končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Maso v paradajkovej omáčke s knedlami[ recept č. 54057 zo dňa 12.6.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Olej, strúhanku, mleté maso, paradajkový pretlak, lyžička hladkej múky, 200 ml studenej vody, mlieko, soľ, cibuľa, 2 vajcia, m.č. korenie, knedle POSTUP PRÍPRAVY Mleté maso zmiešame s vajciami, nakrájanou nadrobno cibuľou a obalíme do strúhanky. Na oleji opražíme maso, na malom plyne. Na oleji vypražíme lyžičku hladkej múky, zalejeme 2 ml studenou vodou a zalejeme paradajkovým pretlakom. Ak je omáčka hustá pridáme mlieko, ak je riedka pridáme mlieko s hladkou múkou. Keď máme maso a omáčku urobenú, na tanierik k masu kt. je zaliate paradajkou omáčkou pridáme knedle. |