končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
StroganovPOTREBNÉ PRÍSADY Hovadzie stroganov s horcicou 900g hovadzej svieckovej 10-15 zrniek noveho korenia cierne korenie 110g masla sol 2 lyzice muky 2 velke lyzice kyslej smotany 1 lyzica horcice hovadzi bujon kopor podla chuti POSTUP PRÍPRAVY 2 hodiny pred podavanim nakrajajte maso na kocky, posolte a pridajte nove korenie. Polku mnozstva masla zmiesajte s lyzicou muky, jemne poprazte, zalejte 2 salkami bujonu, pridajte horcicu a cierne korenie. Zamiesajte, privedte do varu a odstavte. Pred podavanim pridajte kyslu smotanu a kopor. Maso opecte na zvysku masla, pridajte do omacky, prehrejte a podavajte. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lucia B. (pantheraa) ID 141908 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.6.2014, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie so zeleninou a chrumkavé pečené zemiaky podľa MartuškyPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie maso & mrkva & petrzlen & zeler & cibula & hladka muka & kysla smotana & bujon (kocka) & sol, mlete cier.korenie POSTUP PRÍPRAVY Dnes ma moja draha mamka prekvapila,ked som prisla do kuchyne a ona mi, zlatucka, fotila recept ,ktory som jej den predtym spominala, ze chcem dat na MMB :-) Takze, dnes vari super-mamka-Marta :-* OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 17.4.2012, 14:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVÄDZI GULAS ZAPEKANY so zemiakmi,paradajkami a ementalomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg hovädzieho gulásu, 6velkých zemiakov, 4 strúciky cesnaku, 6 paradajok, 200g strúhaného ementálu, sol,Mck,tymián,3-4 vetvicky rozmarínu,1 bobkový list,2PL paprikovej pasty,1Pl olivoveho oleja POSTUP PRÍPRAVY Mäso na gulás nakrájame.V hrnci si rozpálime olivový olej a prudko mäso opecieme,podlejeme vodou a dusíme cca 1,5hodiny.Potom osolíme,okoreníme,pridáme bobkový list,rozmarín,tymián,paprikovú pastu este asi 10 minut podusíme.Obsah hrnca potom vylejeme do zapekacej misy,pridáme na mesiaciky nakrájané zemiaky a paradajky,prikryjeme alobalom a dame do rúry na 1hodinu.Potom vyberieme,a posypeme nastrúhaným ementálom.Uz neprikrývame ale necháme takto volne este pol hodiny zapiect.Podavame s chlebom a salátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 9.4.2010, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Vždy mäkké hovädzie s lečom a ryžou BasmatiPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia mäso, lečo, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Pri obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2011, 15:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľací perkeltPOTREBNÉ PRÍSADY Teľacie mäsko, olej, vegeta, gulášové korenie, cesnak sušený, paradajkový pretlak, 1 ČL cukru, pažítka (sušená alebo čerstvá) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme olej (ja používam olivový) a opražíme. Potom pridáme ostatné koreniny, pretlak, cukor a zalejeme vodou a dusíme. Ja varím v tlakovom hrnci a tak je perkelt hotový za cca 20-30 minút. Nakoniec zahustím solamylom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.3.2010, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
*♥*Hovädzie so šunkou na šampiňónoch*♥* - v tlakáčiPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hovädzieho mäsa (roštenka, stehno, pierko), hladká múka, mleté čierne korenie, soľ, horčica plnotučná, 50 g údenej slaniny (oravská, gazdovská), 100 g pražskej šunky , 1 veľká cibuľa, 75 - 100 ml červeného vína (nemusí byť), 1 - 2 cesnakové strúčiky, 2 - 3 PL oleja, vývar (môže byť z bujónovej kocky), 150 g šampiňónov, mletá rasca POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 29.9.2015, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
SRBSKE FILE DJULBASTIJA*****S CESNAKOVYM MASLOMPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia sviečkovica(pravá),olej,soľ,mleté čierne korenie,cesnak,maslo POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu nakrájame na plátky asi jedenapol prsta hrubé a zľahka bokom ruky naklepeme.Strany mierne nakrojíme,aby sa nám mäso pri pečení nekrútilo.Okoreníme a na horúcej panvici na troche oleja opečieme z každej strany asi 3-4 minútky.Okoreníme,navrch dáme cesnakové maslo. Najlepšie je plátky si nachystať o deň skôr_okoreniť a potrieť olejom-šup do chladničky. CESNAKOVE MASLO:125gr masla poriadne vymiešame s hlávkou postrúhaného cesnaku a soľou,vytvarujeme do válčeka,zabalíme do alobalu alebo mikroténovej folie a zamrazíme. Na horúcom kuse mäsa sa nám krásne rozpustí. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou alebo so zeleninovým šalátom. Na toto sme chodili do GRILU URPIN v BB ,bola to lahôdka a stála za oných čias celá porcia aj s hranolkami Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.3.2010, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chili con carnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie °°500g hovädzieho mäsa°°1 cibuľa°°1lyžička hladkej múky°°2 strúčiky cesnaku°°0,5 lyžičky čili korenia °°1lyžička soli°°mleté čierne korenie°°100ml červeného vína°°1kocka mäsového bujónu°°1konzerva nakrá- janých paradajok°°1konzerva fazule v slanom náleve°°olej POSTUP PRÍPRAVY - Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame nadrobno ( cesnak posekáme na menšie kúsky).Umyté a osušené mäso pomelieme. - Na horúcom oleji speníme pokrájanú cibuľu,pridáme pomleté mäso,opražíme a posypeme 1 lyžičkou hladkej múky. - Potom pridáme posekaný cesnak,0,5 lyžičky čili korenia, lyžičku soli a mleté čierne korenie. Podlejeme červeným vínom a mäsovým bujónom a 15 až 20 minút pod pokrievkou dusíme. - K udusenej zmesi pridáme pokrájané paradajky a precedenú,odkvapkanú fazuľu (podľa chuti môžeme pridať aj malú konzervu kukurice ). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mäsová roláda s kiviPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °°400g hovädzieho alebo teľacieho mäsa(stehna) °°3 strúčiky cesnaku°°100g šunky°°3kusy kivi°°1 cibuľa °°50g parmezánu (alebo iného tvrdého syra)°°1PLhrubej múky°°mleté nové korenie°°soľ°°50g masti POSTUP PRÍPRAVY - Mäso natenko vyklepeme,osolíme,okoreníme,posypeme nadrobno posekaným cesnakom. - Na to poukladáme plátky šunky,na kolieska nakrájané olúpané kivi a cibuľu. Túto zmes posypeme postrú- haným parmezánom. - Roládu zavinieme a na masti udusíme domäkka (ak treba podlejeme horúcou vodou). - Ked´ je mäso mäkké,roládu vyberieme,masť posypeme 1PLhrubej múky,dochutíme mletým novým kore- ním,podlejeme vodou a krátko povaríme. - Hotovú roládu pokrájame a polejeme šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi alebo ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 0:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Besbarmak (mas pat prstov)POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovadzieho masa, bobkovy list, cierne korenie cele, 500 g hladkej muky, 250 g polohrubej muky, 1 vajce, sol, cibula, mlete cierne korenie, 6 - 8 zemiakov, 4 velke cibule POSTUP PRÍPRAVY Presny preklad znamena - Besbarmak - mas pat prstov a znaci, mas pat prstov, s ktorymi jeme (v kazachstane sa jedava rukami, u nas doma uz vidlickou :)). Do velkeho hrnca si dame varit hovadzie masko, osolime. Po zovreti odoberieme puriny a stiahneme ohen na minimu. Pridame bobkovy list, cierne korenie cele a varime. Ked je masko uvarene, vyberieme ho von a vlozime cele zemiaky a nechame uvarit (nie rozvarit) a vyberieme. Medzitym, ako sa masko vari si pripravime cesto. Je to slizove cesto - muku, vajce, stipka soli, vlazna voda. vypracujeme a nechame odpocivat asi pol hodinku. Rozdelime si ho casti (kazdy take, ake uzna za vhodne) a rozvalkame akykolvek tvar na tenucko. Nakrajame kocky (ziadne presne velkosti, take ake sa podari :)) Z bujonu odoberieme asi pol litra az liter do druheho hrnca, nechame prevriet a pridame ciblku nakrajanu na mesiaciky. Dostatocne okorenime a este chvilku varime, aby bola cibulka makka. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kamila B. (Sothis) ID 135564 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,21 ďalšie >> |