. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

CHLEBOVÝ PEKÁC s paradajkami a syrom-tip na rýchlu veceru



POTREBNÉ PRÍSADY

4 rozky alebo zemle(mozu byt aj z predosleho dna),2 struciky cesnaku,5PL olivoveho oleja,4-6 paradajok,1 cibula(väcsia),100ml silnejsieho zeleninoveho vyvaru,100ml sladkej smotany,1 vajce, 2PL sekanej petrzlenovej vnate alebo bazalky,sol,mck,200g struhaneho syru (najlepsie goudy)1-2 CL bieleho alebo cierneho sezamu(alebo oba)

POSTUP PRÍPRAVY

Rozky alebo zemle si nakrajame na kolieska.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 27.9.2010, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

OZAJSTNÁ TOFU POCHÚTKA s celozrnou knedlou



POTREBNÉ PRÍSADY

200g bieleho tofu(alebo udeneho),sojova omacka na marinovanie(len bieleho tofu),2dcl sladkej smotany,1PL hladkej muky,1 PL vegety,100g cerstvych sampinonov,1PL olivoveho oleja,stipka cerstveho mleteho cierneho korenia,1 dl mlieka,1CL paradajkoveho pretlaku,za hrst posekanej petrzlenovej vnate,1 salotka

POSTUP PRÍPRAVY

Moja pochutka je robena z bieleho tofu

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (23) posledné: 19.7.2013, 21:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

TUNIAKOVE ZEMIAKY



POTREBNÉ PRÍSADY

4-6 v supke uvarenych zemiakov (ale podla velkosti),1 plechovka tuniaka vo vlastnej stave(185g)1 mala plechovka paradajkoveho pretlaku alebo krabicka pasirovanych paradajok(ja robim z pasirovanych),2 paradajky,sol,cerstvo mlete cierne korenie,bazalka,1 cibula,olivovy olej

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji osmazime cibulu,pridame tuniaka,podla potreby podlejeme vodou (ale aby to nebolo riedke ani huste)a pridame pasirovane paradajky alebo pretlak,osolime okorenime,pridame posekanu bazalku a nechame prejst varom.Omacku odlozime.Zemiaky zbavime supky a nakrajame na kolieska.Zapekaciu formu potrieme olejom a poukladame na nu prvu vrstvu zemiakov.Osolime okorenime a nalejeme omacku z tuniaka na ktoru ukladame na platky pokrajanu paradajku.Pokryjeme druhou vrstvou zemiakov .Osolime,okorenime a na vrch oblozime vlockami masla.Zapekame na 200st asi 20 min.Podavame ozdobene cibulou a k tomu sa hodi salat z cerstvej zeleninky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 8.8.2010, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

GRATINOVANE ZEMIAKOVE KNEDLICKY s cukinou



POTREBNÉ PRÍSADY

2 väcsie cukiny,sol,1 balicek mini zemiakovych knedlickov (alebo domace),2kelimky smotany na varenie(ja som pouzila RAMU-rastlinnu smotanu so 7%tuku)2 CL suseneho tymianu, MCK,1 velka paradajka,50g struhaneho syru GOUDA

POSTUP PRÍPRAVY

Cukinu si umyjeme,ocistime a pozdlzne nakrajame na tenke platky.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (12) posledné: 2.8.2010, 11:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

TOFU GULICKY na sposob mleteho rezna



POTREBNÉ PRÍSADY

150g tofu,240g ovsenych vlociek,1 kocka zeleninoveho vyvaru,1 cibula,mlety zazvor,tymian,petrzlenova vnat,2 PL vegety,sojova omacka,trocha bieleho a secuanskeho korenia,2 vajcia.Na obalovanie,struhanka,lanove a sezamove semienka

POSTUP PRÍPRAVY

Ovsene vlocky zalejeme 2dcl bujonu a nechame zmäkknut.Biele tofu si pomelieme alebo nastruhame ,spolu s cibulou pridame ostatne suroviny a zmäkknute vlocky a dobre premiesame.Tvarujeme gulicky ,ktore obalujeme v struhanke zmiesanej s lanovymi a sezamovymi semienkami.Vyprazame na oleji a podavame s lubovolnou prilohou a salatom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 27.7.2010, 18:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

SAMPINONOVE KARBONATKY



POTREBNÉ PRÍSADY

2 zemle, 300g sampinonov, 0,5dl mlieka, 1 zelena cibulka,petrzlenova vnat, sol,mck,rasca,muskatovy oriesok, 1 vajce, 1 PL ovsenych vlociek,struhanka

POSTUP PRÍPRAVY

Sampinony ocistime

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 15.7.2010, 8:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zapekana CUKINA S PARADAJKAMI A MOZARELLOU



POTREBNÉ PRÍSADY

2 väcsie cukiny, 500g cerstvych sampinonov(ja som dnes nezohnala,tak som dala z konzervy, ale maju byt cerstve), 2 OL olivoveho oleja, 6 strednych paradajok, 2 struciky cesnaku, 2 PL Balsamica, 1 zväzok nasekanej bazalky, 300g mozarelly, 100 g tvrdeho syra na posypanie, sol,mlete cierne korenie, tuk na vymastenie zapekacej misy

POSTUP PRÍPRAVY

Cukinu umyjeme a nakrajame na kolieska.Osolime a nechame postat.Zatial si ocistime a nakrajame sampinony .V panvici rozohrejeme olej a sampinony na nom poprazime.4 paradajky nakrajame a pridame k sampinonom.Cesnak,ocistime a pretlacime do panvice a spolu podusime.Osolime ,okorenime a pridame balsamico.Odstavime.Do vymastenej zapekacej misy naukladame na dno osusene kolecka cukiny,na to navrstvime zmes z panvice a posypeme sekanou bazalkou.Mozarellu a zvysne 2 paradajky nakrajame na kolieska a navrstvime na bazalku.Posypeme struhanym tvrdym syrom a dame zapiect na asi 45-50 minut do rury predhriatej na 200st.Podavame s celozrnou bagetou alebo pecivom a zeleninovym salatom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 10.7.2012, 23:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ZELENA FAZULKA v paradajkovej omacke (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

asi 800 g zavaranej fazulky( alebo cerstvej vopred ocistenej a uvarenej) 1 väcsia cibula, 2 struciky cesnaku, 1 doza (krabicka) pasirovanych paradajok asi dcl vody na podliatie 2 PL olivoveho oleja, tymian,majoran,mck,mleta paprika,sol kocka zeleninoveho vyvaru

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji si spenime cibulku a cesnak,pridame odkvapkanu a oplachnutu fazulku.Kto ma cerstvu,prida uz ocistenu a uvarenu.Premiesame,pridame koreniny okrem soli a podlejeme vodou.Nechame prejst varom a pridame dpasirovane paradajky z dozy.Vsetko dobre premiesame a nechame na miernom ohni takto asi 20min,kym omacka nema hustu konzistenciu,tj.,ze fazulka v nej neplava,ale je s omackou spojena.Osolime a odstavime.Chuti vyborne so zemiakovou kasou alebo s bagetou a aj studena alebo ako priloha k pecenemu mäsu (steak).Pridanim Tabasca alebo chilli ziskate super pikantnu chut.Vyborne na lahku veceru ci obed.My sme mali so zemiakovou kasou s rastlinnym masielkom a sojovym mliekom.Do kase som pridala stipku muskatoveho orieska.Super!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 20.10.2011, 10:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ZEMIAKOVO-BAKLAZANOVA PANVICA s bylinkovou omackou(tip na lahku letnu veceru)



POTREBNÉ PRÍSADY

600g zemiakov, 2 väcsie baklazany, olivovy olej, paprikova pasta, sol,mck,mleta cervena paprika alebo cili petrzlenova vnat, Na bylinkovu omacku: 400g jogurtu, 2 struciky cesnaku, sol,mck, cerstve alebo susene bylinky(ja davam mrazene a to bazalku,kopor,pazitku,mätu)

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky ocistime a nakrajame na stredne kusky.Uvarime v osolenej vode do polomäkka.Baklazany olupeme a nakrajame do misky a si na rovnake kusky ako zemiaky.Posolime a nechame odpocivat aby sa vypotil.Ked su zemiaky polomäkke,scedime ich a nechame odkvapkat.Medzitym si rozpalime v hlbokej panvici olivovy olej.Hodime don zemiaky a opekame odkryte asi 10-15 min,pridame osusene kusky baklazanu a spolu este opekame asi 15min.Osolime,okorenime,opaprikujeme,pridame trocha paprikovej pasty a dobre pomiesame.Na zaver primiesame nasekany petrzlen,zamiesame a odstavime.Podavame s bylinkovou omackou ktoru si pripravime zmiesanim vsetkych surovin este sa k tomu hodi paradajkovy,uhorkovy ci miesany salat.U nas to velmi lubime.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (24) posledné: 13.12.2013, 15:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ZELENINOVY KOTLIKOVY GULAS s halustickami



POTREBNÉ PRÍSADY

400g zemiakov, 150g sampinonov, 1cibula, 2 struciky cesnaku, 1 paprika (ja som zmiesala z kazdej farby kusok do mnozstva jednej), 2 paradajky, 1 mrkva, zelerova vnat, sol,mck, 2PL mletej sladkej alebo gulasovej papriky, majoranka, tymian, troska rozmarinu, zeleninovy vyvar, petrzlenova vnat, 1PL paradajkoveho pretlaku, 2PL oleja ,stava z citrona podla chuti. Na halusticky:vajce,hruba muka,sol,muskatovy oriesok,trocha petrzlenovej vnate( nasekanej)

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji spenime cibulku,pridame cesnak, zemiaky nakrajane na kocky , mrkvu a sampinony.Opaprikujeme,chvilu poprazime a zalejeme vyvarom.Dusime asi 10 min,potom pridame papriku na pasiky,ociernokorenime,pridame majoranku ,tymian,rozmarin a zelerovu vnat vcelku.Povarime kym nie je zelenina skoro mäkka.Zelerovu vnat -stonky odstranime z omacky.Nasledne pridame paradajky tiez nakrajane na kocky a nechame este 10 min povarit.Ochutime paradajkovym pretlakom a solou,pripadne kto chce pikantny cilli a hadzeme halusticky.Tie si pripravime z vajca , hrubej muky,soli,muskatu a petrzlenovej vnatky,Nechame prejst varom a na zaver do gulasu nasekame petrzlenovu vnat a odstavime.Ja niekedy este okyslim citronom.Podavame s chlebikom.Vyborne sa mi k tomu hodil Adkin Daktyla-grecky chlebik.Velmi odporucam.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.6.2010, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu