končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 618 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,62 ďalšie >> |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Skladaný chlebík s vôňou citrusovPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: ( 1 šalka=2,5 dcl) 3 š polohr.muky,1/4 š kr.cukru,1/2 droždia,štipka soli,1/3 š vlažneho mlieka,50g roztopeneho masla,1/4 š teplej vody,1 1/2 čl vanilk.extraktu,2 vajcia Náplň: 1/2 š kr.cukru,2 pl citronovej kôry,2 pl pomarančovej kôry,1/4 š roztopeneho masla Poleva:štava z citrona alebo pomaranča,praškovy cukor POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 12.5.2014, 9:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
SCHIACCIATA-TALIANSKY CHLIEBPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg hladkej pšeničnej múky, 10g čertsvých kvasníc, 5g soli, 10ml extra panenského olivového oleja, 750ml vlažnej vody. Na ozdobu sušené bylinky, morská soľ+chilli paričky, sušené hríby. /možno dať olivy, sušené trajčiny, ančovičky...atď/. POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som si naštudovala a vyskúšala, Chlebík je výborný. Z cesta vydú tri kusy. Možno dať do mrazničky. Čerstvý sa dá jesť aj sám. Ja milujem tieto chlebíku odrthnúť a kúsky namáčať do olivového oleja s troškou octa balsamiko. Ingrediencie ručne, alebo v robote spracujeme na hladké cesto. Cesto sa lepí, tak to má byť. Po vypracovaní necháme csto odpočívať 30 minút. Potom ho rozdelíme na tri časti. Z každej časti urobíme peceň valcového tvaru. Položíme ich na plech vyložený papierom na pečenie a necháme ešte 15 minút odpočívať. Potom prstami do cesta urobíme jamky. Postriekame olivovým olejom a rozotrieme. Povrch posypeme pripravenými ingredienciami. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Katarína T. (studiokatja) ID 26305 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (28) posledné: 28.7.2011, 20:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Knedla parenáPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 CL suchého droždia, 300 g múky polohrubej, 1 PL olivového oleja, 1 CL soli, 1 CL cukru, 170 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady dáme do pekárničky, ja dávam najprv suché potom tekuté - závisi od druhu pekárničky aký máte, nastavím program cesto-pizza 45 minút. Po vymiešaní vyberám krásne hladké, hebké cesto, ktoré ešte nechám na teplom mieste 30 minút vykysnúť, kým zdvojnásobí svoj objem. Ja som nechala v jednom kuse - bola ztoho velká knedla okrúhla s priemerom 26 cm, ak máte menší hrniec na parenie tak odporúčam cesto rozdeliť na 2 časti a tak nechať vykysnúť. Parí sa 15 - 20 minút. Keď je hotová, potriem ju olejom. Knedľa je naozaj výborná, ľahká a vzdušná - doposial nám s manželom chutila najviac. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Saska M. (Saska_uk123) ID 97207 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 31.5.2010, 14:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Kokosová bábovečka-pohárováPOTREBNÉ PRÍSADY 1 hrnček mlieka 1 hrnček kokosu 1/2 hrnčeka oleja 3 vajcia 3/4 hrnčeka cukru 1 hrnček poloh.múky 1 hrnček hlad.múky 1 vanilk,cukor 1 prášok do pečiva POSTUP PRÍPRAVY program cesto,necháme všetko miešať cca 15 min.pekáreň prerušíme tlačítkom ŠTART/STOP a vytiahneme miešacie metličky a nastvíme na program PEČENIE.Rýchle,jednoduché raňajočky sú na svete:-)))môžeme poliať aj čokoládov,a posypať kokosom,moje deti to tak zbožňujú. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Martina F. (Falkona) ID 9152 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 21.2.2010, 22:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
CELOZRNY CHLEBIK 750g-z domacej pekarne,peciem skoro dennePOTREBNÉ PRÍSADY 300ml-voda,0,5 velk..odm.olej,1,5malej odm.sol,1,5vel.odm.cukor,1,5vel.odm.polot.mlieko,180g-poloh.muka,340gcelozrna polohr. muka/tesco fialova/,1/2kocky droždia/podla chuti trochu rasce,rozpučeny stručik cesnaku.../---mala odm.5ml,velka odm.10ml POSTUP PRÍPRAVY PROGRAM č.3-CELOZRNY CHLEBIK/3,37h/,vraj obsahuje až 80%vlakniny ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Andrea K. (adryka) ID 37815 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 21.6.2008, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Mlsné bagetyPOTREBNÉ PRÍSADY 270 ml vlažnej vody, 3 PL oleja, 1,5 ČL soli, 1 ČL cukru, 500 g hladkej múky (ja som použila hladkú chlebovú múku), 2 ČL sušeného droždia, 2 ČL obľúbeného korenia - napríklad na mleté mäsá. POSTUP PRÍPRAVY Suroviny v poradí ako sú písané dáme do domácej pekárne a vypracujeme kysnuté cesto. Alebo klasickým spôsobom vypracujeme kysnuté cesto. Po vykysnutí rozdelíme na 4 časti, vytvarujeme bagety, ktoré položíme do plechu na bagety, alebo na klasický plech vyložený papierom na pečenie. Necháme v teple ešte hodinu kysnúť. Potom potrieme rozšľahaným vajíčkom, narežieme a dáme piecť na 180 C. Pečieme cca 20 minút. Ja som chcela robiť plnené bagety a keďže bagety sa v obchode minuli, tak som si ich musela upiecť sama a nebanujem, lebo sú výborné. Zdroj: www.urybicky.cz ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Iveta S. (yvett) ID 11052 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 14.2.2011, 11:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
RozkyPOTREBNÉ PRÍSADY ca.650 g hladkej muky,350 ml mlieka prip.vody, 10 g krystal.cukru, 6 g soli, 2 Pl bravcovej masti, 20 g cerstveho drozdia Na posypenie: krystal.sol, sezamove semiacka, rasca a nemlety mak POSTUP PRÍPRAVY Pekarnicka nam peknucko vymiesi cesto a zaroven aj vykysne...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 7.11.2011, 11:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Šlahačková vianočkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej muky * stipka soli * 2 zltky + 1 vajicko na potieranie * 250 ml slahacky * 40 g cukru * 2 kopcovite lyzice medu * 150g masla * 30 g drozdia * 1 CL vanilkovej esencie * nastruhana citronova kora * * 100 g hrozienok ,predtym namocenych v rume * mandlove lupienky POSTUP PRÍPRAVY Toto bola naša vianočná raňajková vianočka...recept som našla v jednom časopise,a keďže sa u nás prudko osvečil,snáď sa ujme aj u Vás:)cestíčko je vďaka množstvu tuku(maslo,šlahačka) úžasne vláčne,a dlho mäkučké... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 28.1.2013, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Ľanové rožkyPOTREBNÉ PRÍSADY Kvások: 150 ml teplej vody,1/2 kocky droždia,1 čl medu,180 g hladkej múky Cesto: celý kvások,220 g hladkej muky,150 g celozrnnej muky,200 ml acidka,3 PL lanových semien,1 1/2 čl soli,1 čl cukru,za hrst čerstvej nasekanej rukoly ,2 Pl oliv. oleja POSTUP PRÍPRAVY Toto je originalny receptík , podla ktoreho som robila ale niektore veci som nemala, tak som improvizovala :-)) Autorkou je Tizian1cat..dakujem OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 23.1.2012, 11:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Moja prva vianockaPOTREBNÉ PRÍSADY 45 dkg hladkej muky 1 1/2 PL oleja 1 cajova lyzicka soli taka rovna, nie kopcovita 75 g krystaloveho cukru 1 susene drozdie ( ine som nemala doma) 2,80 dcl vlazne mlieko 1 vajicko 1/2 vanilky POSTUP PRÍPRAVY Do pekarnicky som naliala mlieko, dala vajicko, olej, na to muku, cukor, vanilku sol do laveho roha a drozdie do praveho a miesila pekarnicka. Ked mi vykyslo, dala na podlozku silikonovu a rozdelila na 7 casti rovnake od oka :) na plech som dala papier na pecenie a vysulala som na podlozke 4 dlhe pasy, prelozila na plech a splietla zo 4 kusov vrkoc, potom som na podlozke splietla z 3 a polozila na ten co som mala na plechu, konce zahla zospodu a nechala 20 minut kysnut. Rozslahala zltok s troskou mlieka a potrela celu vianocku a dala do rury na 25 minut na 180 stupnov. Potom vybrala a pretrela osladenou vodou, aby sa krasne leskla. A to je cele tajomstvo mojej domacej vianocky, ktora vonala krasne a chutila kazdemu :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Anna B. (Andulka17) ID 70234 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (30) posledné: 13.5.2020, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 618 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,62 ďalšie >> |