. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.6.2010
Naposledy: 11.6.2016 19:24
Aktualizácia: 23.1.2012 9:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 140
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

MLETÉ MÄSO

Cuketa zapečená s mletým mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

2 cukety, 3 paradajky, 300 g mletého mäsa, 3 vajcia, oregano, soľ, mčk, solčanka, 1 strúčik cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Recept je z českého mimibazáru ako 1 zo 100 spôsobom úpravy mletého mäsa. Ja som sa gramážami moc neriadila, rozpis je do menšej jenskej misy.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 21.7.2020, 12:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Roláda z mletého mäsa



POTREBNÉ PRÍSADY

Základ: 1 kg bôčika, 0,5 kg bravčového stehna, soľ, mčk, 2 vajíčka, vegeta, 100 g udeného syra, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku Na plnenie: 100 g pokrájanej oravskej slaninky, 2 balenia plátkového taveného syra, kremžská horčica, 100 g šunky, 3 natvrdo uvarené vajíčka, 1 kápia, 5 ks kyslých uhoriek Na potretie: 1 vajíčko Iné: 2 desiatové sáčky

POSTUP PRÍPRAVY

Väčšinou to robím od oka, uviedla som približné množstva. Vyšli mi dve rolády, pričom do druhej mi ako náplň nevyšli už niektoré suroviny, čo vôbec nevadí, bola iná.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (62) posledné: 27.2.2020, 16:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Zapečené mleté mäso



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g mletého mäsa, 1 cibuľa, 1 ČL horčice, soľ, mčk, vegeta, 5 vajec, 250 g syra, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Viď postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 82 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (65) posledné: 22.3.2014, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Paradajky s mletým mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g mletého mäsa, 1 cibuľa, 4 mäsité veľké paradajky, 2 strúčiky cesnaku, 2 paradajkový pretlak(používam pretlaky balené v papierovej krabici 200gValfrutta), 200g balkánskeho syra, oregano, mčk, soľ, vegeta, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prvé som paradajky zbavila kože*Na olivovom oleji osmahneme na drobno pokrájanú cibuľu, neskôr pridáme na drobno pokrájaný cesnak a následne mleté mäso*Osolíme (nie veľa), okoreníme, pridáme vegetu a oregano*Keď je mäsko hotové, pridáme rozmrvený syr a paradajkový pretlak*Po chvíli odstavíme z ohňa*Z paradajok odkrojíme vrchnú časť, opatrne vydlabeme vnútrajšok a naplníme zmesou*Do jenskej misy pridáme olivový olej, naplnené paradajky, ako aj zvyšok zmesi*Obsah misy polejeme ďalším paradajkovým pretlakom a použijeme aj vnútrajšok paradajok zbavený šťavy*Dáme zapiecť na 170 stupňov cca na 20 minút. *Podávame s pečivom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 7.8.2010, 10:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Mäsové gule podľa Jamieho



POTREBNÉ PRÍSADY

Másové gule:\\\\r\\\\n500g mletého mäsa, koriander, 1 sušenú chillii papričku, 1 lyžicu oregána, čerstvý rozmarín, mčk, soľ, dve hrste strúhanky, 1 vajíčko\\\\r\\\\nOmáčka: olivový olej, strúčik cesnaku, 1 cibuľa, 2 plechovky lúpaných paradajok, čerstvé lístky bazalky, soľ, mčk, 2 mozzarella, parmezán\\\\r\\\\nPríloha: špagety

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny sú podľa Jamieho. Ja som si ich prispôsobila tomu čo som mala doma a tomu čo som vedela v ten deň zohnať v obchode. \\\\r\\\\n\\\\r\\\\n1. Koriander osmahneme na suchej panvici spolu s nakrájanou čilli papričkou(je možné vynechať) cca 5 min. a následne roztlačíme v mažiari. \\\\r\\\\n2. Korenie pridáme k mletému mäso, ďalej pridáme oregáno, mčk, soľ a najemno nasekaný rozmarín (ja som čerstvý rozmarín nezohnala - preto som nahradila provensálskym korením). \\\\r\\\\n3. Pridáme 2 hrste strúhanky. Ja ako celiatik som pridala 2 hrste pohánky. Nasleduje vajíčko a necháme v chlade odležať cca 0,5 hod. \\\\r\\\\n4. Zo zmesy vytvarujeme guličky. Ja som ich spravila viac placaté, tvarom naše fašírky, a upečieme na horúcom oleji. Stačí krátko, potrebujeme, aby len chytili farbu a "kôru". \\\\r\\\\n\\\\r\\\\nOmáčka:\\\\r\\\\n1. Na olivovom oleji opečieme na plátky pokrájaný cesnak. Jamie uvádza 1 strúčik, ja som dala 2. Po krátučnej chvíli pridáme na drobno pokrájanú cibuľu. Po opečení cibuľky prídáme rajčiakové konzervy a dusíme cca 10-15 min. \\\\r\\\\n2. Pridáme čerstvú bazalku, soľ, mčk. \\\\r\\\\n\\\\r\\\\nĎalej:\\\\r\\\\nDo jenskej misy najeme omáčku, na ňu rozložíme masové gule. Na každú mäsovú gulu dáme plátok mozzarely a nakoniec na celý obsah misy nastrúhame parmezán (ja som použila cca 100 g eidamu). \\\\r\\\\nDáme do trubu na asi 2 min pri teplote 220 stupňov celzia. \\\\r\\\\n\\\\r\\\\nPodávame so špagetami, my sme jedlo servírovali s kukuričnámi cestovinami (hodia sa cestoviny ako špagety ... čiže nie kolienka, penne a pod.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.7.2010, 11:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu