Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
0,5 L polotučného mlieka, 2 celé vajcia, štipka soli, 250g hladkej múky, trocha kryštálového cukru, vegeta, 1-2 paradajky-mäsitý typ, bylinky na dochutenie (môžu ale nemusia byť), rastlinný olej na pečenie palaciniek, zrejúci syr volovec- aspoň 300g.
POSTUP PRÍPRAVY
Mlieko, vajcia a múku vymiešame. Pridáme len trocha cukru (nechceme, aby boli palacinky sladké), štipku soli, trocha vegety, na malé kocky nakrájané paradajky a podľa chuti nasekané čerstvé bylinky. Celú zmes poriadne premiešame a cesto necháme aspoň 15 minút odležať. Z odležaného cesta pečieme na vymastenej panvici trocha hrubšie palacinky, ktoré naplníme nastrúhaným volovcom ešte kým sú vlažné.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |