končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pečené zemiaky v šupke s tuniakovo-majonézovým dressingomPOTREBNÉ PRÍSADY veľké,najlepšie nové zemiaky - podľa veľkosti 1-2 kusy na osobu, 1 konzerva drteného tuniaka, 1 malá majonéza al.majolka, 1 malá konzerva kukurice, kečup,horčica,korenie na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY Na veľký tanier položíme papierový obrúsok al.kuchynský papier a naň poukladáme umyté a osušené zemiaky v celku ( aj so šupkou ),popicháme ich po vrchu vidličkou a šupneme do mikrovlnnej trúby na 8-10 min. na teplotu 650-750W ( pri starších mikrovlnkách na najvyšší stupeň) Zemiaky sa nám mierne predpečú a vyparí sa z nich voda ( na to je potrebný ten obrúsok ). Následne ich preložíme na kuchynský plech bez použitia oleja a pečieme ich v trúbe pri 200-220 stup.pokiaľ nechytia zvrchu kôrku a zvnútra nie sú mäkké. Medzitým si vymiešame majonézu s tuniakom a kukuricou - podľa chuti pridáme kečup a horčicu,trochu korenia a odložíme do chladničky. Upečené zemiaky rozkrojíme v strede a navrch pridáme vymiešaný dressing. Deti to milujú a ja tiež keďže je to superrýchlo spravené. : )) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 28.9.2007, 9:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |