končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Pikantná čalamáda podľa K. Magálovej ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg šalátových uhoriek * 7 farebných paprík * 1 feferónka * 4 cibule * 150 ml octu * 150 ml kryštálového cukru * 1/2 balenia ZELKA * POSTUP PRÍPRAVY Ak ste si nestihli zapísať receptík, tu je. Vyskúšaný , nafotený a veľmi jednoduchý. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 12.8.2013, 0:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Kapustovo-mrkvový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kg postrúhanej kapusty, 1 kg postrúhanej mrkvy, 0,5 kg cibule. NÁLEV: 1 Deko, 0,5 kg kryštálového cukru, 0,5 l octu, 1l vody POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Monika G. (elinkaa) ID 17643 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.9.2012, 12:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Sterilizované papriky plnené kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY papriky * kapusta * mrkva * znojemský nálev – uvedený v mojom recepte „Alma papriky v znojemskom náleve“ * korenie: bobkový list * CČK POSTUP PRÍPRAVY Kuk nižšie: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 30.8.2006, 23:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Slivkový lekvár z rúry 1****POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg slieviek, 250g kryštálového cukru, trošku šokrice mletej, 20 ml slivkového likéru alebo rumu POSTUP PRÍPRAVY Neuveriteľne dobrý a rýchly lekvár zo slieviek. Neoľutujete, ke´d si ho urobíte. Naša záhrada zíva prázdnotou, lebo nam všetko pomrzlo a potom obil ľadovec..... tak čakám, kým klesnú ceny ovocia. Ovocie umyjeme, necháme odkvapkať, prerežeme napoly a odkôstkujeme. Dáme do väčšieho pekáča, posypeme cukrom, škoricou a premiešame. Za častého miešania pečieme pri teplote 180 stupňov na druhej polohe mriežky približne dve hodiny. Horúci slivkový lekvár premiešame s likérom alebo rumom, nalejeme do pohárov, zatvoríme, na päť minút postavíme hore dnom, na viečko a necháme vychladnúť. Skladujeme na suchom, tmavom mieste. Lekvár vydrží najmenej štvrť roka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 2.8.2012, 17:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
detské výživyPOTREBNÉ PRÍSADY jablká, slivky, cukor, Zl. klas, kakao, čokoláda, lieskovce POSTUP PRÍPRAVY Jablková nutela 3 kg čistených jabĺk 100 g kaka 2 vanilkové cukry, l bal. Zl. klasu, 250 kryštál. cukru jablká rozvaríme, rozmixujeme, dáme do hrca, pridáme cukor,. V hrnčeku vody rozmiešame kakao a Zl. klas. Varíme, kým zmes nezhustne. Naplníme menšie poháriky od výživy a sterilizujeme. Slivková nutela Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Mária K. (akjam) ID 19128 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Plnene papriky s kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY Zeleny tvrde papriky kapusta sol deko ocot voda cukor velka flasa-e POSTUP PRÍPRAVY Papriky vysemenikujeme :=))))), umyjeme. Narežeme kapustu čerstvu ako na nakladanie,ja nožom nemam mašinku:(... Kapustu trochen osolime,aby kusok zmakla. Plnime papriky -dobre natlačit,ale pozor,aby nepukla. Ukladame do fliaš,pemedzi dame aj kapustu, na konci zalejeme nalevom-uvarime sladkokysly,sladši,kyslejši aky chceme. Zalejem,zatvorime a sterlzujeme po zovreti asi este 15-20min. DRUHA VARIANTA: VSETKO ISTO LEN NEDAME NALEV,ALE KAPUSTU FAJN POSOLIME-NEPRESOLIME A UKLADAME DO SUDA,ALEBO BANDASKY,AKO NA KYSLU KAPUSTU. DOBRE ICH ROZVRSTVIME,ABY BOLO ČO VIAC. ZALEJE VODOU DO VRCHA A ZATVORIME,NECHAME CHLADNEJ PIVNICI ALEBO.....LEPSI JE SUD ALEBO SKLO,TAKTO MOŽME UKLADAT AJ DO VELKYCH FLIAŠ. ONI PRIRODNE SKYSNU-EKO ČI BIO ZAVARANINA SU FAJNOVE,LEN TAKTO SA MUSIA PRIPRAVIT,AŽ KED BUDE CHLADNO,ABY NESJYSLI OD TEPLA,LEBO ONI MAJU VLASTNE KVASIT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2009, 11:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
CALAMADA S BORKENOM_SUROVA*****POTREBNÉ PRÍSADY Cukina,červená paprika,uhorky,cibuľa,mrkva-spolu 10 kg,50 dg cukor,Borken-1 malá čajová lyžička,ocot-1 liter,soľ-za hrsť POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu očistíme,nakrájame,nastrúhame,pridáme,soľ,cukor,ocot a Borken.Premiešame a necháme postáť aspoň hodinu.Naplníme poháre,zalejeme šťavou,čo si zelenina pustila,zaviečkujeme.NESTERILIZUJEME Vyzerá veľmi pestro a dá sa jesť skoro hned. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 30.7.2016, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Kiwi-bananova marmelada z mikrovlnkyPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g kiwi,400 g bananov, 1 vanilkovy cukor, 500 g zelirovaci cukor: 2:1 POSTUP PRÍPRAVY Kiwi a banany si nakrajame na male kusky, potom ich rozmackame.Dobre rozmixovat ponornym mixerom na hladko.Spolu s cukrom dat do mikrovlnky na 9 minut pri 700 W. Je skutocne super!!!!Pomer ovocia si mozete zmenit, alebo urobit v kombinacii maliny s bananmi, jahodami... Do mikrovnky to dame vo vyssej nadobe(ktora je vhodna na mikrovlnku), neprikryvame,mozeme ca po 4 minutach premiesat .Co sa tyka toho casu mozete to nechat aj menej ,ak robite z mensieho mnozstvo a aj viac ak chcete mat taky hustejsi. Ja som robila z kila ovocia a mam taky polohusty.Nerobievam velmi huste marmelady. Tak isto pomer ovocia moze byt 1: 1 ,ale ja som dala viac kiwi aby bol kyslejsi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (32) posledné: 30.7.2012, 9:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Lečo ako čerstvéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY paprika, pradajky - menšie množstvo ako paprika, soľ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Papriku nakrájam na pásiky, mierne osolím, nechám cez noc odstáť. Osolením paprika zmenší svoj objem, viac sa jej vojde do fliaš a pri sterilizácii zmes neklesne dole. Na druhý deň pridám zblanšírované a olúpané paradajky, pokrájané na kúsky. Premiešam, dám do fliaš, zalejem šťavou, ktorú pustila zelenina a zaviečkujem. Sterilizujem krátko, len kým sa prichytia viečka. Nedávam ani cibuľu, ani olej. To až pri príprave, pred konzumáciou. Toto lečo chutí fakt ako čerstvé. Vôbec sa nekazí. ++++++++++++++ ALE : " Koľko ľudí, toľko chutí." takže nie každému vyhovuje tento rýchly spôsob jeho prípravy. POSTUP PRÍPRAVY +++++++ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Želka G. (dzaja26) ID 80145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (36) posledné: 15.5.2013, 15:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
◄ Zavárané slivky bez vody a cukru - vo vlastnej šťave ►POTREBNÉ PRÍSADY slivky POSTUP PRÍPRAVY Dávam do pozornosti jednoduché a lacné zaváranie sliviek. U nás v rodine sa tento spôsob veľmi osvedčil, takže rada by som inšpirovala aj ostatných. Možno sa to aj Vám zapáči a nájdete využitie vo vašej domácnosti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana S. (Popka) ID 40159 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (44) posledné: 4.9.2021, 7:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,43 ďalšie >> |