končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
torta páv - peacock cakePOTREBNÉ PRÍSADY Torta - korpus. MMF na potah a troska trpezlivosti. :-) POSTUP PRÍPRAVY Znova jedna torta pre žienky ktoré pečú občas. Jednoduchá - nič špeciálne na vyzdobenie nepotrebujete. Poťah je robený z MMF. Postup zdobenia - pri jednotlivých obrázkoch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Monika L. (more30) ID 429 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (30) posledné: 24.7.2012, 15:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krtko vegan s jahodamiPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 500 g hladkej múky, 5 na hrubo nastrúhaných jabĺk, cca 3 dcl sójového mlieka, 1O PL oleja, 1,5 PL kakaa, 250 g práškového cukru, 1 PDP Mrazené jahody, rastlinná šlahačka (Holé) POSTUP PRÍPRAVY Cesto: rozmiešame cukor, kakao a múku s PDP, pridávame mlieko a olej a nakoniec jablká. Vo vymastenej tortovej forme upečieme na 180°C. Vychladnuté cesto vydlabeme v strede, necháme tenké okraje. Poukladáme jahody, môžu sa trochu pocukriť. Pripravíme si šlahačku, holé je už ochutená, takže neprisladzujeme. Len vyšlaháme so stužovacom, primiešame trochu z tej vydlabanej drobenice z korpusu a dáme na tortu, vyformujeme ako krtkovu tortu - kopec. Posypeme zvyškom pomrveného korpusu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Žaneta F. (Zanet87) ID 88531 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 14.2.2012, 18:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečené srdiečko ♥POTREBNÉ PRÍSADY keksy (napr. Be-be)* ovocný džem* 6dl mlieka* 2 vanilkové pudingy* 7 PL kryš. cukru* 1/2 kg tvarohu* 2 kyslé smotany* čerstvé maliny* šľahač. smotana POSTUP PRÍPRAVY Svieža, jednoduchá tortička ktorou nikdy nič nepokazíte :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Natalia S. (Natty235) ID 112847 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 3.6.2012, 9:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Lentilková doboškaPOTREBNÉ PRÍSADY Na zdobenie: 4 veľké balenia lentiliek (4 x 150g). Cesto: 6 vajec * 250 g polohrubej múky (alebo 1/2 hladkej a 1/2 polohrubej) * 250 g kryštálového cukru * 1/2 prášku do pečiva * 6 PL horúcej vody * 3 PL oleja. Plnka: 3 dc mlieka * 200 g kryštálového cukru * 1 vanilkový cukor * 50 g maizeny (zlatý klas) * 250 g masla * 2 PL rumu * 2 PL kakaa. POSTUP PRÍPRAVY Najnáročnejšie bude ubrániť lentilky pri zdobení :) Vyšľaháme bielka (do bielok vždy pridávam aj štipku soli), postupne pridávame cukor, žĺtka, vodu, olej, múku a prášok do pečiva. Vymastíme a pomúčime formu (ja som použila o priemere 21 cm), vylejeme cesto a dáme piecť. Necháme vychladnúť a prekrojíme na 3-4 pláty. Dáme zvariť mlieko s cukrom a v troške mlieka pridáme maizenu. Varíme potom asi ešte cca 3 minúty. Ak je plnka veľmi hustá, tak pridáme ešte trošku mlieka. Necháme vychladnúť (miešame v studenej vode) a po vychladnutí vyšľaháme s 250 g masla rovnakej teploty ako je krém. Pridáme kakao a rum. Krémik sa natrie aj po celom obvode torty, aby mali lentilky na čom držať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 121 návštěvníkov) Zuzana Z. (zuzanabb) ID 28786 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (101) posledné: 10.3.2015, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová tortička so želatínouPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:200 g polohrubej múky, 1 bal prášku do pečiva, 150 ml mlieka, 2 ks vajcia, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa, 150 g oleja Plnka1: 250 g masla Hera, 2 bal vaníliového cukru, 150 g práškového cukru, 500 g jemného tvarohu Plnka 2: 1 ks šumienky – Tang, 1 bal Zlatého klasu POSTUP PRÍPRAVY 1)Cesto: Vajcia s cukrom vymiešame a postupne pridávame olej, mlieko, múku, prášok do pečiva a kakao. Cesto vylejeme na pomastený a pomúčený plech a pečieme na 180°C asi 30-40 min. 2)Plnka 1: Maslo vymiešame s práškovým a vaníliovým cukrom, pridáme tvaroh. Plnku rozotrieme na vychladnutý koláč 3)Plnka 2: V 250 ml vody na ohni rozpustíme cukor a šumienku. V ďalších 250 ml vody rozmiešame prášok Zlatého klasu a vlejeme do vriaceho cukrového roztoku. Za stáleho miešania necháme zhustnúť. Trocha vychladnuté pudingové želé rozotrieme na tvarohovú plnku. Odložíme na chladné miesto a po stuhnutí koláč pokrájame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Veronika M. (VeronikaMatuskova) ID 229231 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová pre Kristiánka za vysvedčenie...POTREBNÉ PRÍSADY Pláty: 300 g bielkov /približne 9-10 vajec, podľa toho, aké sú veľké/, 600 g kryštálového cukru Plnka: 150 g žĺtkov, 400 g práškového cukru /považský je najlepší/, 1 HERA, 1 MASLO, 60 g kakaa /PREMIUM COOP JEDNOTA/, 1 ČL ml. zrnkovej kávy... POSTUP PRÍPRAVY Bielky s cukrom šľaháme nad parou mixérom na najnižšom stupni 5 minút, potom na najvyššom stupni 10 minút, odstavíme a šľaháme ešte 2-3 minúty...pomocou špricu nanášame na plech vyložený papierom na pečenie...ja som robila penový obdĺžnik - použila som 2 plechy...na jeden plech sa zmestia dva pláty... sušila som v teplovzdušnej rúre na 80-tich stupňoch 90 minút - obidva plechy naraz /po 45 minútach som plechy vymenila/...medzitým, ako sa sušili pláty, som si urobila plnku : žĺtky, cukor a kávu som miešala nad parou 5 minút, potom som pridala kakao a miešala ďalších 5-8 minút....ešte do horúceho som postupne pridávala heru a maslo a šľahala...dala som do chladničky približne na 2-3 hodiny /medzitým som to prešľahávala po asi 10-15-tich minutách/....keď pláty vychladli, pomocou špricu som ich naplnila a ozdobila ružičkami... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) alena k. (ala75) ID 80836 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (33) posledné: 25.5.2012, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Calin a la francaisPOTREBNÉ PRÍSADY Všetko spolu v postupe: POSTUP PRÍPRAVY Kompozícia torty: kakaový korpus, creme brulee, dacquoise, ganache de nougat, creme brulee, kakaový korpus, mousse au chocolat au lait, poleva Kakaový korpus: 6 vajec 6 PL kryštál.cukru 6 PL polohrubej múky 2 PL kakaa 100 ml oleja Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Elena M. (Eyka) ID 32399 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 29.9.2013, 16:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Poker stol-tortaPOTREBNÉ PRÍSADY smartflex, marlenka POSTUP PRÍPRAVY xxxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Aneta m. (Negri) ID 8122 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 27.1.2012, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Farebna tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:3 vajcia,120g kryštálového cukru,120g hladkej muky, štipka prasku do pečiva,1 lyžica oleja,1 lyžica kakaa. \r\nTrojfarebná plnka:600ml mlieka,1 banánový puding,1 malinový puding,1 vanilkový puding,300ml pomarančového džúsu,300g kryštálového cukru. \r\nNa ozdobenie šlahačka moze byt aj farebná ryza alebo gulôčky. POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vajcia s cukrom vyslahame do hustej peny.Vareskou jemne primiesame muku s praskom do peciva,olej a kakaa.Cesto dame do okruhlej formy (vymastenej a vysipanej mukou alebo vylozenej papierom na pecenie.Pecieme pri teplote 180 asi 30-40 minut. \r\nTrojfarebna plnka: Mlieko rozdelime na dve casti po 300 ml. Do kazdej casti dame po 100g cukru.Z jednej casti uvarime bananovy puding a z druhej malinovy puding.Zvisnych 100g cukru dame do pomarancoveho džusu spolu s vanilkovym pudingom a uvarime z neho pomarancove zele.\r\nFarebna torta: Vychladnuty korpus nechame vo forme.Postupne naň vrstvime najskor babanovy puding,potom malinovy puding a nakoniec pomarancove zele.Kazdu vrstvu nechame vzdy uplne stuhnut a az potom dame nasledovnu vrstvu. Ak vrstvy nebudu stuhnute zmiesaju sa. Po uplnom stuhnuti tortupokrajame a ozdobime šlahačkou alebo farebnou ryzou(gulkami). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Denisa S. (jojoba) ID 188087 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 6.2.2018, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta JADRANPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 4 vajcia, 3 lyžice kakaového prášku, 3 lyžice práškového cukru, 1 lyžica maizeny , KRÉM I.: 200ml mlieka, 100g kryštýlového cukru, 20g maizeny, 1 žĺtok, 150g masla, 50g opražených lieskových orieškov, KRÉM II.: 2 smotany na šlahanie, 2 stužovače šlahačky, 2 lyžice práškového cukru, 1 van.cukor. 50g čokolády POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: bielky vyšľaháme na tuhý sneh a vmiešame žĺtky. Zvlášť premiešame kakaový prášok, práškový cukor a maizenu. Zľahka primiešame k vaječnej mase. Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Pečieme v miernej vyhriatej rúre asi 15min. KRÉM: V 200ml mlieka rozmiešame maizenu, kryštálový cýkor, žĺtok a uvaríme na kašu. Do vychladnutej kaše primiešame maslo a opražené pomleté lieskové oriešky. Krém natrieme na upečený vychladnutý korpus a necháme stuhnúť. Vyšlaháme smotany na šlahanie so stužovačom a natrieme na krém. Na vrch nastruháme horkú čokoládu. NA FOTKE JE TO ZA CERSTVA KRAJANE, PRETO JE TO TROSKU AKO UPADNUTE. VELMI DOBRE A OSVIEZUJUCE. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Zuzana L. (zuzika21) ID 20369 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 1.2.2012, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,190 ďalšie >> |