. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

jana j. (Janushinka) ID 30839
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.12.2007
Naposledy: 23.6.2020 22:02
Aktualizácia: 30.9.2018 19:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 145
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zapekaný karfiol- jednoduchý a výborný



POTREBNÉ PRÍSADY

1 karfiol, 4-5 vajíčok, cca 100-150 ml mlieka, cca 100 ml smotany na varenie, cca 80-100 g tvrdého syra, korenie, olivový olej+strúhanka na zapekaciu misu

POSTUP PRÍPRAVY

Karfiol si uvaríme v osolenej vode. Zapekaciu nádobu si potrieme olivovým olejom a dno a boky nádoby vysypeme strúhankou. karfiol si rozdelíme na malé ružičky a pouladáme do misy. karfiol zalejeme zálievkou: vajíčka vymiešame so smotanou a mliekom, pridáme polovicu nastrúhaného syra a osolime, okoreníme, ovegetíme. dáme piecť do vyhriatej rúry na cca 170 stupňov na cca 40 minút. potom povrch posypeme zvyškom syra a dáme zapiecť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 24.2.2019, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Veľkonočný syrek



POTREBNÉ PRÍSADY

10-12 vajec ( podľa veľkosti ), 1 l mlieka, trochu soli ( cca 1 ČL ) *sieťka*

POSTUP PRÍPRAVY

všetko dáme spolu variť do hrnca na menšom plameni, za stáleho miešania, aby nám neprihorelo mlieko. keď už vidíme že hmota hustne, hrudkoveje (ako tvaroh), tak odstavíme z plamena a prelejeme cez sieťku ( gázu ). sieťku na konci uviažeme a dáme na cca pol dňa do chladnejšej miestnosti odkvapkať zavesenú na nejakej vareche alebo čo máte po ruke...
skvele to chutí so všetkými veľkonočnými mašktami a cviklou.. ;)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (35) posledné: 12.11.2013, 7:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Tradičná klasika: Halušky s tvarohom



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, polohrubá múka, tvaroh(hrudkový), soľ, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky si ušúpeme a postrrúhame na strúhadlo úplne na jemno, takú kašu. doporučujem zaprahnúť silné mužské ruky :)) počet zemiakov, koľko zjete... pridáme múku, toľko, aby keď postavíme polievkovú lyžicu do hmoty, tak aby sama stála. osolíme a hádžeme do osolenej vriacej vody cez sitko, súbežne hádžeme aj miešame, aby sa nám nepripálili na spodok hrnca. povaríme 1-2min a precedíme. halušky zmiešame s tvarohom, osolíme a polejeme roztopeným maslom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 25.2.2008, 10:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu