. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PARNÝ HRNIEC

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2

PARNÝ HRNIEC

Pangas na pare



POTREBNÉ PRÍSADY

Pangas-filety 2 struky cesnaku sol, rasca pol citronu korenie na ryby /Kotanyi )

POSTUP PRÍPRAVY

Rybku rozmrazíme,osušíme. Každu stranu pangasa pokvapkáme citronom , pretlačíme cesnak a dáme pol ČL korenia na ryby a rascu. Necháme odstáť asi pol hodinky a potom šup do paráka na 12 minút.
Dobrúú chuť !!! podávame spolu so zemiakmi, alebo si spravíme šalatík a spapáme spolu sním :))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Lucka N. (aplle23) ID 120743 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.11.2011, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PARNÝ HRNIEC

Treska na pare so zeleninou a zemiakovo-mrkvovym pyre



POTREBNÉ PRÍSADY

Treska, zemiaky, mrkva, mlady polny salat(alebo ina listova zelenina), zelena fazulka, sol, korenie na ryby, limetka, maslo, smotana alebo mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

PYRE: zemiaky a mrkvu ocistime, uvarime v jednom hrnci v posolenej vode domäkka. Vodu zlejeme, pridame maslo, trochu mlieka alebo smotany a rozmixujeme.\r\n\r\nZELENINA: Zeleninu - v mojom pripade mlady polny salat a zelenu fazulku dame na 4 minuty do parneho hrnca a trochu posolime. Ja mam vlastne ryzovar z Lidlu s parnym nadstavcom ale cas by mal byt aj u klasickych parnych hrncov rovnaky. Zbytocne nenechavame zekeninu dlhsie, lebo prilis zmäkne. \r\n\r\nRYBA: Rybu pokvapkame limetkou, okorenime korenim na ryby a dame nad paru na max 10 minut. Viac rybe netreba:)\r\n\r\nTo je vsetko. Jednoduche, rychle a zdrave:)))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Jana P. (dzenettka) ID 33460 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

PARNÝ HRNIEC

Moja prvá knedľa - priamo z parného hrnca



POTREBNÉ PRÍSADY

Robila som len malé knedle - 2ks a na to je potrebné: 250 g polohrubej múky, štipka soli, 1 vajíčko, 1 stará žemľa, pol kocky droždia (alebo pol sáčku instantného droždia), cca 1,5 dcl mlieka, 2 malé lyžičky cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv som si dala zohriať trochu mlieka a rozmiešala som v ňom cukor, pridala rozdrvené droždie a dala na teplo, kým sa mi nezarobil pekne kvások.
Medzi tým som si pokrájala jednu žemľu na malé kocky. V rýchlokyske som si zmiešala múkú, veľkú štipku soli, pridala vajíčko a zarobený klások a pekne spracovala cesto, aby nebolo ani moc tuhé a ani moc mäkké. Keďže sa mi zdalo tuhšie, pridala som trochu vlažnej vody a nakoniec som zamiešala ku koncu kocky zo žemličky. Nechala som vykysnúť. Keď cesto vykyslo, na vymúčenej doske som ho spracovala, rozdelila na 2 časti a vytvarovala som z nich bochníky. Cesto som nechala ešte asi pol hodinu prikryté odpočívať.

Spodok nádob parného hrnca som vyolejovala a knedlíky som preložila do hrnca. Parila som cca 22 minút.

Knedlíky zostali krásne a veľmi chutné. Želám dobrú chuť!!! :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Eva M. (Pohodovka) ID 30428 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu