. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Andrea S. (Reanda) ID 3780
.
mimibazar.sk/reanda
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.5.2006
Naposledy: 1.4.2014 13:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 89
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

MÚČNIKY, POHÁRE

Ako likvidujem čokoládových Mikulášov a veľkonočných zajacov - rýchly koláčik :D



POTREBNÉ PRÍSADY

4 celé vajcia,1 vanilkový cukor,1 hrnček kryštálového cukru, 2 hrnčeky polohrubej múky do ktorej rozmiešame 1 prášok do pečiva,1/2 hrnčeka mlieka, 1/2 hrnčeka oleja,čokoládové figúrky (Mikulášovia,čertovia,zajace......) a nakoniec ovocie - jahody,čerešne,ríbezle - proste čo doma máme k dispozícii

POSTUP PRÍPRAVY

Celý tento koláč sa pripravuje v mixéry takže je veľmi jednoduchý.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 203 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (172) posledné: 1.11.2014, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Eňo-ňuňo - Bábovka s vajcovým koňakom *****



POTREBNÉ PRÍSADY

5 celých vajec,24 dkg práškového cukru,1 vanilkový cukor, 12,5 dkg polohrubej múky, 12,5 dkg solamylu, 1 prášok do pečiva, 1/4 l oleja, 1/4 l vajcového koňaku, 100g čokolády na varenie ( alebo kakao podľa chuti )

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je naprosto úžasná, vlhká !!!! bábovka - žiadna z typu suchých a je fantasticky jednoduchá a u nás patrí k najobľúbenejším koláčom vôbec.Alkohol z vajcového koňaku sa vyparí tak sa nebojte - možu ju aj deti a tie moje ju milujú !!! A postup je úplne jednoduchý - len sa všetko zmieša - veď pozrite popis pri obrázkoch !

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (25) posledné: 21.4.2016, 17:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Výborný jablkovo-čokoládový koláč ( mixérový ) : )



POTREBNÉ PRÍSADY

400g práškového cukru,1 vanilkový cukor,5 vajec,300g hrubej múky,500g neolúpaných a postrúhaných jabĺk,100g mletých orechov,100g hrozienok ( ja to niekedy robim aj bez orechov a hrozienok),2 lyžičky prášku do pečiva,malinový alebo akýkoľvek obľúbený lekvár,na polevu - 100g čokolády na varenie a 100g masla

POSTUP PRÍPRAVY

Do mixéra dáme celé vajcia,práškový a vanilkový cukor - vyšĺaháme do penista, za stáleho miešania postupne pridávame na striedačku múku v ktorej sme rozmiešali prášok do pečiva a postrúhané jablká.Nakoniec prisypeme umyté hrozienka a mleté orechy.Cesto vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech a upečieme.Ja to pečiem v teplovzdušnej trúbe na cca.175 stup. asi 25 min.
Po upečení na ešte teplý koláč natrieme v hrubšej vrstve lekvár - náš obľúbený je brusnicový džem alebo malinový lekvár.Nakoniec koláč polejeme polevou,ktorú sme si pripravili rozpustením masla a čokolády vo vodnom kúpeli.

Tento koláč je rýchly,jeden z našich najobľúbenejších a vždy keď som ho upiekla mal veľký úspech.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.11.2007, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

4 kuracie prsia,1 kyslá smotana,3 strúčiky cesnaku,1 vajce,30-40 dkg postrúhaného syra,olej na vyprážanie,strúhanka na obalenie,soľ,korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia si pozdĺžne rozrežeme na 2 tenšie kusy ,vyklepeme,osolíme a okoreníme.
Pripravíme si marinádu z 1 kyslej smotany,1 celého vajca a 3 roztlačených strúčikov cesnaku.
Kuracie prsia vložíme do marinády a necháme odležať 2 hod. ( ja ich nechávam marinovať celú noc)
Po vybratí z marinády ich obalíme v postrúhanom syre, následne v strúhanke a vypražíme na oleji do zlata.

Výborný recept,mäso aj po vypražení ostane mäkučké a šťavnaté.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 22.8.2016, 20:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Pečené zemiaky v šupke s tuniakovo-majonézovým dressingom



POTREBNÉ PRÍSADY

veľké,najlepšie nové zemiaky - podľa veľkosti 1-2 kusy na osobu,
1 konzerva drteného tuniaka,
1 malá majonéza al.majolka,
1 malá konzerva kukurice,
kečup,horčica,korenie na dochutenie

POSTUP PRÍPRAVY

Na veľký tanier položíme papierový obrúsok al.kuchynský papier a naň poukladáme umyté a osušené zemiaky v celku ( aj so šupkou ),popicháme ich po vrchu vidličkou a šupneme do mikrovlnnej trúby na 8-10 min. na teplotu 650-750W ( pri starších mikrovlnkách na najvyšší stupeň)
Zemiaky sa nám mierne predpečú a vyparí sa z nich voda ( na to je potrebný ten obrúsok ).
Následne ich preložíme na kuchynský plech bez použitia oleja a pečieme ich v trúbe pri 200-220 stup.pokiaľ nechytia zvrchu kôrku a zvnútra nie sú mäkké.
Medzitým si vymiešame majonézu s tuniakom a kukuricou - podľa chuti pridáme kečup a horčicu,trochu korenia a odložíme do chladničky.
Upečené zemiaky rozkrojíme v strede a navrch pridáme vymiešaný dressing.

Deti to milujú a ja tiež keďže je to superrýchlo spravené. : ))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.9.2007, 9:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu