končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Špargľa s holandskou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Omáčka: 3 žĺtka, 3 malé lyž. b. vína, 180g masla (izbová teplota), soľ, biele korenie, petržlen list, Doba prípravy: 20 min. POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka dáme do misky, pridáme b. víno a krátko nad parou vyšľaháme. Po troškách prišľahávame maslo. Dávame pozor na teplotu vodného kúpeľa, aby sa žĺtky nezrazili. Ak je para moc horúca, misku odstavíme a šľaháme ďalej. Vyšľahanú omáčku ochutíme soľou, bielym korením, petržlenom a prípadne okyslíme citr. šťavou. U nás je to tak na jednu porciu, pretože manžel ju miluje. Špargľu ošúpeme a uvaríme v osolenej a ocukrenej vode do zmäknutia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) KOMENTÁRE (22) posledné: 28.6.2015, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |