končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYBY A DARY MORA |
Ako sme pripravovali homaraPOTREBNÉ PRÍSADY homar a vriaca voda POSTUP PRÍPRAVY obrazky OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (58) posledné: 10.6.2012, 9:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
SushiPOTREBNÉ PRÍSADY surovinyjaponska ryza na sushi, Yaki Nori (riasy),wakame riasa, ryzovy ocot, surovy losos, surovy tuniak, surova maslova ryza (nemusia byt vsetky, staci tu ktoru zozeniete), avokado, nakladany dumbier, wasabi krem resp. wasabi v prasku, jarna cibulka, sojova omacka, najlepsie kikoman,bambusova podlozka na rolovanie, ostry noz, palicky POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (37) posledné: 1.3.2012, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Slimaky v bylinkovom maslePOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme na jednu porciu,slimaky v konzerve (12-15 kuskov),kravske maslo,korenie "bylinkove maslo", ),veela cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Viem, ze vela z vas nad slimakmi ohrnie nosom ale tie, ktore ich uz vyskusali ocenia aka je to dobrotka. Takze kym sa vrhnete na slimaciky, je dobre si zaobstarat tu speci formu na slimaky. Ja som ju kupila v metre. Ale kym sme ju nemali robila som slimaky v sklenenej ohnovzdornej mise, vsetky pokope..:-) Takze sup na to: v prvom rade si treba vymiesat povolene kravske maslo s korenim bylinkove maslo a tiez este pretlaceny cesnak . Na jednu porciu cca dve lyzicky masla a jednu lyzicku korenia a dva strucky cesnaku. Do dierok v nadobke najskor dame trosku masla, potom dame jedneho slimacika a zasa ho zakryjeme maslom. Takto naplnime vsetky dierky. Ruru (ja mam elektricku) zohrejeme na 180C a dame do nej slimaciky, ktore pecieme cca 20 - 25 minut do zlatohneda. Pozor, ked ich vyberame nadoba je extremne horuca, tak si treba davat pozor. Jeme ich vsak take horuce s chlebikom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (16) posledné: 4.5.2011, 12:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |