny a aj viac..ta voda sa tak vypari, ostane je tolko, ze nozky su zaliate..vydis to uz, aby ti zostalo na zaliate do misiek..odstavym, nozky vyberiem, dam do misiek, stavu precedim , osolim podla potreby a nalejem do misiek, necham ich na stole vychladnut a potom supnem do chladnicky, ked stuhne, pridam cibulu, ocvot..co kto ma rad a môze sa jest..takto robit sa nam to osvedcilo, vzdy to vyjde, ma to vybornu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.6.2012, 18:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
DUSENÉ BRAVČOVÉ REZNE v tlakovom hrnciPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY • 4 bravčové rezne • 1 vajce • strúhanka • tuk na vyprážanie • 2 čajové lyžičky vegety, mletej papriky • 1/2 lyžičky korenia • 1 cibuľa • 4 strúčiky cesnaku • soľ POSTUP PRÍPRAVY recept je z knihy Zo života, ale s tlakovým hrncom.... takže.. postup viď pri obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 8.5.2012, 17:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dezert pre pánovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčový bôčik , soľ , cesnak , mletá paprika POSTUP PRÍPRAVY Pretlačený cesnak + soľ + paprika - zmiešame . Uvarený , ešte horúci bôčik natrieme cesnakovou hmotou . Je to naozaj skvelý dezert . Veľmi chutí . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 10.1.2012, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Francúzske reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kotlety z karé (počet podľa stravníkov), cesnak, cibuľa, šunka, anglická slanina - množstvo podľa počtu kotliet, syr na strúhanie, soľ, korenie, strúhanka, maslo POSTUP PRÍPRAVY Kotlety naklepeme osolíme a okoreníme, uložíme na olejom vymazaný plech. Na každú kotletu dáme prelisovaný cesnak, na kolečká pokrájanú cibuľu. Prikryjeme šunkou, na to dáme plátik anglickej slaniny. Každú kotletu zasypeme strúhaným syrom a 1 polievkovou lyžicou stúhanky. Na vrch položíme plátik masla. Pečiem v rúre na 200 stupňoch cca 60 minút - podľa vlastnej rúry. Podávame s hranolkami alebo zemiakmi na cesnaku (uvarené pokrájené zemiaky dáme na panvicu na rozohriaty olej a upražíme do zlatista, keď je to hotové pridáme podľa chuti prelisovaný cesnak) Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Zuzana T. (slims33) ID 131423 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 5.6.2012, 18:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
super nápadPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY :-))) POSTUP PRÍPRAVY videla som v teleráne a vyskúšala a potvrdzujem, že to funguje: keď vyprážate, dajte k mäsu do oleja aj kus surovej mrkvy, v byte vôbec nie je cítiť, že niečo vyprážate!!! Schválne som išla von z bytu a vošla, či niečo budem cítiť, a nič!!! :-))) Potom prišla aj sestra a vravela, že vôbec to nie je cítiť, takže ja to môžem len a len odporúčať!!! Pekné sviatky!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Anna J. (Aldo) ID 47989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 25.1.2012, 11:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |