končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Diabolske rezne - alebo maso desiatich koreninPOTREBNÉ PRÍSADY 6-8 bravcovych reznov z kare, 4 vajicka, 1PL kecupu, 1 PL sojovej omacky, 1 PL horcice, 1 KL soli, 1 KL cervenej mletej papriky sladkej, 1 KL cervenej papriky palivej, 1 KL c. ml. korenie, 1KL vegety, 1 KL majoranky, 1 KL mleteho kminu , olej POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 24.3.2009, 21:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fazuľový guláš so zemiakmi a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové pliecko * soľ * gulášové korenie * tmavá fazuľa v konzerve * zemiaky * sterilizovaný hrášok * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a šupneme na kocky nakrájané mäso. Restujeme za stáleho miešania pokiaľ nepustí šťavu. Osolíme, pridáme gulášové korenie, podlejeme vodou. V tlakovom hrnci varíme 15 minút. Po tejto dobe pridáme fazuľu, zemiaky nakrájané na kocky, dolejeme vodu, aby bolo zakryté. Varíme ďalších cca 10 minút. Úplne na záver pridáme hrášok a už len prehrejeme. Nakoniec zahustíme zátrepkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 31.10.2009, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne s lečom-jednoduché a hlavne chutnéPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso(karé alebo stehno),2 poháre leča(250 ml),cibuľa,strúhanka,vajíčka-množstvo závisí od počtu kúskov mäsa(ja som spotrebovala 5,soľ a korenie POSTUP PRÍPRAVY Toto mäsko je nenáročné na prípravu a hlavne dobre chutí.Ak sa mi veľmi nechce vyvárať tak toto mám raz dva a výsledok je veľmi chutný a mäso je veľmi mäkučké.Tak poďme na prípravu: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Martina Z. (Maťa149) ID 90159 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 14.11.2016, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na cibulke a šampiňónochPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne°°°2-3 cibule°°°400g šampiňónov°°°olej°°°vegeta°°°strúhanka°°°vajíčka°°°soľ°°°tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY dobrý obedík :-) zdroj: varecha.sk, brnko23 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.9.2012, 10:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marinovaná bravčová krkovička so sladkou kapustou a zemiakovými knedličkamiPOTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička, olej, cibuľa, cesnak, soľ, 4 PL kečupu, 1PL medu, 1PL sojovej omáčky, 1PL oregána, 1PL bazalky, 1čl mletej škorice........... hlávková kapusta, olej, soľ, mletý kmín, cibuľa, hladká múka, cukor, ocot..............zemiakové cesto v prášku, žltok, petržlenová vňať, pažítka, potravinová folia POSTUP PRÍPRAVY Mäso ( môže byť aj iné vhodné na pečenie ), si nakrájame na plátky , urobíme si marinádu z nadrobno nakrájanej cibule, pretlačeného cesnaku, sojovej omáčky, soli, kečupu, oregána, bazalky, škorice , medu a necháme v nej mäsko, najlepšie na noc. Do pekáča nalejeme olej ,vložíme namarinované mäsko , zalejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a pečieme. Takto sa to má urobiť správne, keďže ja som mäso vyberala z mrazničky ráno a deviatej a nemala som ani potuchy, čo z neho uvarím, môj postup nájdete v obrázkovom postupe, aj napriek tomu, že mne sa nemarinovalo, bolo vynikajúce. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 22.1.2016, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Stavnate reznePOTREBNÉ PRÍSADY 8 platkov bravcoveho kare alebo stehna, 3 vajcia, 3 PL masla,3 PL oleja, 3 PL horcice, 3 PL kecupu, 3 struciky cesnaku, MCK, 400ml horucej vody, struhanka, sol, olej na vysmazanie POSTUP PRÍPRAVY Bravčové kare očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Plátky mäsa naklepeme ako na rezne, osolíme, obalíme v strúhanke a ešte raz naklepeme (aby sa strúhanka vklepala do mäsa). Takto pripravené plátky mäsa namáčame do rozšľahaných, osolených vajíčok a na rýchlo z oboch strán vypražíme na rozpálenom oleji. Vypražené mäsové pláty poukladáme na plech šikmo vedľa seba, podlejeme pripravenou šťavou, prikryjeme alobalom a dusíme 25 minút pri teplote 200 – 220 °C. Potom odstránime alobal a rezne necháme ešte asi 5 – 10 minút dopiecť. Podávame podliate šťavou. Šťava na podliatie: rozpustené maslo zmiešame s dvoma lyžicami oleja, pridáme horčicu, kečup, čierne korenie, soľ, roztlačený cesnak, horúcu vodu a premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) katarina k. (misskate) ID 170780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 19.2.2013, 18:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pečene reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove kare, sol, cierne mlete korenie, struhanku, vajicka, olej, klasicke maslo, kecu, horcicu, kto chce aj cesnak, vodu, alobal POSTUP PRÍPRAVY bravcove maso si narezeme na platky osolime a okorenime, vyklepeme z jednej aj z druhej strany, obalime v struhanke a znova vklepeme struhanku do masa, tak v rozslahanom vajicku ich obalime a na prudkom ohni opecieme, poukladame na plech a pripravime si v hrnci dresing, preprazime si 2PL klasickeho masla, ked uz je preprazene pridame 1PL oleja, 2PL kecupu a 2PL plnotucnej horcice, kto chce nech si do toho prelisuje aj cesnak a zaliat 0,5 litra studenej vody a povarit to, potom s tym zaliat to maso, na vrch alobal a pecieme 180stupnov 30minut,potom alobal dat dole a este 15minut dat na vzduch. podavame so zemiakmi, ryza k tomu nepasuje. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Margareta M. (Lizatko1009) ID 125378 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.10.2012, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
plnka čo sa neplní alebo plnený pekáč :)POTREBNÉ PRÍSADY 12ks rohlíkov, 6ks vajíčok, 0,5kg kuracích pečienokl, 0,5kg bravčového pliecka, 1ks pór, soľ, muškátový orech, oregano, olej. POSTUP PRÍPRAVY všetko pomiešame a dáme piecť na 200°C. cca 45min najprv zakryté a potom odokryť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Katarína P. (kackarinka) ID 22981 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 1.9.2010, 16:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová krkovička s gulášovou šťavou, zemiakmi a viedeňskou cibulkouPOTREBNÉ PRÍSADY **bravčová krkovička /mala som 10ks/ **plnotučná horčica **soľ **olej **mleté čierne korenie. GULÁŠOVÁ ŠŤAVA: **2 stredné cibule **2 lyžice mletej sladkej papriky **ja som dala 800ml vody /podľa množstva mäska/ **2-3 strúčiky cesnaku **hrsť majoránky **drvená rasca **chlebová striedka na zahustenie **olej, soľ, mleté čierne korenie. VIEDENSKÁ CIBULKA: na mojich 10ks mi stačili 3 väčšie cibule, ** hladká múka **olej POSTUP PRÍPRAVY recept som si uchmatla z českej relácie "Kluci v akci" a je to mňamka. Mne chutila hlavne upražená cibulka :o))))). Kluci radia, že pri tomto recepte sa vyplatí venovať čas a starostlivosť naloženiu mäska - t.j. najlepšie na noc šup do chladničky :o). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 2.11.2011, 10:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šťavnaté reznePOTREBNÉ PRÍSADY 0.5kg kare, vajíčka, strúhanka,horčica,kečup, maslo, olej, vegeta, čierne mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Karé si nakrájame na rezne, ktoré osolíme a vyklepeme. Vklepeme do nich strúhanku a obalíme vo vajíčku a prudko osmažíme na oleji. Poukladáme kolmo vedľa seba do janskeho skla a zalejeme zmesou./ 2dcl horúcej vody, 1PL horčice, 1PL kečupu, 1PL masla, 1PL oleja. 1KL vegety a 1KL č. korenia/ A pečieme zakryté na 220 stupňoch pol hodinku. Podáveme so zemiakovou kašou alebo ryžou. DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Jana J. (yoko) ID 1343 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 11.4.2010, 13:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,80 ďalšie >> |