končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 161-170) | << predošlé 1,.,12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
SRBSKE FILE DJULBASTIJA*****S CESNAKOVYM MASLOMPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia sviečkovica(pravá),olej,soľ,mleté čierne korenie,cesnak,maslo POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu nakrájame na plátky asi jedenapol prsta hrubé a zľahka bokom ruky naklepeme.Strany mierne nakrojíme,aby sa nám mäso pri pečení nekrútilo.Okoreníme a na horúcej panvici na troche oleja opečieme z každej strany asi 3-4 minútky.Okoreníme,navrch dáme cesnakové maslo. Najlepšie je plátky si nachystať o deň skôr_okoreniť a potrieť olejom-šup do chladničky. CESNAKOVE MASLO:125gr masla poriadne vymiešame s hlávkou postrúhaného cesnaku a soľou,vytvarujeme do válčeka,zabalíme do alobalu alebo mikroténovej folie a zamrazíme. Na horúcom kuse mäsa sa nám krásne rozpustí. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou alebo so zeleninovým šalátom. Na toto sme chodili do GRILU URPIN v BB ,bola to lahôdka a stála za oných čias celá porcia aj s hranolkami Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.3.2010, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVÄDZI GULAS ZAPEKANY so zemiakmi,paradajkami a ementalomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg hovädzieho gulásu, 6velkých zemiakov, 4 strúciky cesnaku, 6 paradajok, 200g strúhaného ementálu, sol,Mck,tymián,3-4 vetvicky rozmarínu,1 bobkový list,2PL paprikovej pasty,1Pl olivoveho oleja POSTUP PRÍPRAVY Mäso na gulás nakrájame.V hrnci si rozpálime olivový olej a prudko mäso opecieme,podlejeme vodou a dusíme cca 1,5hodiny.Potom osolíme,okoreníme,pridáme bobkový list,rozmarín,tymián,paprikovú pastu este asi 10 minut podusíme.Obsah hrnca potom vylejeme do zapekacej misy,pridáme na mesiaciky nakrájané zemiaky a paradajky,prikryjeme alobalom a dame do rúry na 1hodinu.Potom vyberieme,a posypeme nastrúhaným ementálom.Uz neprikrývame ale necháme takto volne este pol hodiny zapiect.Podavame s chlebom a salátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 9.4.2010, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Španielske vtáčky po mojom...(bez smotany a bez knedle)POTREBNÉ PRÍSADY hov.mäso, uhorky, vajíčka na tvrdo, klobáska, slaninka, vegety, mleté biele korenie, voda, hotová jíška v prášku POSTUP PRÍPRAVY pri obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.1.2011, 8:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pikantní roštěnáPOTREBNÉ PRÍSADY 4 porce: 800 g hovězí roštěné, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 menší salátová okurka, 6 cherry rajčátek nebo 2-3 rajčata (podle velikosti), žlutá paprika, provensálské koření, pepř, 100 ml zakysané smetany, Knorr jíška, olej, sůl. POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájíme na užší plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, pak orestujeme zprudka na oleji, pak maso vyndáme, ve výpeku osmažíme cibulku s plátky česneku téměř do hněda, zalijeme jí vodou, vrátíme orestované maso a dusíme. Když začne maso měknout, přidáme provensálské koření, rajčata na kousky, papriku na plátky a okurku nakrájenou na měsíčky. Dusíme dále a ke konci dušení dáme zakysanou smetanu a to tak, že si do hrnečku dáme naběračkou trochu omáčky, v ní rozmícháme smetanu a vrátíme zpět (omáčka se nesrazí a zůstane pěkně krémová...). Pak už jen zajíškujeme,jakou hustotu omáček máme rádi a dosolíme ještě podle chuti. Podáváme s rýží nebo hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 9.11.2010, 22:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
DIVOKÝ GULÁSPOTREBNÉ PRÍSADY 750g hovädziny(alebo miesaneho mäsa akekolvek),1 PL masti,4 velke cibule,1 KL rasce,2 CL mck,1 KL mleteho zazvoru,2 CL mletej papriky,6 guliciek noveho korenia,6 guliciek borievky,1 bobkovy list,sol,3 struciky cesnaku,2 PL kecupu,1 polievkova alebo gulasova kocka,kto chce aj zaprazka POSTUP PRÍPRAVY U nas sa dnes schladilo tak sme mali gulasik.Na tomto gulasi je super to,ze ho mozete robit totalne na "divoko" aj zmiesanim rôznych druhov mäsa .Je super aj napr bravcovy v kombinacii s pecienkou,no je na vas a na vasej chuti ci obsahu mraznicky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 3.8.2010, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie po indickyPOTREBNÉ PRÍSADY 600g hovädzieho alebo telacieho zadného i predneho, 1 biely husty grecky jogurt, 1 pohár leča alebo uncle bens oriental s ananásom, 5 velkých cibúlˇ, sol´, 3 lyžičky kari korenia, 3 bobkové listy, 3 klinčeky, štipku čili korenia alebo vynechatˇ, 5 zrniek čierneho korenia, olej POSTUP PRÍPRAVY 1, mäso odblanime, umyjeme, osušíme a pomelemie, zmiešame ho s jogurtom a necháme postátˇ 2, cibule pokrájame nahrubo 3, v hrnci si zohrejeme olej, osmahneme cibule a asi 5 minút ju dusíme, pridáme mäso, osolíme ho, premiešame a do zmesi vylejeme lečo, ja som použila uncle bens oriental sladkokyslý s ananásom 4, mäsovú zmes ochutíme všetkými koreninami a zakryté udusíme do mäkka, vhodná príloha je ryža 5, dobrú chutˇ OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 6.9.2011, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
ORIENTÁLNY HOVÄDZÍ GULÁS s baklazánomPOTREBNÉ PRÍSADY 300g hovädziny na gulas,1 baklazan,olivovy olej,1cibula,1 hlavicka cesnaku,1 zelena paprika,1väcsia doza lupanych paradajok,sol,mck,miesane korenie zo sladkej mletej papriky,koriandra,rimskeho kminu cumin,chilli,muskatoveho orieska,skorice,roztlaceneho klinceka a kardamonu.Na koniec budeme potrebovat aj cerstvu alebo susenu mätu POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrajame na kocky,predtym samozrejme oplachneme.Na olivovom oleji ho oprazime, podlejeme vodou a dusime takmer do mäkka.pridame nasekanu cibulu ,obsah dozy s paradajkami a zmes korenia a asi 10 min nechame takto okorenene dusit,mozeme ak je to huste este podliat trochou vody.Medzitym si ocistime baklazan,nakrajame na kocky a nechame trocha postat.Popri tom si ocistime a na pasiky nakrajame zelenu papriku a spolu s baklazanom a na platky nakrajanym cesnakom pridame do hrnca k mäsu.Pomiesame a este 20min podusime.Osolime ,ociernokorenime.Nakoniec pridame cerstvu alebo susenu nasekanu mätu,premiesame a odstavime. Ako priloha je vhodna ryza,bulgur,alebo chlieb.My sme mali s ciabattou.Mozete si k tomu pripravit aj jogurt zmiesany s trochou soli a cesnakom a mäsko do gulasu si mozete tiez zvolit lubovolne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 14.8.2010, 9:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľací guľáš s lečomPOTREBNÉ PRÍSADY teľacie mäso(možno použiť i iný druh),2 stredné zemiačky na zahustenie,lečo,smotana na zjemnenie,soľ,vegetu,červenú papriku,guľášové korenie,cibuľa,cesnak,olej POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lívia B. (Livča) ID 52332 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Roštenky s hubamiPOTREBNÉ PRÍSADY 4 roštenky (asi 600 g),soľ, m.č. korenie, paprika a rasca, 1 veľká cibuľa, plnotučná horčica, 2 strúčiky cesnaku, hrsť sušených húb, olej POSTUP PRÍPRAVY Naklepané roštenky, osolíme a okoreníme, opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán, pridáme papriku, podlejeme troškou vody. Na roštenky nastrúhame cibuľu, pokvapkáme horčicou a krátko dusíme. Podľa potreby podlievame teplou vodou, plátky obraciame ku koncu dusenia pridáme cesnak, rascu a huby. Dodusíme domakka a podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Steak s hraskovo-avokadovou kasou....POTREBNÉ PRÍSADY hovadzia svieckova, korenie na steaky, mrazeny hrasok, bambino, kysla smotana, korenie, sol, avokado POSTUP PRÍPRAVY masko si nakrajame na 2-2,5 cm steaky, dame korenie a troska olivoveho oleja z kazdej strany a marinujeme .... mrazeny hrasok si 5 min povarime, dame do mixeraaj so syrom, avokadom, solou, korenim a smotanou, rozmixujeme.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika G. (veronika45) ID 20591 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 28.3.2011, 19:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 161-170) | << predošlé 1,.,12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ďalšie >> |