. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

Paťa C. (Pata333) ID 278922
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.6.2013
Naposledy: 23.1.2021 21:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 32
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MLETÉ MÄSO

Maso v paradajkovej omáčke s knedlami



POTREBNÉ PRÍSADY

Olej, strúhanku, mleté maso, paradajkový pretlak, lyžička hladkej múky, 200 ml studenej vody, mlieko, soľ, cibuľa, 2 vajcia, m.č. korenie, knedle

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté maso zmiešame s vajciami, nakrájanou nadrobno cibuľou a obalíme do strúhanky. Na oleji opražíme maso, na malom plyne. Na oleji vypražíme lyžičku hladkej múky, zalejeme 2 ml studenou vodou a zalejeme paradajkovým pretlakom. Ak je omáčka hustá pridáme mlieko, ak je riedka pridáme mlieko s hladkou múkou. Keď máme maso a omáčku urobenú, na tanierik k masu kt. je zaliate paradajkou omáčkou pridáme knedle.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Kebabčata



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g mletého masa, 2 cibule, lyžica jemne nasekanej petržlenovej vňate (alebo sušenej), soľ, č.m. korenie, 7 lyžíc studenej vody

POSTUP PRÍPRAVY

Jemne pomleté maso zmiešame s nadrobno pokrájanou cibuľou, nasekanou petržlenovou vňatou, soľou, č. m. korením a v mise stále miešame. Medzitým po lyžiciach pridáme studenú vodu a stále miešame. Masovú zmes vložíme na niekoľko hodín (najlepšie cez noc) do chladničky, pred prípravou mokrou rukou utvoríme valčeky vo veľkosti malíčkov, kt. hneď grilujeme na rošte ( asi 4-5 minút z každej strany) alebo vypražíme na malom množstve oleja a na teflónovej panvici. Často otáčame, aby sa pekne prepiekli. Podávame s jemne nakrájanou cibuľou (najlepšie vňaťou), paprikovým šalátom, horčicou a s chlebom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2013, 23:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu